Comunicat de presa TNL Teleorman - PSD insista ̆ cu demonizarea “chiaburilor” din mediul privat.

10 Februarie 2018, 07:24 | 11576 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Comunicat de presa TNL Teleorman

București
09.02.2018
 
Tineretul Național Liberal: PSD insistă cu demonizarea “chiaburilor” din mediul privat. Soluția găsită pentru contractele part-time va crește șomajul în rândul tinerilor

Tineretul Național Liberal atrage atenția că singura consecință a noilor modificări decise de guvernul Dăncilă-Dragnea în domeniul contractelor part-time va fi creșterea șomajului în rândul tinerilor, respectiv încurajarea muncii la negru: 

“Toate acțiunile economice ale PSD din ultimul an arată că guvernul insistă cu perpetuarea unei mentalități de acum 100 de ani în care “chiaburii” - azi, mediul privat -  trebuie demonizați. Au început cu atacarea multinaționalelor și a sectorului bancar, pentru a continua cu domeniul IT și contractele part-time sau cu amenințarea firmelor private cu controale de la ITM. Decizia guvernului Dăncilă-Dragnea de a se reține angajatului part-time CAS și CASS doar la salariul realizat, urmând ca diferența să fie suportată în numele angajatului de către angajatorul privat este o aberație. Exact ca în cazul angajaților din domeniul IT, o bună parte dintre cei cu contracte de muncă part-time sunt tineri. Iar soluția pe care a propus-o guvernul Dăncilă-Dragnea nu va face altceva decât să crească șomajul în rândul tinerilor pentru că firmele vor prefera să renunțe la aceste contracte sau vor stimula munca la negru”. 

Tinerii din PNL au subliniat că prevederile OUG 4/2017 vor fi atacate la CCR: 

“Revoluția fiscală” a PSD dăunează grav mediului privat și economiei de piață. Chiar și modificările adoptate ieri de guvernul Dăncilă prin care angajații din domeniul IT nu vor mai avea salariile diminuate, urmare a trecerii contribuțiilor de la angajat la angajator, îi discriminează pe cei care deja au mărit salariile angajaților din fonduri proprii pentru a se asigura că  angajații nu au de suferit. PNL a anunțat deja că va ataca la CCR prevederile OUG 4/ 2017, profund discriminatorii pentru mediul privat, iar dacă judecătorii vor admite contestația, atunci vom înregistra mare victorie pentru firmele din România. Pe de altă parte, chiar dacă răul va fi reparat, instabilitatea, timpul pierdut și nervii tocați de mediul privat nu vor schimba cu nimic intenția guvernului Dăncilă-Dragnea de a găsi noi modalități pentru a suprataxa firmele din România”.

Tineretul Național Liberal

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Lili pe 11 Februarie 2018, 17:30
#5
Banca vs camatarul
Banca distruge 2 milioane de romani iar camatarul 1000-2000! Politica bancilor din UE nu se regaseste si in Romania! In alta tara imprumuti 5000€ de la banca si dai inapoi 6000€! Aici imprumuti 5000€ si dai 10.000€! Traiasca Romania!
NEPESEDIST. pe 11 Februarie 2018, 08:57
#4
Mafiotilor #2 si #3.
Pentru niste BANDITI ca voi singurul raspuns CIVILIZAT este PRIN BAGAREA IN PIZDELE MAMICILOR VOASTRE! Auziti, dragi romani democrati, europeni si euroatlantici, voi in loc sa fiti mandri ca va beleste o banca "romaneasca", mai suneti si carcotasi!Bunii si omenosii nostri bancheri, din profiturile enorme pe care le obtin opresc pentru traiul lor modest o particica care le asigura deabea salariul minim pe economie si restul il dau statului ca sa intretina o armata de fraieri care, de fapt, asigura supravietuirea acestei tari asezata la rascrucea unor vanturi turbate. JAVRE TRADATOARE!
Atunci tine-ti banii la saltea pe 10 Februarie 2018, 21:36
#3
Prostului de la # 1
Bai ingramaditule,spre deosebire de ti**nii camatari,toate bancile platesc impozite Statului Roman.Iar banii aia intra in bugetul de stat si sunt platiti multi dintre bugetarii care huzuresc prin primarii.Camatarii aia de care spui tu,doar spala banii prin tot felul de magazinase si case de amanet.Intrebarea este urmatoarea:pe astia ii intreaba cineva,sunt controlati de politie sau parchet?
t pe 10 Februarie 2018, 19:11
#2
nepesedistului
CEC BANK e banca românească mai zapaugule.Si acolo e tot la fel.Nu ai inteles nimic din mesaj.
NEPESEDIST. pe 10 Februarie 2018, 08:41
#1
Nu sunt chiaburi....
....ci pur si simplu MAFIOTI-mai ales in banci si in multinationale. Explicati-ne si noua, hotilor, cum se cheama democratia in care DACA EU DEPUN BANI IN BANCA MI SE DA DOBANDA< 1%, SI DACA VREAU UN CREDIT TREBUIE SA RESTITUI O SUMA DE DOUA ORI MAI MARE? CARE ESTE ATUNCI DIFERENTA INTRE BANCA SI UN CAMATAR TIGAN? 'TI-AI DRACULUI DE BANDITI!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.