Baiatul lui Dragnea, pe urmele lui Robert Bozianu.

14 Ianuarie 2018, 05:51 | 14979 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Baiatul lui Dragnea, pe urmele lui Robert Bozianu.

Poate este interesant pentru procurorii DNA. Transferuri suspecte de bani ale băiatului lui Dragnea.

La data de 06.09.2017, Ștefan Valentin Dragnea deschide la CEC Corabia un cont în care depune 310.000 RON  despre care declară că sunt dividende de la ZOOVEG 2000 SRL. Apoi transferă banii respectivi la SC Ferma Salcia SA pe numele unui anume Gabriel Tianu. Acest Gabriel Tianu, 52 de ani era, la începutul anului trecut, membru în consiliul de administrație de la SC Ferma Salcia SA. Cu mandat până în anul 2020.

De ce la Corabia? În „patria” lui Paul Stănescu?

sursa: comisarul.ro

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
Marian pe 04 Iulie 2019, 17:10
#18
Unde e legătura ?
Ce legătură are condamnarea și arestarea lui L D cu adevăratele fraude de pe urma cărora a devenit latifundiar și, în cele din urmă proletar ?! Eu nu văd niciuna, dacă avem în vedere ridicolul întregului proces. Altminteri, cred că s-ar deschide, în sfârșit, un proces național al fraudării întregii economii naționale și Codruța n-ar mai rămâne eroină internațională.
Mamulea pe 15 Ianuarie 2018, 16:59
#17
Un fost client
Revin, bozianu nu este in Franța, este în Suedia
unu pe 15 Ianuarie 2018, 15:52
#16
aberatii
va aberati p aici cu depuneri cu Lita cu mita, Bai, daca era ceva nu facea Livache asa sa poata sa fie descoperiti de toti papagalii.Nu astea sunt bubele lui. Sa vezi ce rad daca sacapa Livache. Sa vezi ce o sa va dea la toti la cioc. Va uitati dupa gainarii din astea LOL LOL
jhon pe 15 Ianuarie 2018, 13:23
#15
Adv.despre Bozian'
Mai fratiilor Robert dak a fost in Franta a fost la cumnatii si verii lui.. Tore.Stelica acesti libidinosi sunt din Cartierul Magurele
Mamulea pe 15 Ianuarie 2018, 11:27
#14
Un fost client
Revin, bozianu nu e in spania.e in Franța
Mandel. pe 15 Ianuarie 2018, 11:25
#13
Sandele.
Pe idioti ca tine cel mai civilizat lucru este sa-i bagi in p***da mamicutelor lor! Bai, idiot analfabet, inainte de scrie pune mana si mai invata un pic romaneste:- 1- N-ai inteles nimic din ce-am scris eu!-2-"nivelul foarte scazut al.... nivelului de trai???!" PRECIZARE: CAND TE VEI INTOARCE-N MATA, IA-L SI PE DRAGNEA CU TINE!
Săndel pe 15 Ianuarie 2018, 10:31
#12
Măndele,ce comportament de slugă ai
La cât ești de prost,nu-i de mirare că ți-e teamă să participi la un miting.Aici nu-i vorba de vreo revendicare,ci de nemulțumirea cetățenilor față de modul cum conduce PSD și de nivelul foarte scăzut al nivelului de trai.Și apropos de ”autonomia” străzii Primăverii,cine i-a împroprietărit cu terenuri,pentru că montarea contoarelor de energie electrică fără a avea titlu de proprietate,este imposibil de făcut.ORICE PENTRU VOTURI,NU-I AȘA,LICHELELOR?!Va veni și vremea când veți înțelege ce se întâmplă cu adevărat.
mandel pe 15 Ianuarie 2018, 06:10
#11
adi
Si ce sa protestam la acest miting??Eu sunt unul care nu se teme decat de Dumnezeu, dar tu, c*rajosule anonim, daca vrei sa faci o demonstratie de protest, ar fi mult mai bine sa citesti legislatia, sa-ti dai un nume,sa intocmesti o lista cu participantii si cu revendicarile. Altfel, ne trezim cu niste tuciurii care vor autonomia strazii Primaverii si a cartierului Magurele.Chiar daca se va tine un meeting, tu nu vei participa. Apropos, participantii vor primi certificate de revolutionari?
