Bomba!! Dezvaluiri exceptionale! Dragnea, serviciile si aghiotantii.

07 Noiembrie 2017 | 6780 vizualizări | 6 comentarii
Dragnea, fotografiat in aeroportul din Viena.
Dragnea, fotografiat in aeroportul din Viena.

Surse din servicii, niște amărâți de sergenți majori, spun că Dragnea s-a întâlnit la Bratislava cu fostul șef operativ al SRI, Florian Coldea. Și că nu este prima oară când în week-end șeful PSD dă o fugă până peste graniță pentru a se întâlni cu diverși care-i furnizează informații. Întâlnirea cu Coldea are loc pe fondul zvonurilor apărute în ultimele zile despre o iminentă acțiune a DNA împotriva sa. Și nu numai. Zvonuri alimentate la nivel oficial de prietenul PSD, colonelul Daniel Dragomir.

Sursele noastre spun că Dragnea s-a deplasat pe traseul București-Viena-Bratislava-Viena-București. Coldea s-a deplasat pe traseul București-Bratislava și retur. Cu un autoturism condus de unul dintre aghiotanții lui Dragnea. Care l-a dus pe și Dragnea de la Viena la Bratislava și retur. 

Îți stă mintea-n loc, nu-i așa? 

sursa: Comisarul.ro

PASSENGER DRAGNEA. Suntem în aeroportul din Viena, colegi de avion cu Dragnea însuși. Am crezut că e coincidență de nume când l-au strigat la poartă. E mai gras decât mi-l aminteam. M-am dus la el și, de la o distanță respectuoasă, i-am zis: „De aici, noi mergem direct în piața Victoriei. Să știți că n-o să câștigați. O să vă mănânce pușcăria.” M-a întrebat „ce să câștig?” Un acces de patetism m-a împins să zic „războiul împotriva poporului român”. S-a crucit. I-am zis că va avea nevoie de mult mai multe cruci. 
Ne vedem curând, în stradă. #rezist
FYI cursa Austrian Airlines aterizează la 20.10, dacă aveți chef de un Flashmob

sursa: facebook - Irina Vasilescu.

Turnucustiri: cine mai e in poza? Cum se leaga!

Comentarii (6) Adaugă comentariu
Dacul liber pe 11 Noiembrie 2017, 17:49
#6
pacat
PE Madalin Ionita asta tot orasul il uraste e clar,,,dar de ce va inghesuiti la Restaurantul de la Dunare pe care l administreaza??,,sau merg acolo fanii PSD, poate o sa vina ziua cand odata cu Dragnea o sa pice in cap si increzutul, arogantul si analfabetul asta
folo pe 11 Noiembrie 2017, 17:40
#5
Madalin ??
Ala de sta in picioare asa or e soderul Madalin??poate DNA -ul urmareste pista asta ca asta spala banii lui Dragnea si are f. foarte multe afaceri si omul e analfabet stie toata lumea ca are 6 clase atat
Robin Hood pe 07 Noiembrie 2017, 14:29
#4
Sa-l umfle!!!
Dar sa-l umfle odata pe acest nenorocit care a dstrus Romania, L.N.DRAGNEA!!!
@#SV#47#32#86 pe 07 Noiembrie 2017, 09:31
#3
O tara adormita si furata de hoti
Buna imaginea!Un infractor condamnat penal si un tractorist semianalfabet.Doi cetateni cu pregatiri si caractere asemanatoare.Acum realizati cine conduce tara asta?Sunteti constienti pe cine ati votat si pe mainile cui a ajuns aceasta zona?Daca nu ne trezim,sa nu avem surpriza sa-l vedem pe Madalin,Ministru de Interne.Teleormanul este rusinea Romaniei.
sandu pe 07 Noiembrie 2017, 07:51
#2
ciuma rosie
ala blond este parca madalin!marele conducator si stapan al echipei saelele!
Vali pe 07 Noiembrie 2017, 07:35
#1
???
Măscăriciul ăla burtos din dreapta nu este Mădălin?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.