Video Centura orașului Turnu Măgurele. Edil gospodar, nu gluma! - de pe Facebook.

20 Noiembrie 2017, 13:14 | 6973 vizualizări | 8 comentarii
Centura orașului Turnu Măgurele. Edil gospodar, nu gluma!

Centura orașului Turnu Măgurele. Edil gospodar, nu gluma! Mai jos pentru video.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Eu pe 24 Noiembrie 2017, 13:37
#8
Orasul pierdut
Este treaba primăriei sa se implice, iar a noastră Sa plătim taxe si impozite, nu ? Probabi si ceva mai multe pubele nu ar strica !
CC pe 22 Noiembrie 2017, 16:25
#7
Cra
Craceo,lasane frate...
ilie de la scularie pe 20 Noiembrie 2017, 21:00
#6
gunoi
Sigur ca vina e a locuitorilor. Dar asta se trateaza cu amenzi de catre cei in drept. Sunt o multime de oameni care primesc ajutor social. Ar trebui pusi sa faca c*rat, apoi pe cei care-si mai duc gunoiul acolo ar trebui sa-i coste atata incat a doua oara sa n-o mai faca si sa fie invatatura de minte pentru toti.
rosu pe 20 Noiembrie 2017, 19:11
#5
mizerie
o mizerie de nedescris care caracterizeaza incompetenta autoritatilor! orasul este in colaps si nu se vede luminita de la capatul tunelului!
Cosmin. pe 20 Noiembrie 2017, 17:08
#4
Politia timida.
Am vazut azi dimineata cum doi politisti controlau doi soferi care-si oprisera masinile neregulamentar langa parculetul Tudorica. Nu am stat sa vad daca au fost sanctionati. CEEA CE VREAU SA SPUN ESTE FA[TUL CA LA INTERSECTIA DE LA "CASA VICTOR" ERAU MULTE MASINI OPRITE IN LOCURI NEPERMISE PENTRU CA SOFERII SA-SI IA CAFELUTELE. EI OR FI FOST OARE "INTEROGATI" ?
EEE pe 20 Noiembrie 2017, 15:23
#3
ce va mai place
Voi nu ati inteles nici acum. Tot carcotasi si barfitori LOL .

Daca localnicii arunca acolo, ce oti vrea sa vina edilul sa l bage in buzunare ? sa trimita politia ar putea, dar nici aia nu vor face nimic ca u prea se pricep ei asa in general. Si daca era lat edil credeti ca se rezolva ceva? GREIT. Toti sunt varza-PSD PNL ALDE PMP etc.. Nu va mai dati voi mari ca si voi aruncati hartiile pe jos si voi scuipati pe jos. Aveti aceeasi mama si acelasi tata-(PCR)
adrian pe 20 Noiembrie 2017, 14:30
#2
a
Aveti ce votati. Mizerii votati, in mizerie traiti. O sa ajungeti slugile ti**nilor si sa traiti ca ei. Bravo turneni.
opinia cetateanului pe 20 Noiembrie 2017, 14:21
#1
amenzi sunt dar degeaba
mizeria este facuta conceateni de ai nostri care arunca fiecare unde vrea mai rau ca primaria nu ia nicio masura pt a pune capat debandadei cu gunoaie exp str de centura linga spital int dn 52 cu centura la milos
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.