Romică Părpălea: Vila şefului Tribunalului Teleorman "a fost făcută de Tel Drum ca o recompensă"

03 Noiembrie 2017, 06:17 | 6150 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Romica Parpalea.

Romică Părpălea, denunţătorul lui Liviu Dragnea în dosarul "Referendumul" şi cel care în iulie a depus şi o sesizare referitoare la legăturile dintre Tel Drum şi liderul PSD, a făcut miercuri o nouă plângere împotriva ministrului Administraţiei şi Internelor, Carmen Dan. Totodată, Părpălea a lansat acuzaţii la adresa preşedintelui Tribunalului Teleorman.

Mai multe, aici>>digi24.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Robin Hood pe 05 Noiembrie 2017, 08:47
#3
Parpalea Mantuitorul Neamului
Sa ne traiesti 1,000,000 de ani fara reparatii, nea Romica PARPALEA, fostul tzucalar a lui Dragnea, limbist la madame Dan, momentan sifon national! grin grin grin
turnean pe 03 Noiembrie 2017, 14:36
#2
suparat
Care institutii ca a mai ramas doar una care inca se mai lupta cu ei. Si se pare ca nu prea are succes tot datorita institutiilor statului.
2 și-un sfert,văr cu 2 și 1/2 pe 03 Noiembrie 2017, 10:46
#1
Și i-am prins cu rața-n gură!!
Mi se pare un gest corect și perfect legal.Nu credeți că trebuie să aflăm și noi,prostimea care l-a votat atâta timp,cine i-a suflat în pânze și l-a ajutat să să ne jupoaie atâta amar de ani?Dacă își poate justifica averea,cu acte nu pe vorbe,lafel ca și jupânul,și nu spunând că e de la săracul ăla de Petrache,atunci e bine,dacă nu,confiscate și maximul de pedeapsă.Că și casa lui Petrache,tot de TelDrum e făcută,că doar nu punem botul la toate fumigenele.Niște familii de săraci care s-au îmbogățit devalizând prin jaf și fals,bugetul Teleormanului și al României.Instituțiile statului să-și facă treaba.Atât și nimic mai mult.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.