Bai, saracilor, Celentano de Turnu a facut Craciunul in Tenerife. Primaria nu s-a obosit sa ureze, la ceasul din Centru, "Sarbatori fericite" turnenilor.

30 Decembrie 2017, 12:28 | 10910 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Celentano de Turnu Magurele.

Conform surselor noastre, Danut Celentano a petrecut Craciunul in Tenerife. Nu stim daca la acest moment se afla in Turnu si unde  va fi de Revelion. Primaria are destui de multi bani, de aceea o plimbare in exterior nu reprezinta o problema. Daca pentru Celentano nu s-a pus problema de "Sarbatori fericite", la ceasul din Centru nu a mai aparut urarea adresata turnenilor. 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
G pe 31 Decembrie 2017, 12:17
#6
J
Sa ma c.. pe urarea lor
Departe de țară pe 31 Decembrie 2017, 11:18
#5
Domnule Axinte,mai e ceva,
Nu este important niciun mesaj din partea primăriei,mai importante sunt faptele.Dacă pop**ația cu drept de vot,tinerii în mod special,nu vor deschide ochii să privească dezastrul și sărăcia din jurul lor,vor fi complici la jaful făcut de PSD(Dragnea,Mohanu,Cuclea).Nu săriți să mă înjurați,vdeți că persoanele indicate au condus județul și orașul aprox 23 de ani din cei 27 care au trecut de la momentul 1989.Hai să nu căutăm vinovații în altă parte.Oamenii nu au nevoie de mesaje,sloganuri și lozinci.
Andi pe 30 Decembrie 2017, 19:24
#4
Prostia costa
Cu cât mai mulți prosti cu atât mai multe vacante.
stela pe 30 Decembrie 2017, 18:32
#3
se distreaza
treaba merge asa de bine ca isi permite sa se distreze! orasul e saracit,ne pleaca rudele,copii si nepotii din tara si din oras!ai salariu mare,tu iti permiti,noi ne gospodarim cum putem domnule sau tovarase cuclea!
A finalizat stadionul pe 30 Decembrie 2017, 18:10
#2
Pun pariu ca a primit partea
A sustras bani prin stadion si asta e rasplata,o exc*rsie cu cu**a din anticamera! Frumos!
Axinte pe 30 Decembrie 2017, 15:13
#1
Nevertrebate
Intr-adevar,pentru prima oara in ultimii zeci de ani,la ceas nu apare niciun mesaj pentru prostii targului.Cei 262 de limbrici care au citit stirea,nu au avut nimic de comentat.Chiar toti sun ligaii si pupinc*ristii marelui conducator.Sau frica emai mare decat pe vremea raposatului.Pai daca nici sub anonimat nu esti in stare sa adopti o pozitie(nu a caprei)critica,atunci cand?Jalnici turneni,ne meritam soarta.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.