Cum vede Danut Cuclea (sub)dezvoltarea municipiului Turnu Magurele? Incotro ne indreptam?

04 Februarie 2018 | 12260 vizualizări | 19 comentarii
Danut Cuclea.
Danut Cuclea.

De cand Danut este primar in Turnu Magurele nu se vede nicio schimbare in bine. Ca sa ai o functie de conducere atat de importanta trebuie sa fii pregatit pentru a face fata la un nivel destul de ridicat.

Dezvoltarea economica este principala preocupare a unui edil-sef. Ce sa mai vorbim de cultura( la noi e in paragina). Avem dreptul sa-l intrebam pe primar fiindca dumnealui este platit din banii turnenilor. Toti angajatii primariei sunt bugetari, platiti din taxele si impozitele noastre. Danut Cuclea este obligat sa raspunda la intrebarile turnenilor. Turnucustiri.ro este un site recunoscut si in presa centrala. Sa asteptam un raspuns?! Sigur nu o sa primim. Danut Cuclea nu o sa fie interesat sa dea un raspuns deoarece nu are o strategie pentru dezvoltarea economica a orasului. Nu pentru ca ne uraste, citeste turnucusriri.ro si este foarte interesat de ce scrie aici.

Cuclea este depasit de situatie. Din pacate, turnenii au un primar care nu ii baga in seama si incompetent.

Comentarii (19) Adaugă comentariu
Dorel. pe 07 Februarie 2018, 08:06
#19
Chiar asa, Doina?
Intrebarea ta este in tonul interventiilor Monicai Macovei la organismele UE. In orice caz, diversiunea este prea subtire pentru a fi crezuta si de tusa Leana din capul satului! Ia mai gandeste-te. Da-mi voie sa-ti dau eu un raspuns care este mai aproape de adevar: S-AU FACUT DESTUL DE MULTE LUCRURI SCUMPE SI DE PROASTA CALITATE, ALTELE INUTILE SI CATEVA ACCEPTABILE. IAR "PUTEREA" LOCALA A APARTINUT MAI MULTOR PARTIDE, SI DE STANGA SI DE DREAPTA. CE, ACTUALUL CONSILIU LOCAL-ORGANUL LEGISLATIV AL AUTONOMIEI LOCALE- ESTE MONOCOLOR? DOMNUL CRACEA MAI ESTE PRIN TURNU, MAI IA O INDEMNIZATIE SERIOASA SI PENTRU CE? SE PREGATESTE IN SECRET PENTRU VIITOAREA CAMPANIE ELECTORALA?
Spital pe 06 Februarie 2018, 22:53
#18
Grija mare
Sper sa nu am vreodata probleme si sa nu fiu tratat corect! Sper sa nu vin intr-o zi si sa-l gasesc pe doctor sau director inchis cu vreo fufă in cabinet! Sper sa nu gasesc vreun doctor dormind cand am o urgenta! Sper sa nu aud un bugetar in spital cum face el pe comunistul si vorbeste ca la usa cortului! Aveti mare grija domnilor doctori,purtati ca niste profesionisti si o sa aveti respectul cuvenit! Daca nu sper sa nu ne intalnim!
doina pe 06 Februarie 2018, 20:29
#17
Adevar
ce primar din 1990 pana astazi a facut ceva ptr Tr. Magurele?

Puteti raspunde domnilor?

Astept comentarii!



