Soimu i-a luat permisul lui Geanta cocalarul. Revenim cu acest subiect, dar si cum la autogara Transalutus se fura apa.

13 Noiembrie 2017, 05:25 | 8701 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Permis de conducere.

Tip solutie: Admite in parte plângerea
Solutia pe scurt: Admite în parte plângerea. Dispune înlocuirea sanctiunii amenzii în cuantum de 290 lei, aplicată pentru fapta prevăzută de art. 142 lit. e din Regulamentul de aplicare al OUG nr. 195/2002, cu sanctiunea avertisment. Dispune înlocuirea sanctiunii amenzii în cuantum de 580 lei, aplicată pentru fapta prevăzută de art. 31 lit. a din OUG nr. 195/2002, cu sanctiunea avertisment. Mentine celelalte dispozitii ale procesului verbal contestat. Cu apel în 30 zile de la comunicare ce se va depune la Judecătoria Turnu Măgurele. Pronuntată în sedintă publică, azi, 4 octombrie 2017. 
Document: Hotarâre  839/2017  04.10.2017

Se interzice oprirea voluntară a vehiculelor: e) pe trecerile pentru pietoni ori la mai puţin de 25 m înainte şi înainte de acestea;

Participanţii la trafic trebuie să respecte regulile de circulaţie, semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţistului rutier, precum şi semnificaţia diferitelor tipuri de mijloace de semnalizare rutieră, în următoarea ordine de prioritate:

a) semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţistului rutier;

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
manciurianul. pe 19 Noiembrie 2017, 06:39
#15
Inca ceva.
La fostul S.M.A.-acum sediul firmelor lui Tanasa- se fura si c*rent, nu numai apa.
manciurianul. pe 15 Noiembrie 2017, 17:07
#14
Furt de apa numai la Transalutus?
Dar la fostul SMA, unde are lichidatorul Tanasa arhivele firmelor lichidate si alte depozite cu materiale conduse de Barba Rosie Aurel, nu se stie ca se fura apa de ani de zile si nu se iau masuri? Ba se stie, dar PRIETENII STIU DE CE SI SE FAC CA PLOUA!
Liviu Ceacar. pe 15 Noiembrie 2017, 06:42
#13
Alte observatii.
Articolul nu accentuiaza faptul ca Justitia ( adica dl judecator care a judecat contestatia lui Geanta) I-A ANULAT AMENZILE SI I-A DAT NUMAI AVERTISMENT- ADICA NIMIC!! Sunt c*rios care judecator a luat hotararea si ce avocat a avut Geanta. STIU REDACTORII DE LA TURNU CU STIRI CATE SANCTIUNI DATE DE POLITIE SI ALTE ORGANE ALE STATULUI (STRAMB) SUNT ANULATE DE CATRE NISTE JUDECATORI CORUPTI, IN CARDASIE CU PROCURORI CORUPTI SI AVOCATI CORUPTI (GEN MARIUS SCHIOPU) ?? PENTRU ACCIDENTE GRAVE PE TRECEREA DE PIETONI SI UCIDEREA UNUI BICICLIST, TAVOCU ESTE IERTAT, SI VOI VRETI CA GEANTA SA FACA PUSCARIE PENTRU INCALCAREA UNOR FLEACURI DE REGULI DE CIRCULATIE?!HAI SA FIM SERIOSI!
Liviu Ceacar. pe 14 Noiembrie 2017, 14:07
#12
Draga insideversion.
-In primul rand, SALUT!- In al doilea rand, alege-ti, naibii, alt pseudonim, nu ne mai inc*rca destele pe taste!- In al treilea rand, de ce nu suni mata la 112? Sa vezi cu ce amenda te alegi! Ce asta-i apel serios cu care sa pui in miscare o actiune? Suna mai bine direct la Politie, ai numarul pe Internet( iti spun eu. ii doare direct in c*r!).
ISIS pe 14 Noiembrie 2017, 05:20
#11
ptr aaaa !!!!
0ri esti P.......T ori te prefaci !!! sau poat nu esti sofer sau soferita !!! vrei sa spui ca, nu are dreptate DIAS sieu [ ISIS ] ??!! big surprise
DNA pe 13 Noiembrie 2017, 23:24
#10
INFO
NU VA MAI IMBATATI CU APA RECE.FIUL LUI GEANTA A FOST PRIETENUL FIICEI DOAMNEI PRESEDINTE ENESCU .DECI CUM SA PLATEASCA SARACUL DE GEANTA AMENDA.APOI DUPA CE CA ACEST ORAS ESTE BLESTEMAT SA AIBA IN FRUNTEA LUI NUMAI CORUPTI SI OAMENIU LACOMI NE A MAI PRICOPSIT SU CU ACEASTA DOAMNA ENESCU.......RETROGRADATA DE LA JUDET.(STIE DOAMNA DE CE )

