Procurorii DIICOT au apelat si la Fortele Speciale din Politie pentru a efectua perchezitii la evazionisti din Teleorman.

07 Noiembrie 2017, 21:52 | 7503 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Perchezitii in Teleorman.

La  data de  07.11.2017  procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism -  Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Economice  au efectuat  un număr de 14 percheziţii, domiciliare şi la sediile unor societăţi comerciale situate  pe raza  municipiului București şi a judeţelor Ilfov şi Teleorman,  în cadrul unei acţiuni vizând  destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în specializat în săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de  bani.

   În cauză există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2012, un număr de 5 suspecţi au iniţiat şi constituit un grup infracţional organizat, grup la care ulterior au aderat şi alte persoane, ce a acţionat coordonat până în luna iulie 2014 şi a cărui activitate infracţională a constat în organizarea unor circuite scriptice de tranzacţionare a mărfurilor şi a prestărilor de serviciu în domeniul construcţiilor.

   Circuitul economic a fost creat în mod artificial  pentru a ascunde adevărata natură a provenienţei unor mărfuri reprezentând materiale de construcţii, a unor prestări de servicii şi a forţei de muncă aferente acestora, societăţile beneficare implicate urmărind să îşi creeze avantaje fiscale prin diminuarea TVA deductibilă şi a impozitului pe profit.

   Pentru recuperarea prejudiciului de 38.209.981 lei cauzat bugetului de stat,  s-a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra mai multor imobile, autoturisme și conturi bancare, până la concurența sumei totale a prejudiciului.

   La sediul DIICOT-Structura Centrală, au fost aduse, în vederea audierii, un număr de 8 persoane.

   Acţiunea a avut loc cu sprijinul  Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

   Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
eu pe 09 Noiembrie 2017, 19:29
#11
#idls
Fii fără grijă maestre! Vor adormi cu mult mai repede decât s-au trezit, mai rău, să nu se trezească/adoarmă selectiv.
manciuroanul pe 09 Noiembrie 2017, 12:00
#10
cocostorcule zis coco
ce sa inteleg ca faceti spune cind spunem adevarul de ciumati psd te consideri si tu ciumat cancerosi psd
Gardianul pe 09 Noiembrie 2017, 10:54
#9
Lui Popa 2
Ce-o sa mai spalati voi veceurile pe la Rahova sau Jilava.Atunci sa va aduceti aminte de (marile mancatorii).Nici nu va îchipuiti cat de aproape este acel moment.
Coco pe 08 Noiembrie 2017, 20:46
#8
Pentru manciurian
Dătenpanameacănuamințelesnimic !
manciurianul pt liviu pena pe 08 Noiembrie 2017, 19:44
#7
vezi de treaba ta
D -le liviu pena nu cred ca v inteeseza ce scriu eu ca pers ca pe mine nu ma iteresaza pers ta ceace scriu. lipsa de intee a pimariei faa de zonele marginale dar vad ca va doare si vedeti deziteresul primarie fata dezona doua dar sunteti din aceeaai turma pt care conteaza banul si calduria de la peimarie
Preduna pe 08 Noiembrie 2017, 15:07
#6
La SALY!!!
Pe la SALY, au trecut?Este mult de lucru acolo, prostitutie, traffic de carne vie, sclavaj, evaziune fiscal la greu. cheese
Popa 2. pe 08 Noiembrie 2017, 13:30
#5
Am aflat ceva sigur.
Una dintre perchezitii a fost la W.C.-ul public din parc unde s-au constatat mari mancatorii!
nae pe 08 Noiembrie 2017, 13:19
#4
o
evaziune mare la tilea si teica aude cineva?
ilie de la scularie pe 08 Noiembrie 2017, 11:22
#3
vai
Asta da operativitate. Le-au trebuit trei ani sa se trezeasca...
Popa 1 pe 08 Noiembrie 2017, 09:08
#2
Niște nume de persoane sau firme?
Și unde au fost perchezițiile?La Tel-drum,la Hotel Turris,la Briza Dunarii,la CJ Teleorman?
Liviu Pena. pe 08 Noiembrie 2017, 05:49
#1
Intrebare.
Datele de identificare ale acestor evazionisti- persoane fizice si societati comerciale-sunt secrete de importanta nationala daca nu sunt dezvaluite?? Sau si aceasta este o fumigena marca Turnu cu stiri pentru a da ocazie unor comentatori diversionisti de serviciu sa-nceapa sa-si dea cu presupusul? De exemplu, unul ca "manciurianul" sau altul ca "noi majoritatea" vor spune ca si dl. Claudiu Cracea este printre cei vizati. DACA S-AR SPUNE CLAR CINE SUNT SUSPECTII, S-AR PUTEA CONTA SI PE AJUTORUL OPINIEI PUBLICE CARE CUNOASTE FAPTE CE AR PREZENTA SPRIJIN SI INTERES PENTRU ORGANELE DE ANCHETA.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.