Rusinea orasului Turnu Magurele - Pensionarii care petrec la asa-zisele Revelioane organizate de primarie.

30 Decembrie 2017, 12:15 | 13055 vizualizări | 30 comentarii
Car Universal
Revelion pensionari.

Si in acest an se organizeaza, de catre Primaria Turnu Magurele,  Revelioane ale pensionarilor. Intr-un oras de unde tinerii pleaca fara sa se mai uite in urma, pomenile unde danseaza pensionarii sunt de o prostie mai rar intalnita. 

Citeşte şi
Comentarii (30) Adaugă comentariu
Licheaua batrana pe 31 Mai 2018, 14:12
#30
Cu pensie speciala
Cine n-are batran sa nu-si cumpere .
Marin Costinescu. pe 07 Ianuarie 2018, 08:50
#29
Referitor interventia mea precedenta.
Daca dupa doua zile NIMENI N-A FACUT VREO PRECIZARE, DENOTA CA SI EU SI ALTII AM AVUT DREPTATE CA ARTICOLUL ESTE O DIVERSIUNE ORDINARA-DE CEA MAI JOASA SPETA!. NORMALA CARACTERIZARE, DIN MOMENT CE NU A FOST ORGANIZAT NICI UN REVELION AL PENSIONARILOR. IN PLUS FOTOGRAFIA NICI NU ESTE DIN TURNU MAGURELE!!!!
Marin Costinescu. pe 05 Ianuarie 2018, 06:28
#28
Referitor fotografie.
In aceasta fotografie se vad foarte clar niste figuri ale participantilor. Am avut ideea de o multiplica la inprimanta si, intrucat cunosc foarte multi pensionari din generatia mea, le-am prezentat-o si i-am intrebat daca cunosc pe cineva.Si.....surprize, surprize, din 13 intervievati si care participasera pe vremea lui Mohanu la asemenea petreceri, NICI UNUL N-A RECUNOSCUT PE CINEVA!In felul acesta se ridica unele semne de intrebare: DACA FOTOGRAFIA A FOST FACUTA LA TURNU MAGURELE, DIN CE LOCATIE SI DACA ESTE DE LA UN REVELION? (poate fi de la o nunta, sau alta sindrofie). Ca urmare, rog autorul, redactia sau alti cititori, care cunosc detalii, sa ni le spuna si noua.TREABA CU INVITAREA PARTICIPANTILOR PE CRITERII POLITICE, ESTE LAMURITA, NICIODATA NU S-A PROCEDAT ASA, NICI MACAR LA CODREA.
Cosmin Gradinaru. pe 03 Ianuarie 2018, 12:01
#27
Lui #26-ILIE DE LA SCULARIE.
Chiar ca m-ai facut c*rios cu Timisoara si am accesat site-ul Primariei respective, rubrica de sesizari "Domnule Primar". Sugerez si altor cititori sa faca acest lucru si sa traga concluzii. Eu ma abtin de la comentarii. Constat ca primarul si unul dintre viceprimari sunt membri PNL, al doilea vice fiind de la UDMR. Intrucat in aceasta vara am avut ocazia sa fac o exc*rsie prin vestul tarii, am putut face niste comparatii intre ramasitele marilor obiective industriale de pe la noi si de pe la ei. Iarasi nu fac comentarii, daca sunteti interesati si c*riosi mergeti sa vedeti sau intrebati pe cei care stiu cate ceva.
ILIE DE LA SCULARIE. pe 02 Ianuarie 2018, 14:43
#26
Pentru "turnean de pe alte meleaguri".
Dragul meu, mai corect ar trebui spus "turnean de pe alta lume" sau "turnean dus cu pluta": turneanul musai trebuie sa fie DE PE ACESTE MELEAGURI, pe alte meleaguri poate fi ardelean, moldovean, neamt, ungur, etc.De unde deduci cu as fi PSD-ist infocat?? Cand am citit aceasta traznaie era sa ma pis pe mine de ras, noroc ca am W,C.-ul aproape! MAI FRATELE MEU, MIC SI SCUMP, INTERVENTIILE MELE SI COMENTARIILE RESPECTIVE SUNT DATORATE FALSULUI GROSOLAN SI JIGNIRIOLOR DI ASA ZISUL ARTICOL. In incheiere (ma voi stradui sa nu mai intervin) ANUNUNT STIMATA REDACTIE SI PE CITITORI CA LA TIMISOARA A FOST ORGANIZAT UN REVELION AL PENSIONARILOR DE CATRE PRIMARIE, CARE DUPA DATELE OFICIALE, NU ESTE P.S.D.-ista. (sau te pomenesti ca este?) LA INTREBAREA DACA IMI PLACE ORASUL ACESTA VOI RASPUNDE CU PLACERE SI, SPER, COMPETENTA CAND SE VA PUBLICA UN ARTICOL CU ACEASTA TEMA; TEMA PREZENTULUI ARTICOL ESTE CU TOTUL ALTA.