Cetățean al orașului Tr -28 ani pe 06 Februarie 2018, 12:12
#16
Ce părere aveți Dl.Primar
M-am săturat să văd zilnic pe stradă oameni cu feţele triste, capetele plecate şi pline de griji pentru ziua de mâine. M-am săturat să întâlnesc persoane de vârsta mea resemnate, cu un viitor sumbru şi pentru care singura soluţie de a avea un trai decent este să plece în străinătate (la capşuni cu firma lu Codrea). M-am săturat să lucrez pe un salariu, conştient că el va fi acelaşi şi peste 5 ani. M-am săturat să mă duc în spital pentru a face o analiză sau un consult şi să fiu nevoit să mă interesez pe cine cunosc acolo pentru a nu fi tratat ca cel mai josnic om, chiar dacă binenteles dau spagă, plătesc taxe, impozite şi asigurări la sănătate.
Angajata a Spitalului pe 06 Februarie 2018, 11:56
#15
Domnule primar sunteti misogin?
Intrebarea mea este, daca mama dv. ar mai fi in campul muncii si ar lucra in Sitalul din Tr.Magurele ati putea sta linistit stiind ca aici angajatii sunt jignitii in asa fel incat nu se poate redacta si/sau sunt pusi de pazeasca usa acolo unde domnul meneger confunda locul unde se afla patul conjugal cu sala de operatie sau cu un salon?
Un CETATEAN. pe 06 Februarie 2018, 08:13
#14
Tema de reflectie.
Nu are mare importanta cati cred si cati nu cred in ceea ce se scrie pe acest site dar sunt destui care n-ar avea nimic impotriva unei schimbari semnificative la nivelul puterii locale ( eu prin PUTERE LOCALA inteleg toti cei 20 ALESI). Urmarind an de an acest site am retinut cateva chestiuni de bun simt si rationale ridicate de niste cetateni dintre care cea fundamentala este aceasta: NOMINALIZATI 20 DE CETATENI IN CARE SA AVEM INCREDERE SI SA LE DELEGAM COMPETENTE PENTRU A CONDUCE ACEASTA URBE. NU NE INTERESEAZA PARTIDUL CAREIA II APARTIN CI DOAR NUMELE, MESERIA SI CE CALITATI MORALE SI PROFESIONALE II RECOMANDA.Din ceea ce scriu unii pe acest site- ACEEASI DE ANI DE ZILE CARE-SI SCHIMBA NUMAI NUMELE- ar insemna ca este suficient sa nu votam PSD si oamenii sai si gata! incep sa c*rga rauri de lapte cu miere. ORI ASTA, STIMATI DOMNI SI TOVARASI SE CHEAMA NIHILISM!( si cine a mai citit cate ceva isi aduce aminte ca se deschida calea pentru bolsevism). INLOCUIM OAMENI TOT PRIN OAMENI
z pe 05 Februarie 2018, 21:20
#13
o
cine a zis ca o sa.l regretati pe mohanu mare dreptate a avut...cuclea nici macar nu stie pe ce lume traieste
No name pe 05 Februarie 2018, 19:56
#12
Pregatiti-va pentru ce vine, vine iarna...
V-a deranjat popa Silimon, dar despre ceilalti popi ce aveti de zis? Le cunoasteti caracterul? Da vorbesc despre Ciulei si despre finul Lauda. Un adevarat Iuda. S-a chinuit de vreo doua ori sa inghita alte scoli si apoi l-au mazilit pe fostul director pentru ca li s-a opus si pentru ca sleahta pi.s.d.ista au nevoie de spalati pe creiere care se duc si bat matanii la biserica. Votanti multi nu zic. La asa Primar asa realizari. La mai mare... poate ajunge si Turnu trib.
unul pe 05 Februarie 2018, 16:08
#11
oarecare
atita ura au strins turnenii pt ceea ce face si nu face Cuclea de se simte si in aerul pe care il respiri in oras! orasul se afunda domnule primar!
Se cunosc multe lucruri pe 05 Februarie 2018, 11:24
#10
Cine e defapt Cuclea si ce merite are?
Ca sa vedeti mai bine ceea ce a facut Cuclea in ultimii ani,uitati-va mai bine cat a prosperat secretara Ionela.