DAR MAI STIU SI BAIETII CU OCHII ALBASTRI DE CE A AVANSAT LA TURNU MAGURELE.NARAVUL DIN FIRE NU ARE LECUIRE.MAI VEDEM.......
Soimu pe 13 Noiembrie 2017, 20:36
#9
Corect
De ce va tot agitati pentru ciobanul asta de geanta,nu merita sa l iert. Eu stiu ca este un om fara valoare,un nene care a facut trafic cu alcool si cu tigari si acum face fiiso trafic de droguri. Plus ca pe nevastasa a calarito toti soferii de autobuz ai lui.
insideversion pe 13 Noiembrie 2017, 18:22
#8
simplu
Cand vedeti masini parcate aiurea, de ce nu sunati la 112 iar astia sa trimita echipajul de politie..., care fie ca vrea sau nu, trebuie sa ia o decizie conform legii. Este atat de simplu, fi-ti destepti, ca e plina tara de ingineri, unii conduc parlamentul iar voi nu stiti sa dati un telefon?
Vulturul cruciat. pe 13 Noiembrie 2017, 17:21
#7
Pe concret.
Nu stiu cine este dl. politist Soimu, dar,ca sa-mi dau seama cat de corect este, il supun urmatorului test: - Pe strazile din Turnu Magurele circula peste 250 autoturisme fara RCA, ITP, sau cu ele false si nimeni nu-i deranjeaza pe proprietarii lor. Acestea sunt foarte usor de depistat, mai ales noaptea cand stationeaza pe strazi; li se noteaza numerele de inmatriculare si apoi se face verificarea pe Internet, accesand site-ul CEDAM. -Va dau cateva exemple:- TR78VMF-TR77KTM-TR05CWW-B75SFF-TR08MXG-B38DLT-B25TTT-TR01GCI-TR04ZSO-TR59JOY-YM55VLH-KE143A-H28P-EH3911BT-B83UOR-HKG134. ALTELE LE PUTETI AFLA IMPREUNA CU COLEGII DVS. - PENTRU DVS TREBUIE SA PREZINTE INTERES SI CINE FACE ACTE FALSE!!
Vulturul cruciat. pe 13 Noiembrie 2017, 12:51
#6
Nu-i chiar asa...
Nu toti cei care opresc neregulamentar in zona intersectiei Praporgescu-Mihai Bravu sunt romi, din contra. Dl. avocat Schiopu Marius nu-i rommm, ci doar ti**n: la fel poiltistii cu masini de Bulgaria, care opresc sa-si ia cafelutele sunt romanasi pur sange.
aaa pe 13 Noiembrie 2017, 09:30
#5
stresat
pt S I A S. daca esti stresat si abuzat, domnule draga, du-te tu si fa plangere, nu te mai plange ca o pasarica si comenta la orice stire despre serviciul politistului!
Anonim pe 13 Noiembrie 2017, 09:06
#4
In legătură cu parcarea la g
Îți dau dreptate isis că și eu am pățit la fel !!! ..poate că pentru acele persoane nu există lege
ISIS pe 13 Noiembrie 2017, 06:46
#3
DAAAA!!!
Da am vazut cu ale terchea berchea de la circulatie treceau cu masina de serviciu pe linga masinie romiilor opriti nestingheriti la G.uri unde este este instalat semnul de circulatie OPRIREA INTERZISA fara ai deranja sa nu mai zi ai AMENDA pe cei opriti acolo....de erau romii.... nu soferi obisnuiti [ ROMANI ]
Vulturul cruciat. pe 13 Noiembrie 2017, 06:05
#2
Stimata Redactie si Politie.
Dar in zona firmelor lui Victor Iosif -restaurant si magazin- ce reguli de circulatie se aplica-ma refer la OPRIRE si STATIONARE? Dar la I MAI???
S I A S pe 13 Noiembrie 2017, 05:49
#1
DACA !!!!
Daca a gresit asa zis vestitul Geanta [ un patron care s-a imbogatit prin afaceri ilicite ]sa plateasca nu cu bani ci cu retinerea permisului, SOIMU poate are dreptate !!! Dar cand nu are dreptate SOIMUL CINE PLATESTE excesul DE zel AL lic*riciului asta D.LE Comandant ???? Rasp; tot soferul ca de asa se exprima Soimu ca l.am auzit,, dute in instanta''si daca are castig de cauza soferul .....ptr abuz in serviciu al lui soimu cine raspunde !!!! Dati.l in judecata soferi ptr abuz si o sa fie tras pe ...... dreapta de comandant !!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.