turnean de pe alte meleaguri pe 02 Ianuarie 2018, 12:51
#25
pt ILIE DE LA SCULARIE(PSD-IST INFOCAT]
Prietene, tie iti place cum arata orasul?iti place ca e distrus din toate punctele de vedere?tot ai ce ai cu PNL-ul,am vazut ca esti indoctrinat, ca ai anumite interese sa creezi diversiune, dar te rog respectos,daca esti turnean cu adevarat,gandeste te la generatia tanara,gandeste te la acest oras care ia aspect de comuna!ma doare cand vin aici si vad ceea ce vad,adica totul distrus,mai au sufletul sa vi-l ia!zi mi un lucru bun in oras facut de Cuclea?
ILIE DE LA SCULARIE. pe 02 Ianuarie 2018, 11:29
#24
Lui ilie de la Poroschia si celui d.p.a.m.
Nu dragi tovarosi si pretini eu sunt unul si pe ceilalti nu-i cunosc; poate ca stilul in care scriem s-o asemana cumva dar unii postaci o fac intentionat. Cel mai bun exemplu este numele de ilie d.l.s. cand mai multi insi au postat sub acest pseudonim al unui pseudointelectual. V-am dat suficiente date despre mine ca sa puteti merge la Combinat sa verificati. PROBLEMA CEA MAI CLARA CONSTA IN URMATOARELE: 1-NU S-A ORGANIZAT NICI UN REVELION AL PENSIONARILOR DE CAND ESTE CUCLEA PRIMAR, NU SUNT FONDURI PREVAZUTE.2-PE VREMEA LUI MOHANU REVELIOANELE SE ORGANIZAU PE ALTE FONDURI (nu-mi dau eu cu presupusul), NU DE LA PRIMARIE.3-NU AM PARTICIPAT LA NICI UNUL, DESI PUTEAM S-O FAC, DIN MOTIVE CARE MA PRIVESC.4-LA ACELE REVELIOANE NU SE PUNEAU PARTICIPANTILOR CONDITII POLITICE, CA DOVADA PUTETI SA-I INTREBATI PE CEI CARE AU FOST. 5-AU FOST JIGNITI INTR-UN MOD INCALIFICABIL BATRANI CARE PUTEAU(SAU SUNT) SA VA FIE PARINTI, BUNICI, PRIETENI, RUDE. 6-ATI MAI AGATAT UN MARE PIETROI DE HOITUL PNL.
VLAD TEPES pe 02 Ianuarie 2018, 09:56
#23
Capitalismul.....
.....am uitat sa-mi las "cartea de vizita"..o Dacia 1310,care la anul implineste 30 de ani,in capitalism,fiind "mare sef la combinat"si "mare arbitru de fotbal",dar ghinion...am refuzat ofertele politice...in final fiind un mare castigator...."sarac"dar multumit,in niciun caz PROST.
VLAD TEPES pe 02 Ianuarie 2018, 09:22
#22
Capitalismul.....
....a invins "ciuma rosie "Statul nu mai poate investi,in afara de "drumuri" in ceva care sa produca plusvaloare imediata...asa ca,va asteptam,sa investiti,dar sa oferiti salarii decente,sa ramana copii in tara,iar pensionarii sa se uite fericiti,...iar DNA si SRI,sa iasa din cardasia cu HOTII,care pe timpul CIUMEI ROSII,NU PREA EXISTAU,NU AVEAU NICI MACAR UN APARTAMENT,DAR O DUCEAU BINE CE-I DREPT,...deci se putea...acum nu se vrea...Asa-i RAZBOIUL ECONOMIC....!
ilie dela scularie pe 01 Ianuarie 2018, 16:33
#21
@ imbecililor care se cred altceva dar cu dedicadieimpostorului
Mein Liene und Die Grossen Idioten Kammerad, ești idiot precum c*rul de gibon. Nu liberalii au făcul acele revelioane sociale ci ăia pe care maatle îi pupi fix în c*r. Nu te mai căca pe tine că pute, și poluezi. Hai sictir gunoi PSD-ist!
turnean pe alte meleaguri pe 01 Ianuarie 2018, 14:25
#20
pt observator civic,ILIE DE LA SCULARIE si turnean adoptat
esti un diversionist de marca! esti una si aceeasi persoana cu limbaj de mahala,un pic inteligent dar in interesul tau! vezi care este realitatea dar arunci fitile marca ciuma rosie sa creezi confuzie!tu iti vinzi constinta si nu ai coloana vertebrala!ai un pic de dreptate dar exprima- te civilizat fara injurii!
