De ce nu vin investitori?! Teleorman, judetul fara parc industrial.

23 Ianuarie 2018, 09:59 | 13163 vizualizări | 19 comentarii
Car Universal
Parc industrial.

Teleormanul este judetul fara un parc industrial. Saptamana trecuta, un investitor german a inchiriat 3 hectare intr-un parc industrial din Craiova pentru deschiderea unei fabrici de componente auto.

In prima faza vor fi angajati 500 de muncitori. La noua fabrica se vor produce componente auto care nu necesita cine stie ce mari specialisti. Bineinteles, asemenea investitori pot fi adusi si in Teleorman, dar noi nu avem un parc industrial. Investitorul este fortat sa vina la autoritati si sa ceara pamant.

Au venit multi investitori in judetul nostru, dar oamenii lui Dragnea le-au spus ca nu au pamant. Noi facem stadioane in loc de parcuri industriale. Javra de Mohanu a promis ca face un parc industrial dar a mancat banii pe studii de fezabilitate si atat.  Celentano a dat 500.000 de euro ca sa afle ce este cu Dunarea.  Jupanul nu vrea sa vina niciun investitor aici pentru ca el doreste sa taie si sa spanzure in acest judet. In toata tara investitorii sunt atrasi cu parcuri industriale. 

Citeşte şi
Comentarii (19) Adaugă comentariu
Un bagator de seama. pe 01 Februarie 2018, 16:09
#19
Este bine de stiut.
Treaba cu gargara politica nu tine, la Craiva si in Dolj tot PSD guverneaza;- Cititi cu atentie Legea 186/2013 care face vorbire despre parc*rile industriale;-La Craiova s-o fi facand fabrica de repere auto pentru ca este si fabrica de automobile. Eu nu am auzit ca pe la noi someaza multi constructori auto; nici meseriasi pentru service-uri nu prea gasesti;- Daca vreti sa infiintati vreo fabrica va stau la dispozitie fostul UVCP, fostul ELECTROTURRIS, fosta fabrica de tomate, de lactate, fostul abator si alte cateva fosturi. Numai ca legea cere si niste studii de fezabilitate- adica sa spuneti concret ce vreti sa produceti, in afara de vorbe goale gen batut apa-n piua numite "politica democratica". Ca sa nu mai lungesc vorba, inchei

cu urarea celui mai impuscat dintre pamanteni: SPOR LA LUCRU TOVAROSI,NU LA-NTINS MANA 'TI-AI DRACULUI DE PUTUROSI SI PROSTI!











