Surse: Grupul lui Dragnea se prabuseste. Urmează noi descinderi, rețineri, arestări! În 2016 a plătit ziariști „la bucată”!

30 Noiembrie 2017, 09:08 | 7612 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Grupul lui Dragnea se prabuseste.

Este degringoladă totală în Grupul Infracțional Organizat, spun surse din interior. GIO se prăbușește ca un castel de nisip pe măsură ce procurorii ajung, aproape în fiecare zi, la noi și noi piste. Tot mai mulți oameni-cheie, folosiți pentru a mitui sau falsifica, fac mărturisiri complete. Dragnea, după ce a cedat nervos și s-a răstit la o ziaristă, săptămâna trecută, a fost sfătuit să nu mai iasă public la declarații.

Dar asta nu va putea dura la nesfârșit. Cică s-a ajuns și la cei care s-au ocupat, începând din primăvara lui 2016, de cumpărarea prieteniei mai multor ziariști, „la bucată”. Cu sume variind între 20 și 40.000 de euro pentru doar 9 luni!

Aceleași surse spun că urmează noi descinderi, rețineri, arestări în cadrul GIO Dragnea.

sursa: comisarul.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
eu pe 30 Noiembrie 2017, 22:53
#3
?!?
Ce se va intâmpla, dacă se va intâmpla, cum și care va fi prima piesă din dominoul acesta construit in formă de octopod vom vedea. Puţină răbdare.
Voicu pe 30 Noiembrie 2017, 20:55
#2
Vinovatii sa plateasca .
Dovezi sunt destule,numai cine nu vrea nu le ia in seama.
Adi pe 30 Noiembrie 2017, 19:13
#1
catre DNA
Atentie va rog fostul sofer Madalin Ionita., are nenumarate firme, restaurante la Briza dunarii si in Alexandria,masini de lux de zeci de mi de euro, case in Turnu Magurele, Alexandria, Vila in comuna Saele si alte nenumarate proprietati. DE UNDE ATATA AVERE????Madalin Ionita se stie are 6 clase primare Dar spala banii lui Dragnea
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.