Consilier PNL- pensionar. pe 01 Ianuarie 2018, 12:30
#19
Cer scuze.....
....tuturor pensionarilor care au muncit in acest oras, cu abnegatie, cu daruire si cu putere de sacrificiu si nu i-au pretins tarii decat sa le protejeze batranete printr-un minimum de masuri si care acum sunt umiliti,batjocoriti, insultati si asasinati moral de o mana de declasati si de tembeli care au pus mana pe acest site, lasand sa se inteleaga ca este al PNL. MINCIUNA SFRUNTATA! DOMNULE CRACEA, TE ROG SA INTERVII, CHIAR VREI SA NE PIERDEM TOTI SIMPATIZANTII?!
Observator civic. pe 01 Ianuarie 2018, 07:04
#18
Cu piatra-n balta.
-1- Un cretin a aruncat o piatra-n lac, cum ca Primaria organizeaza un Revelion pentru pensionari-LUCRU NEADEVARAT!- si cativa "intelepti" sar dupa ea si uita sa mai iasa afara;-2- Cel care posteaza acum "ilie de la scularie"( cu litere mici) nu este cel cu brandul, ci un mistocar;-3- ILIE DE LA SCULARIE (ILIE SCULERU)- CU LITERE MARI, ESTE UN PERSONAJ REAL, AM LUCRAT IMPREUNA LA ATELIERUL UZINAL AL COMBINATULUI, IN FORMATIA MAISTRULUI GRESCHNER FRANCISC.
Turnean adoptat. pe 01 Ianuarie 2018, 00:39
#17
turneanului get beget.
Vad ca te fute grija de tevile de la termoficare; te pomenesti ca ai contribuit si tu cu ceva la realizarea ei?! Ii dati zor cu mancatul cacatului cu comunistii, sec*ristii, etceteristii. Afla, ba borfasule, ca fostul utecist Claudiu Cracea a fost un tanar si vrednic informator al Sec*ritatii. Panimaiesi? Nu-ti cer sa ma crezi, intreaba la CNSAS. Pa !
Ilie de la scularie pe 31 Decembrie 2017, 19:30
#16
Iertare!
Iertați-mă, iar nu mi-am luat pastilele la timp! Iertare...
ILIE DE LA SCULARIE. pe 31 Decembrie 2017, 17:27
#15
idiotului de-si zice brand cu litere mici.
CU MULT TIMP IN URMA AM SPUS CA MA CHEAMA ILIE SCULERU, CA AM LUCRAT LA COMBINAT LA SCULARIE (am spus si in ce perioada) SI CA NU-MI FACE PLACERE SA DISCUT CU UN CRETIN CA TINE! ASTA AI INTELES TU DIN CEEA AM SCRIS??? BAI, CACATI ANALFABETI, AM SPUS CA ESTE O MINCIUNA ORDINARA SI NICI MACAR NU A FOST VORBA SA ORGANIZEZE PRIMARIA VREUN REVELION al pensionarilor DINTRE CEI CITATI DE MINE NUMAI DESPRE TILEA COMENTEZI? CODREA A ORGANIZAT REVELIOANELE PE BANII LUI CA UN FEL DE POMANA DE VIU? IN PRIVINTA LIBERALILOR EU AM TOATA STIMA PENTRU CEI CE-AU FACUT ROMANIA MARE SI URMASII LOR (DIN PACATE PE LA TURNU NU MAI SUNT), NU PENTRU P(ramatii) N(eispraviti) L(ichele) ca tine. DIN FOSTA ORGANIZATIE LIBERALA DE LA TURNU MAGURELE ADEVARATII LIBERALI AU FOST DATI LA O PARTE, SAU AU FOST FORTATI SA SE RETRAGA PENTRU A-I LASA LOCUL LUI CRACEA SI GASCA LUI DE BORFASI BASISTI. IN INCHEIERE, STIMATI CITITORI, VA ASIGUR CA NICI POMENEALA DE REVELION AL PENSIONARILOR PE BANII PRIMARIEI, SAU PE BANII LOR!