i



manciurianul pe 30 Ianuarie 2018, 10:20
#18
pt dorin
D - le dorin daca esti atat doritor de munca si nu gasesti impruna cu psd din frunte luati - va capre si da- ti ocol combinatului si asa sunteti incapabili sa conduceti orasul a se vede dezastru din el
Dorin Marinescu. pe 29 Ianuarie 2018, 15:30
#17
Continuare.
Nu generalizati si nu amestecati lucrurile. Turnu Magurele nu este Teleorman. La Alexandria, de exemplu, este tot "guvernare" PSD si au venit investitori (straini si romani) si sunt destui turneni care fac naveta acolo. N-a fost nevoie de nici un parc industrial. La noi, cu "specialistii" tineri care populeaza restaurantele noaptea s-ar putea face o fabrica pentru componente pentru care, carute, roabe, ace, brice si carice (pentru chiloti de dama exista), desi am serioase dubii in privinta gasirii de dornitori de munca. Cei care au deschis fabrici de confectii si supermarketuri n-au cerut parc industrial. Ca pentru "complexul studiu de fezabilitate" de la Botul Calului s-au papat niste euroi este foarte adevarat dar va dati seama ca nu-i un fleac sa iei o cazma si sa sapi o jumatate de metru pentru a da de apa Poate se face un lac de agrement! Baaa, manca-v-ar nenea, daca vrem sa repornim Combinatul, nici pensionari buni cat de cat de munca, nu mai gasim!Poate manciurieni si tuciurieni
CHIMISTUL. pe 28 Ianuarie 2018, 12:34
#16
Dlui ilie de la scularie #11.
Am vrut sa prezint niste probleme( chestiuni) concrete in legatura cu asa zisii mari investitori care au vrut sa ne fericeasca dandu-ne de lucru, dar, pe de o parte, volumul necesar expunerii este prea mare, iar pe de alta parte, putini ar intelege-o si, oricum n-ar avea rost. ADEVARUL ESTE CA PE UN INVESTITOR-MAI ALES STRAIN- IL INTERESEAZA FOARTE MULTE ASPECTE, IAR PRINTRE CELE PRINCIPALE NU SE NUMARA CORUPTIA, MITA SI IMPOZITELE. CAT DESPRE CALIFICAREA FORTEI DE MUNCA PE BANII LUI, ESTI FOARTE SIMPATIC, NE CREZI PE CEI CARE ACEESAM ACEST SITE, NAIVI SAU FRAIERI?! CE, PE DOCTORII SI ALTI OAMENI PE CARE I-AU ANGAJAT IN OCCIDENT I-AI SCOLARIZAT EI?! CAT DESPRE CULOAREA POLITICA A CELOR CE-AU PUTEREA AI EXEMPLUL CHINEI COMUNISTE: PARTIDUL COMUNIST CHINEZ ESTE DEMOCRAT SI MAI CURAT CA CEL SOCIAL DEMOCRAT DE LA NOI? SUGEREZ CEVA: IN PNL TURNU MAGURELE EXISTE ING CRACEA, ING BICIU SI ING NEAGU: CE-AR FI SA-SI SPUNA PARERILE (pe fata, nu ca anonimi) CU BINE!
CHIMISTUL. pe 26 Ianuarie 2018, 17:18
#15
Dle ilie de la scularie #11.
In general spusele dtale exprima niste adevaruri dar ele pentru cazul pus in discutie-si nu este singurul-reprezinta niste generalitati copiate dintr-un manual de economie politica. Problema este atat de serioasa incat nu poate fi discutata si rezolvata pe un site mai cu seama anonim iar discutiile sa fie purtate de niste anonimi. Este posibil ca noi sa ne cunoastem sa mai fi discutat direct si mata sa nu fi iesit invingator( in sens stiintific). Iata cateva conditii de baza pentru ca discutiile sa aiba rostconfusedA SE SPUNA CONCRET DESPRE CE INVESITORI SI DESPRE CE OBIECTIVE A FOST VORBA (sa nu spui povestea cu Pirelli ca ma faci sa rad)- CINE AU FOST MAFIOBANDITII CORUPTI CARE S-AU OPUS SI DACA ASA A FOST DE CE NU I-AU ADUS LA CUNOSTINTA PRESEDINTELUI TARII? Mai multe nu zic, deocamdata pentru ca vreau sa ma incadrez in spatiul permis. Din primul punct se poate stabili daca este nevoie de alta infrastruc*ra, sau ar fi nevoie de aeroport, cale ferata de mare viteza, doctori in stiinte etc
ilie de la scularie. pe 26 Ianuarie 2018, 11:49
#14
'teligentului #13.
Redactia turnului cu stiri iti este profund recunoscatoare pentru aprecieri si te roaga sa fii mai explicit si sa-i nominalizezi pe acei oameni net superiori unui comentator oarecare; avem mare nevoie de ei. Dumneata faci cumva parte dintre aceste somitati?
. pe 26 Ianuarie 2018, 08:22
#13
.
Dragul meu nr.9

Limbajul tau este unul total inadecvat publicarii pe un site de valoarea si profunzimea acestui monument de cultura care este turnusuctiri. Asadar, cu respect si maxima aapreciere te rog sa te duci dr...cu in pi...da ma-tii !Imediat si iremediabil ! De când injuri tu, bai, boule, oameni care iti sunt superioari din absolut toate punctele de vedere ?
Magueanu. pe 25 Ianuarie 2018, 08:19
#12
mancic*riene.
Vrei sa te dai telectual cult la cap, dar cu limba romana nu prea te-mpaci. Daca din saracia ta ai reusit sa-ti cumperi calculator si autoturism si te-ai racordat la internet si te crezi si destept, fiind prea tarziu sa mai inveti si carte, macar roaga un cunoscator sa-ti scrie comentariul si apoi blagosloveste si pe altii cu filozofia ta. Pana atunci te rog sa revii SI SA ARGUMENTEZI PUNCTUAL CE-A ZIS #1 ABJECT IN CEEA CE A SCRIS? CU OCAZIA ASTA POATE LE EXPLICI SI CELOR CE-SI PIERD TIMPUL ACCESAND ACEST SITE CE-I ACELA PARC INDUSTRIAL SI PRIN CE SE CARACTERIZEAZA?
Ilie de la sculărie pe 25 Ianuarie 2018, 07:45
#11
Adevăratele cauze ale dezastrului
În afara relei voințe cu care investitorii au fost primiți aici (explicația e simplă-oamenii mai înstăriți nu pun botul la punga electorală și nu pot fi manip**ați electoral ca asistații social), mai sunt multe alte cauze.

