Mihaela Iagar, personaj intr-o carte. Domnisoara Ely se inchina la tabloul lui Dragnea.

23 Noiembrie 2017, 09:06 | 9258 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Sorin Negruti.

Buna ziua tuturor, Va invitam cu placere la lansarea celei de-a 4-a carti marca
Sorin Negruti: Angajat la stat – Disperarea sinceritatii, Vineri 24 Nov, orele 15:30,
la targul de carte Gaudeamus, la editura Eikon, pavilion central - parter –stand
nr 0017. Cartea este un act de constiinta, care dezvaluie impostura, minciuna si hotia
din Institutul national de Statistica; Sorin Negruti a avut curajul de a iesi din
plutonul aparatului administrativ si de a spune lucrurilor pe nume; speranta este
ca cititorii sai vor gasi timpul de a veni la lansare si de a citi cartea. Pentru
mai multe informatii despre carte, mai jos regasiti un interviu cu autorul in presa
de investigatie Press One: mai multe, aici.

"După provizoratul doamnei Gered Beatrix, a fost numit președinte al INS teleormăneanul Tudorel Andrei, un concitadin al lui Liviu Dragnea, secretarul general al PSD (devenit ulterior șeful partidului). Odată cu Tudorel, a fost numită ca vicepreședintă tot o «specialistă» din Teleorman, Elena Mihaela Iagăr, cunoscută de colaboratorii dânsei ca «Domnișoara Eli». Fosta salariată la «Alimentara» pe vremea lui Ceaușescu (conform CV-ului oficial), devine omul doi în board-ul statisticii oficiale românești. 

Prietenia dintre viitorul lider al fostului partid comunist (transformat în socialist) și domnișoara Eli nu este o speculație, dânsa fiind cea care a adus-o la cunoștință noilor colegi. Oricum, și dacă n-ar fi făcut din asta o virtute, cu toții și-ar fi dat seama zărind chipul lui Dragnea într-un tablou ce trona pe biroul ei de demnitar. Sfătuită fiind că Statistica este apolitică, și la fel trebuie să fie și dânsa, domnișoara Eli l-a pitit cu sfințenie într-un sertar."

Fragment din volumul
Angajat la stat. Disperarea sincerității

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Marian pe 14 Octombrie 2018, 11:49
#5
Abuzurile sunt întâlnite în toate mediile în aceeași măsură.
Abuzul e o consecință a viciilor legii, rezultatul renunțării din partea statului la intervenția sistematică în controlul aplicării legilor în societate. Nu cumva abuzurile sunt mai frecvente în mediul economic privat și asta să fie tot o consecință, bunăoară a lipsei sindicatelor în acest mediu; în schimb sindicatele devenind treptat organizații subversive, aproape parazitare în economiei, măcinând pas cu pas, până la desființare, întreprinderile de stat, în timp ce în mediul privat patronatul devenind practic satrap în propriile moșii ? Îi întreabă, de pildă pe feciorul lui Dragnea, cât respectă programul de lucru al salariaților și modul de retribuție în firmele lor de pază ? Și, de ce ar trebui să existe firme de protecție și pază exclusiv private ?
didina pe 01 Decembrie 2017, 15:08
#4
andreescu@yahoo.com
In Romania in orice institutie, firma etc sunt lucruri bune, dar si rautati. Asta nu inseamna ca trebuie sa lovesti public in acei oameni...ca mai rau faci decat bine. Practic acest individ risca sa distruga o institutie, care exista pe vremea lui Ceausescu, posibil si mai de dinainte si in care au muncit vreo 3 generatii de oameni (poate si mai multe). In plus publicarea unor documente gen fisa postului si fluturasul de salariu mie imi ridica semne de intrebare. Nu ai voie sa faci asa ceva, sunt confidentiale.
didina pe 01 Decembrie 2017, 15:03
#3
andreescu@yahoo.com
Am citit mare parte din carte, chiar daca nu am terminat inca. Eu nu cunosc institutul si oamenii, nu stiu cum se lucreaza in institutiile publice, nu stiu cat la suta din ce spune despre ei e adevar. Mentionez ca am lucrat doar in domeniul privat.

Po sa-mi dau insa seama de anumite lucruri. Eu nu spun ca in institutia aceasta sau in oricare alta e totul perfect, ca oamenii sunt buni, ca totul merge super bine (sistemul in Romania se stie cum arata, doar traim aici). Insa din ce descrie per ansamblu...ma uimeste. Cand ai anumite lucruri, care nu sunt foarte bune sau banui acest lucru nu te apuci si agiti toata conducerea unei institutii, tipi, bati cu pumnul in masa la director, sa fii obraznic cu presedintele si te tocmesti cu superiorii tai ca la mahala ca tu esti cel mai destept, cel mai invatat, cel mai cel mai si toti ceilalti sunt niste tampiti. In sistemul privat pentru asemenea atituni acest individ era in strada in secunda doi.
Vio pe 23 Noiembrie 2017, 21:06
#2
Oameni mici,caractere ioc.
Slugărnicia și fățărnicia se manifesta in diferite moduri.Acest personaj este un exponent perfect pentru as apropia avantajele personale in orice condiții și fără să comenteze.Sluga perfecta.
Cracea. pe 23 Noiembrie 2017, 10:45
#1
Avea una din pozițiile din Kamasutra.
Eiii Iagar făcea o poziție recomandata barbateilor tineri și bătrâni, sugera morcovul din genunchi .Ca așa ia zis tovarășul Mohanul, ca face bine la tenul ei acneic.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.