Nici nu stiti ce pierdeti - Video senzational! "Avocatii" lui Dragnea - Teleormanul e ca o floare.

06 Decembrie 2017, 13:25 | 7637 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Teleorman.

Reprezentantii Teleormanului vorbesc despre bogatia si fericirea din judetul nostru. Cine sunt asa-zisii teleormaneni? Urmariti reportajul de la secunda 15. Mai jos pentru video.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Român ce nu urcă niciodată în autocar pe 07 Decembrie 2017, 10:14
#4
Nostalgia PCR și a linsului în c*r
O gașcă de tute împreună cu partenerii lor,toți niște spălați pe creieri,semianalfabeți,au venit să vadă ”tanc*rili și tunurili”.Dar pe banii cui?Cine a organizat deplasarea,cazarea la Hoel RIN și mâncarea?Păcat că din filmuleț nu se simt și aburii alcoolului emanat de mare parte dintre ei.Ei dragi români,așa arată electoratul PSD,care prin ignoranță și slugărnice trimite România în sărăcie și compromite viitorul copiilor și nepoților noștri.În acest ritm,numai dispariția lor fizică mai salvează ce mai rămas din această țară.DA,ASTA E GENERAȚIA LUI DRAGNEA,GENERAȚIA CARE ÎNGROAPĂ VIITORUL ROMÂNIEI.
Cartier katanga pe 06 Decembrie 2017, 18:08
#3
Fara cuvinte zău!
Care dracu or fi satele alea bogate??? Cred ca dna era din Buzescu! Eu am intalnit oameni in satele din judetul asta care n.aveau un leu de o paine! Astia sunt din alt film zau! Le.o fi dat jupanu' cate o galeata si un fes! Vai de noi ce.am ajuns!
adrian pe 06 Decembrie 2017, 18:00
#2
catre turnu cu stiri
De ce nu se vorbeste de IAS-ul de la Lita al lui Dragnea si ca a luat si scoala de langa IAS??,A mutat copii din scoala dar termopane au aranjat o ca e lipita de IAS ul lui Dragnea...Cum sa inchizi o scoala ??? asta o sa ia si cimintirele,,nimeni nu zice nimic???
Cfc pe 06 Decembrie 2017, 16:12
#1
Javre
Numai bețivi cerșetori incultii lingaii javre
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.