1. Infrastructura jalnică. Cale ferată la nivelul anilor 1900, șosele făcute ciur, și subdimensionate, neviabile pentru camioanele necesare unei zone industriale. Portul adus la ruină.

2. Mână de lucru calificată deficitară. Asta s-ar mai putea rezolva prin calificare la ANOFM în parteneriat cu eventualii investitori.

3. Politica fiscală aberant de instabilă alungă investitorii. Chiar dacă zona este declarată defavorizată nu vine nimeni să investească din pricina piedicilor puse de autorități.

4. Nu în ultimul rând CORUPȚIA autorităților de la toate nivelurile. Dacă ceri șpagă, adio investitori.

5. Cel mai important punct: oamenii înșiși. Votând PSD nu te mai pți plânge de dezastrul orașului.
manciurianul pe 24 Ianuarie 2018, 17:36
#10
pr 1dorin
DISCURSUL D-TALE este a uni retardat la nivel de crestere si comprtament abject,da-i dovada de lipsa de 7ani de acasa,ceace îți iese din gura să ți cada în suflet mojic de om ce esti excaim
#1 total diferit de #6, dar de acord. pe 24 Ianuarie 2018, 08:00
#9
Lui #2+3+4+5+7+8.
'Ti-ai ai DRACULUI de CRETINI DROGATI, cu asemenea animale ca voi nu se poate discuta! Sunteti niste LOZINCARZI DEMAGOGI CRESCUTI LA SCOLILE LENINIST-STALINISTE SI LA ORICE NU INTELEGETI-SI, DE FAPT, VOI NU INTELEGETI NIMIC!- REPLICATI MESTECAND IN GURA ACELASI CACAT. UNICUL MOD CIVILIZAT DE A VA RASPUNDE ESTE SA VA BAG IN PIZDELE MAMELOR VOASTRE CU PSDD-UL VOSTRU CU TOT! Un sfat: toti 6 semanati leit cu ilie de la scularie cand uita sa-si ia medicamentele.
Tudor Vladimirescu pe 23 Ianuarie 2018, 21:54
#8
Un BUZDUGAN e capul tău !
Băăăi,#1,sau 6,că e același lucru,dacă ai început să faci pe prostul,și în același timp să te aprobi,ești de arestat fără judecată.Doamne,mulți proști și ticăloși mai sunt prin zona asta!!!Și ca să nu mai ai NELAMURIRI,forța aia de muncă,calificată,pe care nu o mai regăsești prin zonă,tot voi,PSD,ați gonit-o,că doar n-a condus județul și orașul,Regele Mihai.Și hai,să nu fiu prea rău,spune-mi doar o singură realizare a PSD,în Tr.Măgurele.Și chiar de-o fii vreuna,ceea ce nu cred,a fost îngopată de ruinile dezastrului și ale sărăciei provocate de o gașcă de hoți și incapabili.
Caragiale trăiește,încă ! pe 23 Ianuarie 2018, 18:44
#7
Domnule Marinescu,ești idiot???
Am înțeles că cititul nu e punctul tău forte,dar fă un efort și spune-mi ce ai înțeles,ca să-ți pot spune ce-au vrut să zică în articol.Băi,cretinilor,în zona asta NU S-A DORIT SĂ VINĂ INVESTITORI!!!În orice regim democratic,orice investitor își exprimă dorința de a investi într-un anume loc,și își asumă toate risc*rile,atât pentru găsirea,formarea și plata forței de muncă,cât și pentru planul menegerial al activității pe care urmează să-l desfășoare în zona respectivă.Pentru început,HAI SĂ-I ATRAGEM,SĂ-I LĂSĂM SĂ VINĂ ÎN ZONĂ ȘI SĂ-I SPRIJINIM CU TOT CEEA CE ESTE LEGAL ȘI CIVILIZAT PENTRU CA UN INVESTITOR SĂ POATĂ ADUCE PLUS VALOARE,ATÂT LUI CÂT ȘI CETĂȚENILOR ȘI,IMPLICIT COMUNITĂȚII!Tot ceea ce ai spus e pură propagandă PSD.
Vasile Buzdugan. pe 23 Ianuarie 2018, 17:47
#6
Nelamuriri.
-Sincer sa fiu, nu stiu ce este acela "parc industrial". Prin ce se caracaterizeaza? Daca este vorba numai de teren am eu de vanzare in extravilan 10 ha. pe drumeagul care porneste perpendicular pe soseaua de centura din Katanga, pe langa spalatoria auto. Pe langa mine se mai gasesc de vanzare inca cel putin 20 ha. Am vazut ca cei de la WIROM vor sa traga gaze pe acolo; conducta de apa potabila trece pe acolo, energia electrica este aproape. De asemeni, langa parcul fotovoltaic al dlui Cracea este teren berechet. De fapt, UNA DIN PROBLEMELE SERIOASE ESTE CEA SPUSA DE #1 si mai sunt si altele.
adrian pe 23 Ianuarie 2018, 15:30
#5
a
Pai cine sa mai munceasca? Multi au plecat din oras ( cei care aveau chef de munca ). AAu ramas pensionari si asistati, plus Cuclea, Daddy si Mohanu. Ce sa faci cu astia. Somn usor.
Corleone pe 23 Ianuarie 2018, 15:22
#4
Marinescu le, abtine-te!
Nu mai există forță de muncă în Turnu Măgurele, cei calificați au plecat. Tu știi de ce? Prietenii tai pesedeu a gonit tot, nemernicul șef, tu îl știi de dragnea, a cerut șpagă mereu. Jigodia se autointitula om de afaceri.

