Foto Liviu Dragnea face hora mare.

17 Noiembrie 2017, 05:49 | 7247 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea face hora mare.

Seful GIO ( Grup Infractional Organizat) Teleorman nu vrea sa renunte si sa mearga acolo unde ii este locul, la puscarie. Liviu Dragnea va lupta pana la sfarsit, iar procurorii vor acuza mult mai multi complici.

Jupanul spera sa scape si de aceea le cere tuturor membrilor GIO sa-i fie alaturi. Liviu ii trage pe multi dupa el pentru ca nu vrea sa se sacrifice. Primari, afaceristi, functionari, cocalari, cu totii vor fi obligati sa faca hora mare. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Adi pe 17 Noiembrie 2017, 13:34
#5
infractorii
si cu Madalin Ionita la puscarie e cheia spalarii banilor
OPC pe 17 Noiembrie 2017, 13:27
#4
Sărăcia,umilința și minciuna aduse de Dragnea
Cum toate lucrurile care au un început,au și un sfârșit.Așadar,hora asta condusă de hoți,va continua,mai devreme sau mai târziu,pe la pușcărie.O țară ținută captivă de către PSD,sărăcită și umilită,se uită cum un Grup Infracțional Organizat,o batjocorește și o jefuiește zi de zi.Pentru mulți dintre ei,sfârșitul e foarte aproape.
eu pe 17 Noiembrie 2017, 12:18
#3
cretinii care su votat psd
cat de tampiti putem fi,doamne ce dracu mai asteptam de la acest DRAGNEA, ne-a gonit copii din tara,medicii,nu mai avem medici buni in tara, nu ne ia deloc grija, acest individ chiar trebuie impuscat dracu ca cesusescu .E un cretin,cat a putut sa fure,cum sa ales prafu de averea lui ceausescu ass sa se aleaga si de el.



adrian pe 17 Noiembrie 2017, 11:01
#2
a
Poate la anul, pe vremea asta, o sa faca o hora in celula la Jilava cu colegii de camera. grin
manciurianul pe 17 Noiembrie 2017, 09:08
#1
să te mai ți
ce -i pasa lui dady,el cu foloasele si prostimea votantă psd cu ponoasele,acum se iflameaza psd ii care care au un loc călduț la primarie,psd dusmanul orasului si dezv sale.

grin grin grin grin grin grin grin
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.