Emil si Ginel Stanimir - Fratii Dinamita( Petarda si Artifica)

04 Ianuarie 2018, 13:05 | 12651 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Emil Stanimir.

Cei doi uriasi politisti fac tot posibilul sa ne distreze. Revenim cu amanunte. 

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
Foxy pe 07 Ianuarie 2018, 17:52
#16
Idioti
Sunteti niste idioti toti! Jos palaria pentru Ginel super baiat! Habar nu aveti cate face omul asta! Sa va fie rusine prapaditilor
Eu și atat pe 06 Ianuarie 2018, 09:10
#15
Despre turnu
Deși mulți dintre voi trăiți încă în doctrina comunista a județului respectiv împrăștiate de tăticul vostru psd-istorie, dati-mi voier sa va spun ca Emiliarde Stanimir și fratele sau dacă ar fi valorificați la adevărata lor inteligenta,ar putea contribui la reanimarea forței economice umbra de mult a orașului! Păcat ca sunt criticați pentru un lucru frumos facut în orașul acela,în schimb înc*rajați acei inculți oficiali care vor sa tragă cât mai mult pt tata Drăgnea și ai lui cățeluși. Bv EMIL! Ești un om de milioane!jos pălăria în fata dumitale!
TRUIA Floin pe 05 Ianuarie 2018, 21:16
#14
Coleg
Am stat 4 ani cu Stanimir Emil in camera de camin, P24, 105,REGIE-POLITEHNICA este super baiat, destept si ulta cinstit, nu este vina lui ca voi sunteti sparti in koor de foame, Emil, v-a ridicat targul gaozari prosti!!!!Ar trebui sa-l puneti primar!!!!!!
Gelu pe 05 Ianuarie 2018, 12:41
#13
Lui FLORIN TRUIA -ZIS
Si noi toti turnenii magurenii tie m**eeeeeeeeeeeeeeeee cit incape.Labagiule!
Nelu Nadejde pe 05 Ianuarie 2018, 11:02
#12
Florin Truia,esti treaz,esti printre noi ?
Din dejectiile pe care le-ai varsat pe-aici deduc ca va cunosteti bine,numai ca daca ar durea prostia,te-ai auzi din fiecare punct al tarii,și nu numai.Si eu incerc sa aduc inc*rajari tuturor celor ce au fost furati,jefuiti și excrocati de infractori,sa fie mai vigilenti și mai c*rajosi si Nu mai aiba atata incredere in politistii din ziua de azi.Ma rog,nu in toti mililitienii.Iar tu,Florine,sa nu ai parte de dreptatea pe care o fac de multe ori cei din Politia Romana.Si mergi pe trotuar,nu pe camp.
Florin Truia pe 05 Ianuarie 2018, 10:16
#11
Felicitari!!!
De departe te salut Emil!Tine-te tare, nu te lua dupa toti nebunii si prostii!!!!!Pentru turneni gaureni contestatari a lui Emil, multa muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tongue laugh
gogu pe 05 Ianuarie 2018, 08:26
#10
bravo adi 1
Adevarat ai spus. Emil un ingineras parlit cu apucaturi si comportament de cocalar a ajuns seful politiei judetene in judetul in care nonvalorile au fost promovate si am ajuns la starea actuala.
Un ins oarecare. pe 04 Ianuarie 2018, 18:59
#9
Redactore sef, esti intreg la minte?
Stimabile, faceti impresia ca, in fond, voi vreti sa compromiteti partidul si persoanele care va finanteaza, altfel nu se explica imbecilitatile pe care le publicati de la o vreme: stiri false, dezinformari, injurii, limbaj suburban, etc! V-ati pus problema cati cititori au idee de subiectele prezentate si stiu cine sunt personajele incriminate si in ce aricole din Codul Penal faptele de care vorbiti- de ex foc*rile de artificii organizate-sunt pdepsite?? Maine, poimaine, ne vom trezi cu vreo stire exploziva ca nu stiu ce Primar care nu va plateste taxa de protectie, a tras o basina in plina sedinta de Consiliu local si trebuie dat pe mana DNA. Zau ca sunteti penibili!!
Oarecare...Bragadiru... pe 04 Ianuarie 2018, 18:59
#8
Felicitari baieti!!!
Super foc de artificii...bravo lor pentru munca depusa..numai fiti invidiosi si rai...
Cucu pe 04 Ianuarie 2018, 18:16
#7
Mrrrr
Sa îi pupați în c u r pe amândoi! Sunteți niște invidioși.... Ce, dacă au furat și ei cat au fost în poliție? Ce, dacă au fost la supra preț artificiile lor, care au fost de căcat? smile))))
Ticu pe 04 Ianuarie 2018, 18:06
#6
Bravo Adi
Cel mai prtinent și la obiect comentariu citit pină în prezent pe acest site. Încă odată, felicitări Adi-comentariul nr. 1.
Somebody pe 04 Ianuarie 2018, 18:01
#5
Ofticosilor!
A fost un foc de artificii foarte frumos! A fost mai frumos decat oricare din Teleorman! Va ofticati?!
Odaianu pe 04 Ianuarie 2018, 15:16
#4
Petarda
Petarda politica este Claudiu Cracea. Pocnitoare - intrebati-l pe Marian Odaianu.
Impartial pe 04 Ianuarie 2018, 15:15
#3
nu inteleg care este problema
Sunt din Zimnicea. A fost cel mai frumos foc de artificii din ultimii ani. Daca focul de artificii a fost frumos, nu inteleg ce aveti cu cei doi? Trebuia sa-l faca altcineva? Nu a fost legal?
Jan pe 04 Ianuarie 2018, 14:20
#2
Artificii
Eu am vazut focul de artificii de la Zimnicea. Nu stiu cine l a dat dar a fost intradevar superb! Foarte intens si cu efecte deosebite! Bravo ! Felicitari!!!
Adi pe 04 Ianuarie 2018, 13:21
#1
Niște băieți ”desc*rcăreți”
Nu știm care e legătura fraților Stănimir cu poliția sau cu măsurile de prevenție pentru fapte de corupție,furt și alte fapte infracționale.Ei sunt mai bine cunoscuți doar pentru aranjamentele și combinațiile pe care le-au făcut dealungul timpului.Azi sunt liniștiți,au ieșit la pensie și au pensii invers proporționale cu rezultatele avute în timpul activității de polițiști.Asta e țara în care trăim.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.