Familia Cune si diplomele false.

07 Decembrie 2017, 21:37 | 9012 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Asistent.

Cititi maine pe turnucustiri.ro despre cate diplome are familia Cune. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
U TI pe 08 Decembrie 2017, 13:45
#7
ptr ....
Si tu ai dreptate dar cat ia ca, manager fonduri UE, nu stiu suma, dar e mult mai bine si linistit decat la Spital, daca e sa fie asa. vrb romanului .... ban la ban trage wink grin
Pentru U T I pe 08 Decembrie 2017, 12:28
#6
...
Ai dreptate numai este manager dar...a ramas manager de proiect pe fonduri UE. Are si el (săracul!) vreo sută milioane lunar.

Nelu pe 08 Decembrie 2017, 12:23
#5
.
Ce casă a făcut la mândruță ! Cică o să-i facă in c*rte un mausoleu , precum regelui. Zât ! Ucigașul de șobolani a rămas doar un șobolan bătrân.
U T I pe 08 Decembrie 2017, 08:38
#4
ptr ss !!!!
Fost director Ivan, nu mai este din Oct. Fii mai atent ss !!! big surprise
ss pe 08 Decembrie 2017, 04:53
#3
scarba
Acest gunoi sa înconjurat numai de alte gunoaie care trăiesc mersi pe banii statului in sânul alde.Jeguri ca Ceangaru Leonadi,marele profesor,Dinca Nutica, marele prost,director,Ivan, marele golan, dezvoltator de fonduri europene....Scarba îmi este. Niste j**uri
Mohanu N. pe 07 Decembrie 2017, 23:16
#2
Moș Teacă de la SANEPID
O secătură care a viermuit prin sistemul de sănătate ca șobolanii prin galeriile de sub brutării sau silozuri,infestând cu boli morale pe toți cei care l-au atins și au știut cine e și ce îi poate pielea.Fără o implicare în politica de rahat a județului Teleorman,”liberal” fiind,parte a hidosului ALDE,se bătea pe un post pe mașina de gunoi sau pe vidanja de la serviciul de salubritate.De o moralitate inexistentă și o pricepere de lingău imediat executant,a reușit o performanță imposibil de egalat.A fost prefect pentru O ZI.Și așa a fost prea mult.Nu a lăsat în urmă decât praf și o duhoare geru de respirat.
Coco pe 07 Decembrie 2017, 22:25
#1
For Cune
Trăiască ucigașul de șobolani !

Acum este un titrat, este inginer, a fost si prefect.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.