Zona daruita cu de toate se zbate in saracie.

01 Februarie 2018, 10:51 | 11410 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Zona daruita cu de toate se zbate in saracie.

In aceasta zona se gasesc de toate, cum spune taranul.  Lactate, pasari, legume, fructe, peste, carne, aici se poate produce tot ce este nevoie pentru alimentatie. O zona daruita cu de toate. La deal si la munte nu sunt atatea oportunitati. Zona trebuie promovata pentru a atrage succesul. Ca lucrurile sa mearga bine ar trebui ca autoritatile sa dea o mana de ajutor printr-o organizare eficienta.

Din pacate pietele sunt ocupate de mafia producatorilor de la oras. Politica pesedista a distrus o zona ce poate sa fie una dintre cele mai bogate din tara. Este obligatorie o strategie pentru dezvoltarea productiei alimentare si promovarea judetului. Bineinteles, trebuie pusa in practica. Cultivarea pamantului este zero fara procesare. Subventia la hectarul de grau este comparabila cu un foc de paie. 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
TIPATESCU. pe 08 Februarie 2018, 07:16
#8
Draga ZOE.
Un mare poet zicea: "Pe pamant avem de toate/Si-nchisori si libertate/ Si-a putea si nu se poate/ Si noroi si stele". IN TURNU MAGURELE S-A FORMAT POLUL PROSTIEI, AL MAFIEI SI-AL MIZERIEI MORALE CU ORGANUL ANAL DE PRESA turnu cu stiri.CU CITIREA ACESTUIA ISI PIERD TIMPUL ZILNIC MII DE OAMENI.
CATAVENCU. pe 04 Februarie 2018, 12:00
#7
Rusinea patriotului nationale.
Ce mai freamat, ce mai zbucium in saracie! La turneni le plangi de mila cand ii vezi ca nu mai au loc pe unde sa-si parcheze masinile, ca de circulatie ce sa mai vorbim, a devenit o adevarata problema. Banii de-abia le ajung pentru benzina, apartamente de lux, dotate cu electrocasnice ultimul ragnet (al Carpatilor), masini de mare putere, musai din Occidentul democratic, incat cu ce sa mai plateasca taxele, impozitele, aigurarile la case si autoturisme( aici multi se desc*rca cu RCA si ITP false). In supermarketurile PENNY si PROFI se calca lumea saraca pe picioare, la fel si in piata municipala. La firmele lui Cracea si Codrea mai sunt disponibile cca 615 loc*ri de munca la care salariul minim se situiaza in jurul sumei de 3500lei/luna. Nici pe vremea ocupatiei sovietice si bolsevico-comuniste nu se traia mai rau ca acum. Sa spuna tuciurienii ca nu-i asa.
manciurianu pe 03 Februarie 2018, 11:48
#6
o zona frumosa
pakat de zona daca este condusa de cine nu trebuie de sjlugi psd care nu au nimic de a face cu orasul lipsa investitori, lipsa apa canal pe magurele intr-un cuvint aventurieri si amploiati profesional
Gigi pe 02 Februarie 2018, 18:59
#5
Bravo pensionarule!
Ai perfecta dreptate! Intr-un judet in care lumea traieste de azi pe maine altii fac afaceri de zeci de milioane! Adica...”ghiocelul” creste si in desert! Asta e realitatea! Doar s-a distrus si s-a furat! Dintr-un oras minunat,cu foarte multe loc*ri de munca, acum totul este o ruina! Urmariti cine s-a imbogatit peste noapte si realizati cine a furat cel mai mult! Orasul nu mai are nicio salvare! Cine isi mai face iluzii este un “ghiocel”!
Pensionar plecat din Turnu Măg. pe 02 Februarie 2018, 11:09
#4
Zona e f.bună,unii oameni sunt altfel
Pentru o mai bună informare trebuie să spunem că zona nu este doar cu potențial agricol,piscicol și cu întinse fonduri de vânătoare.În zonă a fost o însemnată categorie de forță calificată de muncă,rezultată din industria devalizată și vândută la fier vechi(vezi CIC,IME,Fabrica de Conserve,Fabrică de Mobilă,ICIL,METAL și altele).Să nu uităm de Transportul Naval pe Dunăre și conducta de gaz ce poate sta la nasul oricărui potențial investitor major ori mai mic.Așadar,oportunități de afaceri și investiții au fost și poate mai sunt încă,dar este cineva care nu dorește ca acest lucru să se întâmple.
x pe 01 Februarie 2018, 15:40
#3
Despre care peste vorbiti?
Despre al braconierilor sau despre cel din piata? Ambele surse sunt bine aprovizionate.
adrian pe 01 Februarie 2018, 12:27
#2
a
Si cine sa faca aceasta strategie? Dragnea, Cuclea? Sa fim seriosi. O sa va cufundati in saracie lucie pana la extinctie. Bafta
a pe 01 Februarie 2018, 11:30
#1
h
peste nu mai e ca a dat lumea cu aparatele de c*rent...sa va agatati lansetele in cui
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.