turnean get beget pe 31 Decembrie 2017, 16:53
#14
pt DEGRADANT
Tu stii sa porti un dialog? cine esti tu ma de injuri si folosesti cuvinte obscene?? ai pensie speciala sau de handicapat?esti intrus pe aici cum sunteti bagati peste tot sa creati diversiune?? unde sunt pensionarule, care ai facut ceva pentru oras, bani de pe tevile de caldura?tu si altii ca tine sunteti niste capuse care ati trandavit toata viata! ce ai tu ma cu domnul Cracea? conduce el orasul si nu stim noi?cred ca te stiu cine esti diversionistule!ati terminat orasul asta!
Ilie de la sculărie pe 31 Decembrie 2017, 13:54
#13
lui ILIE LE LA SCUL(AMENT)ARIE
Mein Idoeten Kamerad revelionul pensionarilor a fost organizat de Tilea, cică din proprie inițiativă. Acum pe bune, tu chiar crezi că noi punem botul la așa ceva? Adică l-a prins pe Tilea așa brusc dragostea de pensionari? Băi gămălie, chiar nu te-ai prins de ce-a făcut-o? Dragnea are nevoie de boșorogozaurii ăia în momentul în care i se vor arăta cătușele. Parcă văd batalioanele de mortăciunile ambulante demonstând cu mânie poPULAră pentru penalul cu mustață. Te-ai spart pulică. Dar este explicabil, morcovul a ajuns cât sfecla furajeră. Ghiță a fugit. Mazăre la fel. O fi un semn, ceva? Fiori reci pe șira spinării fraiere? Ca să citez un clasic, pe regretatul Traian Tomescu: se strânge lațul jigodiilor! Și încă ceva: dezbracă-te de apucături gen Ponta. Plagiat. Dacă vrei un brand, nu fura de la alții. Screme-ți mintea. Asta dacă ești posesor de așa ceva, deși sincer, asta e SF.
j, pe 31 Decembrie 2017, 13:00
#12
pt ilie de la vacarie
Sa iei cit mai multa m**e de la toti liberali.Bulangiule !
ILIE DE LA SCULARIE. pe 31 Decembrie 2017, 11:53
#11
DEGRADANT!
Asemenea minciuni nu mi-a fost dat sa vad nici in cele mai sumbre inchipuiri! NU SE ORGANIZEAZA NICI UN REVELION PE BANII PRIMARIEI, NICI PENTRU PENSIONARI, NICI PENTRU ACTIVISTI! NISTE NEMERNICI CARE PROBABIL SUNT FACUTI DIN LABA, FARA PARINTI SAU BUNICI PENSIONARI, HAIMANALE CARE N-AU MUNCIT IN VIATA LOR SI TRAIESC DIN FURTURI SI AJUTOARE SOCIALE, ISI PERMIT SA INSULTE, SA UMILEASCA NISTE OAMENI CARE AU FACUT CEVA PENTRU ACEASTA TARA SI PENTRU ACEST AMARAT DE TARG IMPUTIT, PE SPINAREA LUI TRAIND CA NISTE PADUCHI. Craceo, nu ti-e rusine, mai ti**n ordinar, sa dai publicitatii asemenea vorbe criminale? Voi sunteti liberali, futu-va muma-n c*r de jigodii?!
Somerul. pe 31 Decembrie 2017, 06:17
#10
Oare?
-N-AM AUZIT PE NIMENI CA SE REIA MODA CU REVELIOANELE DE PE VREMEA LUI MOHANU. STIAM CA ACTUALUL PRIMAR NU ESTE DE ACORD CU ELE;-STIAM CA BANII PENTRU ELE NU ERAU DATI DE PRIMARIE, CI DE ANUMITI OAMENI DE AFACERI, BANI PROVENITI DIN OPERATIUNI EXTRACONTABILE, CA DE EXEMPLU: CODREA, PALADUS, TANASA, TILEA, TEICA, NECEA NELU, ETC;- REVELIOANELE ORGANIZATE DE CODREA ERAU TOT CU BANI DE LA PRIMARIE?;-STIU CA LA ACESTEA SE DUCEAU PENSIONARI SIMPATIZANTI DE LA TOATE PARTIDELE, NU SE PUNEAU CONDITII POLITICE;- SI MAI CUNOSC CEL PUTIN ZECE INDIVIZI-MARE ATENTIE!!!- CARE PARTICIPAU LA ACESTE BAIRAMURI, DAR......LA VOT NU MERGEAU!;-MAI CUNOSC DOI VECINI DE-AI MEI CARE MERGEAU LA CHEF DAR VOTAU PDL SI MOHANU STIA.-DE LA UN CUNOSCUT STIU CA ASA PROCEDA SI RAPOSATUL SORIN DUMA. ASA CA, STIMATI KAMARAZI IDIOTI, LASATI-O BALTA CU CHESTIUNEA ASTA, NU ARE NICI O LEGATURA CU PSD; PROCURATI-VA INVITATII SI MERGETI ALATURI DE ALTI POMANAGII!
