Dinu Floricel, zis Geanta, spala banii furati de Mohanu.

07 Decembrie 2017 | 11819 vizualizări | 6 comentarii
Oameni de afaceri din Turnu Magurele.
Oameni de afaceri din Turnu Magurele.

Unul dintre cei mai bogati turneni nu este nici pe departe ce pare la prima vedere. Geanta a fost bagat la inaintare de gasca lui Mohanu.

Fostul primar a furat pana nu a mai putut si avea nevoie de oameni care sa-i albeasca banii. Uite asa au aparut peste noapte mari oameni de afaceri. Dinu Floricel nu era in stare sa porneasca in afaceri la un nivel asa de mare. Prin firma de transport se spala cel mai usor banii murdari. Uite asa a ajuns Geanta mare dezvoltator imobiliar in Bucuresti, iar el nu a fost in stare sa isi educe copilul. Dinu Floricel isi face blocuri pe banii nostri, cum bine zice un cititor. 

Comentarii (6) Adaugă comentariu
Maria pe 28 Mai 2019, 19:40
#6
Bravo lui!
Ioana pe 27 Februarie 2018, 19:46
#5
Face bloc*ri ????
Face bloc*ri de 2 lei cu ferestre care nu se deschid, zidite.cu usi pentru papusi 70/180 cu praguri ca la bunica la bordei ca sa nu intre apa in casa . Am vrut sa cumpar si eu dar n-am lasat pagubas. Hihihihi





silva pe 25 Ianuarie 2018, 16:59
#4
geanta
Eu stiu ca geanta a fost argatul lui Mitrea,asa a inceput afacerea cu autogara apoi a mai slugarit si pe-altii.
Cristi pe 08 Decembrie 2017, 14:59
#3
Ptr idioti
Dacă se supăra Geanta și dorește sa va identifice cred ca ii plătiți toată viața daune morale. Atenție cu afirmațiile mai neavenitilor . Eu știu foarte bine ca Geanta a făcut bani munciți și este foarte abil in afaceri. Nu are nimic in comun cu Mohanu care nici nu mai sta prin Turnu din câte știu. Așa ca atenție,, câinele moare de drum lung iar prostii de grija altuia’’. Și apropo vouă chiar dacă v-ar da cineva mulți bani degeaba tot nu ați fi in stare sa construiți bloc*ri deoarece îți mai trebuie și cap nu numai bani.
adrian pe 07 Decembrie 2017, 12:50
#2
Lui George
Nu bai desteptule, foloseste banii furati de Mohanu ( care sunt ai vostri), construieste bloc*ri cu ei si le vinde. Banii pe care-i incaseaza sunt c*rati ca lacrima.
George pe 07 Decembrie 2017, 10:32
#1
?
Cum pe adica pe banii vostri?Va urca el cu forta in autobuzele lui ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.