Tudose de la tribunalul poporului pe 14 Ianuarie 2018, 22:59
#10
DE MÂINE E OFICIAL
Începând de mâine,15 ianuarie 2018,vom asista la începutul sfârșitului pentru Dragnea Liviu.Cum pentru orice lucru ori activitate există un început și un sfârșit,care șfârșit este extrem de aproape.Aviz și celor din jurul acestui infractor.Nu e o amenințare,doamne ferește,este doar o premoniție și o dorință a multora dintre noi.Care noi?Noi cei care mai gândim și mai avem speranță și dragoste pentru binele acestei țări frumoase și bogate.Așa să ne ajute Dumnezeu !
Mamulea pe 14 Ianuarie 2018, 21:20
#9
Adevărat jhon
Are dreptate jhon Robert a lu buzoian este la Spania
Siloz pe 14 Ianuarie 2018, 21:16
#8
Madalin
Libidinosul asta mizerabil,zici ca i ta su chestor la pol.Madaline cine ti a dat dreptul sa iei toata plaja,unde s a pomenit in Europa asa ceva,un tractorist ajuns director si Adina,contabila tuturor!
jhon pe 14 Ianuarie 2018, 20:19
#7
Stire adevarata
Robert Bozian' este in Spania in zona Valencia .Castellon. Villarreal luati aminte domnilor Politisti.
adi pe 14 Ianuarie 2018, 18:56
#6
Miring la Hotel Turis
Toti nemultumitii de Clanul Dragnea hai sa ne strangem in fata Hotelului Turis sa vedem suntem mai multi ca valutistii sau comoditatea si frica e mare la Turnu Magurele
nati pe 14 Ianuarie 2018, 18:28
#5
ai dreptate de Madalin Ionita
Poate vede si DNA-ul sa i verifice averea lui Madalin Ionita, zeci de casa, restaurante, masini de lux iar el este un tractorist prin intermediul caruia Liviu Dragnea spala bani
Babyrot pe 14 Ianuarie 2018, 14:32
#4
Dumnezeu sa va judece,taranilor,hotilor !
Sunt atatea matrapazlac*ri de descoperit încat si peste ani vom avea de aflat lucruri despre familia infractionala de la Saelele via Gratia si Giuvarasti.Hai,politia,macar pe Bozieni sa puneti cosul,ca acolo e mai simplu si probele mai usor de probat.Astept cu mare nerabdare si rezultatele acestei investigatii.De data asta cred ca probele sunt destul de clare.Hai baieti,la treaba,ca e de lucru ca la dosarele lui Voiculescu.
silozuri pe 14 Ianuarie 2018, 13:45
#3
ptr dragnea
Silozurile din Lita???ale cui sunt!!!ghiciti ;va rog?
Un porc de la Salcia pe 14 Ianuarie 2018, 13:34
#2
Poliția,Parchetul,SRI,Justiția știu dar TAC
Atunci nu este o complicitate?Eu cred că există o diferență enormă și o deosebire fantastică de felul în care procedează clanurile Dragnea și Bozianu.Păi dacă alde Bozianu nu-ți bate la ușă să-ți dea bani,după care să te excrocheze,celălalt,Dragnea,ne fură din orice poziție și cu orice metode,și se înfruptă greu din bugetul țării,iar după ce e prins ne spune că de vină este ”sistemul paralel”.Dacă primul clan trebuia să-nfunde pușcăria demult,cel de-al doilea are un comportament și niște metode mafiote mult peste înțelegerea noastră și a legilor țării.Concluzia,ambele sunt Grupuri Infracționale Organizate,dar cu metode diferite.
Cetățean pe 14 Ianuarie 2018, 10:00
#1
Mafia
Dar de investiția din comuna Lița,nimeni nu zice nimic?Suntem cel mai sărac județ oameni buni,ne a pus bine mustață .Doar Dumnezu face dreptate,ca organele competente dorm.In fata hotelului Turris din Tr.Magurele,nu ai voie sa parchezi,unde sunt pusese fiarele ale pentru rezervat,sunt loc*rile pe vecie ale familiei regale!Madalin Ioniță,un fost tractorist,actualmente director si finul jupânului trebuie bagat in seama de DNA
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.