Tepes pe 30 Decembrie 2017, 20:28
#9
gunoie
pai cine voteaza ciuma rosie. ..pensionari...ti**ni..si puscariasii....
pomanagii pe 30 Decembrie 2017, 18:23
#8
ciuma rosie
fosti informatori ai sec*ritatii actuali ciripitori psd!de unde faci cucleo rost de bani pentru aceste mascarade? sunt banii de pe tevile de caldura? alde cone are salariu gras,mare sef! ce face asta pentru banii pe care ai ia?un om cu demnitate nu accepta niciodata pomenile psd!nu toti pensionarii sun pomanagii,sa nu generalizam.sunt muti oameni cu demnitate si prestanta care nu se manjesc cu asemenea mojicii!cucleo tata, esti in cadere libera,nu ai facut nimic pentru acest oras!
sec*ristul pe 30 Decembrie 2017, 16:48
#7
mîncare pe bani nostri
vin alegerile,papa dady are nevoi de de voturi anul viitor la prezidențiale dacă le mai apuca sa nu fi condamnat,si sunt masa de manevră a ciumațiilor psd,în 2020 vin alegeriile locale de tov cuclea mai vrea un mandat dacă îl mai avea pîna atunci pt că electoratul lor scade cum vezi cu ochii shock shock
Cetatean pe 30 Decembrie 2017, 16:41
#6
Rusine!!!!!!
Acestia sunt cei care hotarasc viitorul copiilor nostri,dar si viitorul nepotilor lor!!!!! Sa le fie rusine!!!!
Rusine pe 30 Decembrie 2017, 16:17
#5
Pomana
De tot rasul,nu va mai saturati
Arsene pe 30 Decembrie 2017, 14:31
#4
Milogii orasului
Aceleasi persoane lipsite de demnitate,aceiasi pupinc*risti care pentru o masa voteaza de 25 de ani aceste rebuturi care conduc orasul.Pe banii cui mananca?Da Cuclea,Cristea sau Cone din salariile fabuloase pe care li le-a oferit matracuca de Olguta.Nu,da din taxele si impozitele pe care le platim cu totii si in oras nu se vede nicio realizare.Si ce ne asteapta in 2018!Asa ca sa va stea mancarea in gat pensionari adormiti si fomisti ce sunteti.Sa va ia dracu pe toti!
X pe 30 Decembrie 2017, 14:17
#3
V
Băi căcatule care ai scris tu această știre de senzație : eu sunt pensionar,am fost la Revelion dar băi sulică cu urechi, mi-am platit masa,consumația,Primăria nu a dat nimic. Poate crăcea.

Gica pe 30 Decembrie 2017, 13:54
#2
Pomanagii
Cine credeti ca vine la pomana, toti basinosii care pentru nitica pomana sunt in stare sa-l linga in dos pe Cuclea si javrele psd-ste de linga ei.Un om cu caracter nu ar accepta o asemenea jignire .SA VA FIE RUSINE ....FOMISTILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!
Să fie ultima pomană pe 30 Decembrie 2017, 12:37
#1
Prosteala PSD continuă
Niște pomanagii spălați pe creieri de o mână de hoți și profitori.Ia să-i întrebați pe participanții la astfel de pomeni,copiii și nepoții lor,pe unde fac revelionul?Mi-ar fi rușine să particip la pomana asta,știind cine sunt invitații și cine îi invită.Și mai e ceva,pe banii cui mănâncă pomanagii ăștia?Să vă fie rușine,vă vindeți pe o masă,dar mai sunt încă 364 de alte mese,iar pe alea cine vi le dă,inconștienților?!Mulți tineri suferă din cauza acestor oameni.Le-ați vândut viitorul copiilor și nepoților voștri unor hoți și mincinoși!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.