Madalin l-a ingropat pe Dragnea. Cacarii pe Madalin si tot asa.

29 Noiembrie 2017, 21:04 | 10536 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.
Avocata Maria Vasii sustine ca un biletel roz pe care era notat codul numeric personal al liderului PSD, Liviu Dragnea, si cuvantul 'sefu', gasit de procurorii DNA la perchezitiile efectuate la Tel Drum, ar constitui principala proba pe care se bazeaza DNA pentru a-l acuza pe Dragnea de savarsirea infractiunii de constituire a unui grup infractional organizat.

Avocata a precizat ca acest biletel a fost proba folosita de procurori pentru a-l acuza pe Dragnea de savarsirea infractiunii de constituire a unui grup infractional organizat in dosarul 'Tel Drum'.

Ea a mai declarat ca acel biletel ar fi fost adus la sediul companiei Tel Drum de catre fostul sofer al lui Dragnea, pentru ca o persoana sa il ajute pe liderul PSD la reinnoirea unui permis de vanatoare. Persoana respectiva si Liviu Dragnea erau membri intr-o asociatie de vanatori.
 

 

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Briza dunari pe 30 Noiembrie 2017, 21:54
#11
Corect
Asa este. A avortat copilul lui Dragolea si apoi a luato de nevasata. Dar lasa ca o sa se afle si de fata lui madalin cat de c*rand.
ion pe 30 Noiembrie 2017, 18:59
#10
Cacarii si Madalin
Pentru bani a avut loc un scandal monstru intre Madalin Ionita si Cacarii, Madalin refuza sa i dea banii care i se cuvine lui Cacarii si normal ca omul a sifonat mule. Daca Cacarii vorbeste Madalin Ionita e la puscarie intr o secunda
Finu pe 30 Noiembrie 2017, 16:25
#9
Vorba multa
Cacari deja rade de madalin prin tot orasul cand e beat ca madalin a luat-o pe nevastasa (Adina) cu burta la gura in 5 luni. Ca a fost gravida cu Cornel Dragolea si ca s-a dus cu ea sa avorteze.
Bogatu pe 30 Noiembrie 2017, 12:28
#8
Ce zici ma?cacari e fraer.....
Nu-l vaitati voi pe cacari.......
Știre de ultima oră pe 29 Noiembrie 2017, 23:20
#7
Tr
Avocata lu Dragnea a declarat că acel bilețel ar fi fost adus la sediul companiei TelDrum de către fostul șofer al lui Dragnea, pentru ca o persoană să îl ajute pe liderul PSD la reînnoirea unui permis de vânătoare.

Persoana respectivă și Liviu Dragnea erau membri într-o asociație de vânători.
Clip pe 29 Noiembrie 2017, 23:07
#6
Liviu
Au dat drumul arabii la combinat
SOF pe 29 Noiembrie 2017, 23:06
#5
Mede
Mădă e pe val,îi face pe toți de bani.
Vlad pe 29 Noiembrie 2017, 22:58
#4
Profi
Sa mai deschis un profi in catanga
Coiu pe 29 Noiembrie 2017, 22:56
#3
Kastorul kkri
Un râs de om e acest om infect,numai poate sa sugă de la Mădălin.ii vorbește pe toți de rău.mădă suge încontinuu din cealaltă parte.
Liderul pe 29 Noiembrie 2017, 22:54
#2
Nu a ingropat nimeni pe nimeni
Din contra toti astia o sa va ingroape pe voi .. Mai ales Madalin Ionita,ala de care radeati voi ca are 4 clase ca trenu.
Fantozzi pe 29 Noiembrie 2017, 21:23
#1
Titlu eronat
Titlu nu prea coincide cu ce ati scris voi...ce este cu cacarii ?? Iar stire falsa!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.