Marinas l-a infundat pe Simionescu - interceptari telefonice.

13 Februarie 2018, 08:39 | 12711 vizualizări | 5 comentarii
Scara magarilor.

Fostul cumnat al lui Liviu Dragnea, Florinel Marinas, a dat o declaratie explicita la DNA, in dosarul in care era cercetat pentru complicitate la evaziune fiscala, in care a aratat ca principalii vinovati in cazul sau sunt fostul deputat PSD, Adrian Simionescu si primul patron Tel Drum, Marian Fiscuci.

Mai mult, aici>>ziare.com

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Cucu cel vestit pe 24 Martie 2018, 17:17
#5
Pentru turnu cu stiri
De ce nu scrieti nimic in oras nu poti merge din cauza zapezi rusine primariei turnu si la toti trantori din conducerea primariei care nu a facut nimic pentru accest oras e un dezastru foarte mare
c*rios pe 16 Februarie 2018, 07:33
#4
unde sunt fetitele
Dar despre fetele care isi desfasurau activitatea la Sediu PSD nu ne mai spuneti nimic pe unde leati dus ...ce functii au primit ce diplome si ce merite deosebite...pusesem si eu ochi pe una dar....cineva din partid are un inel fermecat si le face sa dispara caaa de....oare unde figureaza angajate....pe la ce societati?????
Milos pe 13 Februarie 2018, 20:41
#3
\\\\
Bine ia facut pezevenchiului retardat de Simionercu !!!
nae pe 13 Februarie 2018, 19:14
#2
hot
si acest infractor este director comercial la apa serv.cel recomanda?Dracnea?
Vorbe datatoare de speranta pe 13 Februarie 2018, 14:44
#1
SA SPUNA TOT CE STIU
Este foarte posibil ca Florin Marinas sa fi spus adevarul.Iar in acest caz si-a asumat raspunderea privind declaratiile si nu a dorit sa fie partas la hotiile lui Simionescu si Fiscuci.Cred ca asa trebuie facut si in privinta martorilor din dosarele lui Dragnea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.