De unde Danute,ca doar nu o fi castigat la LOTO.Nu mai spunem de felul in care se comporta prin Primarie.Si uite-asa,ne punem intrebarea-Cine e primar,Cuclea sau Ionela?Nu-i mai credeti pe toti niste prosti,se apropie alegerile si roata se-nvarte.
BRAVO PSD-ISTI ! pe 05 Februarie 2018, 10:26
#9
PENTRU TOTI CEI CARE L-AU VOTAT
Baiatul asta a intrat in politica de pe ultimul loc din lista PRM.A tradat,firesc pentru un naiv la acea vreme,momit tocmai de cei care aveau sa-i fie sefi,Dragnea si Mohanu.Pai daca am vazut si simtit ceea ce au facut Dragnea si Mohanu,ce asteptari aveati de la un simplu executant.Directia data de catre acesti distrugatori si hoti este saracirea cetatenilor si a loc*rilor in care traiti,prin furtul din bugetul de stat,implicit din banii nostri.Sa speram ca pana in 2020 lucrurile se vor lamuri.In continuare,MINCIUNA conduce Romania.
Piticu pe 05 Februarie 2018, 09:20
#8
Oga
Pai el zice ca conduce uvcp-ul cu prosti...poate va exploda si mamaliga din prostimea satului.....
JAKE pe 05 Februarie 2018, 09:10
#7
CE SĂ VADĂ
D-LE primar nu vede nimic,verde ce -i spune patronul lui,el este o umbra si un executat a lui dreagnea,vine si întreaba lumea ce probleme are la sto rest nu-l intereseaza că orasul nu are apa canal si restul cele.

Turnean pe 05 Februarie 2018, 09:07
#6
Cu ce te ocupi, domnule primar?
Toate institutiile statului, din oras, sunt conduse de oamenii lui Cuclea.La Spital este numit incompetentul Delcea (menisc) care se razbuna pe oamenii subordonati lui deoarece pe acest sait se spun lucrurilor pe nume(este adevarat ca a trasferat spitalul in bordel)si multe altele.Delcea, menisc, impreuna cu Cuclea fac achizitii pentru Ortopedie si impart comisioanele si binenteles foloseste aparatura pentru operatii(prostind lumea, toti avand acelasi diagnostic-ruptura de menisc)si mai scoate bani si de aici.

Orasul este plin de gauri in asfalt.Cuclea te-ai luat avion, elicopter, nu le vezi, nu le simti?

La scoli tot incopetenti ai numit in functiile de conducere, popi spagari si lingai, pana unde vrei sa ajungi?

JAKE pe 05 Februarie 2018, 09:05
#5
CE SĂ VADA /_â....
cool hmm cool hmm cool hmm cool hmm
nemultumitul pe 05 Februarie 2018, 06:09
#4
DEMISIA
cel mai slab primar din istoria orasului,inconjurat de incapabili si slugarnici!visa asta vreodata sa ajunga primar?poate ne spune si noua vreo realizare facuta de el?cati bani s-au luat pe conducta de termoficare?
A.V. pe 04 Februarie 2018, 22:43
#3
Pensionarii sunt votantii lui Cuclea.
Acesti alegatori au pierdut REALITATEA, pentru ca iei au un venite lunar respectiv PENSIE, daca ar derula putin timpul nu cred ca le-ar convenii situatia actual. Unii sunt chiar mandrii ca au copii plecati prin Buc*resti unde platesc chirie ori RATA pentru a avea unde dormii ( salarii mici+chirii mari+alimente si legume SCUMPE). Asa cred votantii PSD-istii ca acest PARTID ca le asigura BUNASTAREA. Am tot observat ca se doreste interventiia D.N.A., in primul rand nu mai votati o persona care NU v-a adus bunastare ori care Nu are nicio REALIZARE pentru oras. Daca aveti dovezi si din ce am tot citit, I.T.M, POLITIA DE FRONTIERA, POLITIA NATIONALA, CADRE MEDICALE, PROSTITUTIE, INVATAMANT .Este forte grav ca stiti si nu merge-ti la D.N.A., Directia Centrala.
danut pe 04 Februarie 2018, 21:08
#2
,
ba numai injositi numele de municipiu si oras...turnu magurele e comuna cu bloc*ri...pop**atie mai e un sfert din ce era acu 20 de ani...caini vagabonzi cu miile...
Cetatean pe 04 Februarie 2018, 20:28
#1
Mareeee prost Danut Cuclea!
Halal primar ce avem! Nu il intereseaza nimic doar leafa cat este de mare, in s chimb nu a facut absolut nimic in orasu asta ba chiar l- a dus la rapa. Nu mai exista invatamant bun, sanatate si multe altele toate sunt sub conducerea lui Cuclea si de aia am ajuns asa. Sa iti fie rusine Cucleo!!! Ca iti bati joc de tot!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.