Petarda si Artifica - Foc de artificii si efecte pirotehnice de mare intensitate - desene animate cu fratii Stanimir.

06 Ianuarie 2018 | 12467 vizualizări | 14 comentarii
Petarda si Artifica
Petarda si Artifica

Emil si Ginel sunt proaspat patroni ai unei firme care arunca cu petarde si artificii. Dupa o activitate model in Politie, cei doi frati si-au spus ca, pe langa pensie, ar trebui sa gaseasca o cale sa mai suga ceva de la stat. Fratii Stanimir au doua variante: arunca ei petardele si artificiile sau subcontracteaza altei firme. 

Mai mult, aici>>liberinteleorman.ro

 

Comentarii (14) Adaugă comentariu
#Nicu# pe 23 Ianuarie 2018, 21:07
#14
Labagii
Astia merita m**e la greu.Stie toata Alexandria ca ala e un labagiu si un gay! N are rost sa va puneti mintea cu ei. N a vazut ala femeie.Lui ii plac barbatii.
Foxy pe 23 Ianuarie 2018, 18:48
#13
Pt. David
Te oftici pulica ca a luat o pe nevasta ta la p**a?Intreab o ce bine I a fost!
Ana pe 23 Ianuarie 2018, 16:26
#12
#Ginel&Emil;
Se vede ca -s frati! Niste miltieni fu**ti in c*r ce s-au vazut cu functii si acum cu pensii nesimtite! Multa m**e .ca stiu ca le place!
David pe 22 Ianuarie 2018, 18:43
#11
Ginel
Un tablagiu muist...nu merita sa va bateti capul cu el,si o trage de rupe cu prietenii lui
Mihai pe 08 Ianuarie 2018, 09:59
#10
Nane
Fraiere asta s o crezi tu! Intreab o pe nevasta ta m ai bine si o sa afli ce bine I a tras o!
nane pe 07 Ianuarie 2018, 23:26
#9
ptr Mihai
bai fraiere or esti poponar ca el si va ascunde ti or esti un mare fraier intreaba si tu lumea de Ginel al tau e homoxesual notoriu stie toata Alexandria, sau roga l sa l cauti in c*r daca nu crezi cool smirk
Foxy pe 07 Ianuarie 2018, 17:30
#8
Gay
Habar nu aveti ce vorbiti! Super baieti! Nu mai aveti ce aberatii sa scrieti! In ceea ce l priveste2 pe Ginel, jos palaria! Mai rar barbat ca el!
Mihai pe 07 Ianuarie 2018, 15:13
#7
Nazy
Te oftici ca nu ti a tras o si tie? Asta i focul tau cel mare....lasa vrajeala de 2 lei ca nu mai tine
Nazy = Nae Lina pe 07 Ianuarie 2018, 08:26
#6
Nae Lina trubadur ratat
Nae, nu e frumos sa arunci minciuni despre cumnatul tau. Stim ca esti informator dar cand bagi de astea exagerate sari calul. Nu te crede nimeni. esti penibil. Ia legatua cu baietii sa stranga tehnica de inregistrare audio-video din barul tau ca este deconspirata... De aia nu prea mai vin clientii. Au aflat!!!
Cineva pe 07 Ianuarie 2018, 03:42
#5
Penibil
Va mai injositi mult cu astfel de articole ? Ce ati dori ? Ca de la varsta de 50 de ani sa stea acasa ? Sa se multumeasca cu pensia ? Sa stea la televizor si sa nu mai aibe activitate ? Si-au facut o alta firma , ce e rau in asta ? Denota doar ca sunt niste oameni destepti, activi, carora nu le place sa piarda timpul de pomana, care stiu sa faca bani . BRAVO LOR ! In loc sa ii felicitati si sa ii dati drept exemplu, voi mancati ceea ce nu trebuie cu gura plina .
Mario pe 06 Ianuarie 2018, 21:21
#4
Ragabeja ne obosesti
Ne mai obositi mult cu astia doi? Sunteti praf! Ce inseamna "desi firma are sediul in turnu magurele face afaceri in tot judetul"? Ca sa faci afaceri in tot judetul, dupa minteaa voastra unde ar trebui sa aibe sediul? Alexandria? Buc*resti? Plevna?
nazy pe 06 Ianuarie 2018, 18:12
#3
Doamne homosexualul
Ginel asta e homoxesual il stie toata Alexandria comunitatea gay
DEX pe 06 Ianuarie 2018, 15:26
#2
Analfabeti - corect Artificie nu Artifica
(DEX). Tra­di­ţio­na­la decoraţie de brad producătoare de luminiţe şi scîntei (definită tot în DEX ca „sîrmă sc*rtă în vîrful căreia se află amestecul de mai sus și care, aprins, arde cu o flacără decorativă vie, aruncînd mici scîntei“) este denumită în mod c*rent artificie si nu artifica asa cum administratorul fara scoala al steului scrie in titlul articolului.
Cracea pe 06 Ianuarie 2018, 14:47
#1
Angajarea la spital a doamnei Doina Cracea
Nu mai publici nici un comentariu Cracea? Ti e frica ? Nu vrei sa se afle intentia ta de ati angaja nevasta secretara la spital? Ai batut palma cu oamenii? Sau nu mai ai angajati sa ti administreze situl? Esti in faliment? Ai nevoie de un salariu de bugetar in familie?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.