Pentru prostul din fruntea CJ Teleorman - vrem un parc industrial.

07 Februarie 2018, 09:31 | 11653 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
CJ Teleorman.

Teleormanul are nevoie de un parc industrial. Investitorii sunt atrasi cu parcuri industriale, drumuri, cale ferata, cai navigabile si forta de munca ieftina.

Acest judet are tot ce ii trebuie, din pacate are conducatorii care nu trebuie. Nu se gaseste o suprafata de pamant pentru constructia unui parc industrial?! Bai, papagalule, judetul se depopuleaza, tu ce masuri iei? Ce faci la slujba? Tu esti in slujba teleormanenilor, nu in slujba intereselor pesediste. Asa scrie seful CJ Teleorman pe pagina de Facebook: "La multi ani, tuturor celor care poarta numele Sf.Ion!" - 7 ianuarie 2018. Asta face parte din echipa PSD. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Ionel pe 07 Februarie 2018, 19:16
#5
Ilcus
Gresit ! Președintele consiliului este OK .Aveti probleme de comunicare, adică aveti stiri radiosant . NOAPTE BUNA !
Cuclea pe 07 Februarie 2018, 18:37
#4
Forta de munca
Va spun sincer ca a vrut sa vina un mare investitor in Turnu Magurele dar nu a vrut sefu mafiei Dragnea. A zis ca nu trebuie sa vina altul mai smecher ca fiiso in Turnu si nici in Teleorman. Ca la cat e fiiso de prost ii ia caini dumicatul din mana.
Alexandru Mitrana. pe 07 Februarie 2018, 15:44
#3
Nu stiati?
EXISTA MAI MULTE PARCURI INDUSTRIALE, UNELE FUNCTIONALE, ALTELE INACTIVE DIN LIPSA DE INVESTIRORI, IAR CEI CATIVA CARE AU DORIT SA INVESTEASCA S-AU OPRIT DIN LIPSA FORTEI DE MUNCA CALIFICATE, DATI INFORMATII CORECTE!
Politica la o cafea pe 07 Februarie 2018, 15:14
#2
NU SE DORESTE SA NE FIE MAI BINE,PUNCT
Teleormanului ii trebuiesc multe.In afara de racordarea la apa si canal,sunt urgent necesare investitii pentru crearea loc*rilor de munca disparute masiv prin lichidarea vechilor intreprinderi,Dar,atata timp cat la conducerea judetului sunt numiti permanent numai paraziti incapabili,treburile vor merge din rau in mai rau.
strainul pe 07 Februarie 2018, 13:21
#1
dezvoltate pt seful consiluilui jud
Pt persedintele cosilullui jud dezvoltarea jud un moft singura lor problema este perpetuarea saracei si subdezvoltari ca si la turnu mag fara park ind si apa si canal la odaia si magurele o rusine pt cei care ne conduc in ani 2000 pt ca sunt incapabili dar vor bani acasa cu voi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.