Îl dai pe cuclea jos și eu îți aduc o firmă germană care vrea să investească, te prinzi in rămășag?
Lupul din padurea defrisata pe 23 Ianuarie 2018, 14:55
#3
Esti cumva vreun propagandist PSD?
Esti Cone în persoana?Pai,bai,nebunilor,Mohanu si Dragnea au,,luptat,,ca sa se aleaga praful si pulberea de oars,si voi,nerecunoscatorilor,veniti cu astfel de raspunsuri?Si acum ce sa facem,sa privim si sa ascultam un prost ca Marinescu,nu trebuie inceput odata si-odata,cu ceva?Raspunsul la intrebarea din articol e simplu.PSD doreste saracirea si prostirea electoratului facandu-l dependent de ajutoarele sociale si de tot felul de pomeni nemeritate.Si mai simplu spus,carte cat mai putina,saracie cat mai multa,minte,IOC,ca tara(PSD)te vrea prost.In c*rand,cei cu 8 clase,si cu ceva cazier,vor putea ocupa functii de conducere,si de ce nu,chiar pozitii de parlamentari.La asta s-a lucrat de peste 25 de ani.
manciurianul pe 23 Ianuarie 2018, 14:14
#2
mafia psd ne vrea saraci
UN stimat domn afirma ce vrea dansul,dar problema este alta,orice investitor serios nu vine să roage de autorități,ei vor doar un loc si faciilități,dar avînd în vedere că mafia psd nr vrea săraci să-i voteze ca în epoca ceausescu numai pe ei,asculta de sartrap de jud suleyman dreagnea nu de cei care îi aleg,a se vedea situația a cartiererelor maginase fara apa canal si drumuri cu noroi de maria sa cuclea nu-l intereseaza,dar să vorbim de loc*ri de munca pe care el zice că nu intră în atribuțiuni el il intereseaza doar bani si avantajele .
Dorin Marinescu. pe 23 Ianuarie 2018, 12:41
#1
Asta-i problema?
Stimate autor si dragi tineri doritori de munca: Stiti vorba aceea "chelului tichie de margaritar ii lipseste"; parc*ri industriale se gasesc la Combinat, la ELECTROTURRIS, la UVCP si la alte foste intreprinderi din care au mai ramas ceva cladiri si alte elemente din infrastructura. Cativa investitori sa stiti ca au venit si pe aici "si-au cerut pamant si apa", numai ca atunci cand s-a pus problema fortei de munca CALIFICATE SI DORNICE DE MUNCA= CIUCIU! Basmele ca au fost luati la goana de X sau Y, care au cerut comisioane prea mari, sa le spuneti voi lui Mutu (nu Adrian!). Iubitii mei adepti ai economiei de piata noncomunista sa stiti voi ca oamenii de afaceri de pretutindeni DAU MITA, FARA SA LE CEARA CINEVA! EU AS PUTEA SA VIN CU ARGUMENTE SI CU EXEMPLE PE MII DE PAGINI, DAR STIU CA N-AM PENTRU CINE!ASA CA, ASEMENEA "COLINDE" NU LE MAI CREDE NITI TUSA VETA DE PE MAGURELE, CHIAR DACA II ASFALTATI STRADA!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.