Liviu Dragnea isi lauda odrasla si azvarle cu mocirla in cei care nu au un loc de munca.

29 Octombrie 2017, 22:54 | 7461 vizualizări | 24 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea isi lauda odrasla si azvarle cu mocirla in cei care nu au un loc de munca.

Jupanul Teleormanului a fost la standul complexului de porci Salcia de la INDAGRA. Acolo a dat peste Stefan si Alexandra. 

Întrebat cum e să aibă un asemenea invitat, fiul său, care stătea în zona de prezentare a standului, a răspuns: „E o deosebită plăcere”. Chestionat de jurnalişti dacă este mândru de fiul său, Dragnea a răspuns:

„Sunt mândru că nu bate pietrele şi că munceşte”. „Eu le-am spus (copiilor mei, n.r.) doar să muncească. Ei şi-au ales ce să muncească, şi facultăţile, şi restul”, a spus Dragnea, care a arătat că fiul şi fiica să nici nu vor să audă de politică. 

Stefan a terminat inginerie auto si lucreaza intr-o afacere daruita de tatal sau printr-o inginerie financiara. Nicio vorba de pasiune, deci mai usor cu talentul.

Daca Stefan era asa bun urmarea o cariera auto fara ajutor de la taticu( aici nu e vorba numai de ajutor, Dragnea l-a facut patron peste noapte). Daca nu era fiul lui Dragnea, Stefan era sef la batutul pietrelor. Cei care nu au norocul printisorului au ales sa plece din aceasta zona, nu stau sa bata pietrele, cum zice Dragnea.  Lipsa locurilor de munca este principala problema, nu somerii. Tot imperiul de carton din jurul jupanului se va prabusi la fel ca in cazul Ioan Niculae. Nu e ceva serios, e un imperiu gonflabil. Putintica rabdare si vedem cine sunt cei care dau lectii. 

Citeşte şi
Comentarii (24) Adaugă comentariu
Ma dor ochii pe 08 Noiembrie 2017, 12:51
#24
Pentru Pp - prostu poporului
Baaa, cum te-ai prins ma? Chiar eu sunt!!!

Alt inteligent, alta teorie mareata... Bai da voi chiar sunteti redusi rau de tot smile))))) pai, conform teoriei tale, inseamna ca atat tu cat si mascaricii astia de mananca gunoi incins p'aici sunteti nimeni altii decat alde cracea cu familia. Nu-i asa??? Ahahahahahahhah smile))))) hai, mai lasati-o moarta ca in lipsa de subiecte mancati de c*r pe oricine. Sunteti un wc public unde se pisa toti, atat.

Stai sa ma scutur ca doar ce m-am pisat si eu
Pp pe 03 Noiembrie 2017, 11:22
#23
Ma dor ochii
Tu ori esti domnisoara cu aspiratii la titlu dragnea de iei foc si dai cu pisat ?! Prea ii pupi in c*r pe nenorocitii astia !! Saraco !!!
manciurianul pe 02 Noiembrie 2017, 14:38
#22
pentru lc
ma faci ca pe tine cind ai scris te ai uitat in oglinda sa ve ti fata dobitoaca ce ai ursul merge dobitoc ce esti scrii mai departe sakare
I.C. pe 01 Noiembrie 2017, 19:32
#21
pentru Manciurianul si Adrian
nu cred ca am intalnit oameni mai prosti si teorii mai cretine ca la voi! ba, la prosti - in dex - trebuie puse pozele voastre! unul mai prost ca altul! gura mare, mintea mica. e ireal cum puneti problema. cred ca sunteti una si aceeasi persoana, Turnu Magurele chiar nu poate duce doua specimene ca voi. e prea mult! smile))))))
nicusor ceausescu pe 01 Noiembrie 2017, 18:34
#20
ale Dragnea
sa va dau clanta la tot familionul, clan de lesinati in iad cu voi
adrian pe 01 Noiembrie 2017, 13:48
#19
lui cititor atent
Redus esti tu. tatal copiilor aia reusiti si cuminti ne fura de 27 de ani, pe voi va tine in saracie si prostie.

E chestie de educatie sa nu mananci pana plesneste camasa pe tine. La cati bani au furat cred ca-si permit sa manance si altceva decat ceafa la gratar cu cartofi.

Pulică pe 01 Noiembrie 2017, 12:28
#18
Pentru manciurian
Aloo, Manciuriene !

Esti un coleric, un inadaptapil.

Taci odată si numai replica ! Sic !

manciurianul pe 01 Noiembrie 2017, 10:45
#17
zdreanto
cu ba si sex vorbesti cu mata si tatal tau acasa la puta de perro
Pulică pe 31 Octombrie 2017, 21:20
#16
Pentru manciurian
Băi manciuriene ! Tu ori esti prost ori esti prost. Lasă dracu ambiția, numai comenta. Te faci dracu de căcat.
manciurianul pe 31 Octombrie 2017, 19:42
#15
pt cotitot
tot caracter anaconic ai nu meriti sa mi bat capul cu tine si celalamt
un orasan pe 31 Octombrie 2017, 19:31
#14
pt cotitot
Si daca critica este dreptul nostru alceva si o liare de pozitie fata de starea lucrurilor ca si strul si tu tot aceeasi spita sunteti lipisiti de caracter sunteti jenati fara norme elementare de cei 7ani de acasa niste obositi metal si fizic si sa arumcati cu gunoi in alti nici nu merita sa va raspun sluji psd care taie frunze la ciini la primare daca cade psd nici loc la salubritate nu aveti frica im fund va paste
Codruta pe 31 Octombrie 2017, 17:37
#13
O sa existe dreptate si pt voi, sa nu credeti ca nu
Sunteti ultimii oameni. Postati numai ce vreti sau va avantajeaza. Cu ce masurati sa vi se masoare si voua!
Cititor atent pe 31 Octombrie 2017, 11:48
#12
Cata prostie pe aici!
1. Oare oricine critica pe aici trebuie sa fie neaparat sluga psd, cu**a, angajat al primariei sau retardat?

2. Manciurianul si oraseanul ori sunt la fel de rai si prosti iar asta arata calitatea celor care sustin acest site, ori sunt una si aceeasi persoana - ceea ce este foarte probabil.

Hai sictir si suge o ceapa!

In rest, raman redusii care nu au ce comenta si se leaga de cate kilograme are fundul lui dragnea junior. E frustrant ca jupanu' chiar are copii reusiti si cuminti. Asteptarile erau altele dar ce sa-i faci! Aia e! Oricat ati vrea voi sa induceti alte pareri, lumea vede si stie.
Adevarul pe 30 Octombrie 2017, 22:21
#11
Pt manciurianul
Esti si prost.....si sarac.....analfabet,invidios....etc....

un orasean pe 30 Octombrie 2017, 21:29
#10
strul bagabontă psd
strul dacă nu-și place ce scriu alți si te da-i mare învațat,învața normele elementare al convețuiri în rest esti o facătura de om în spatele calculatorului,un om marunt,un deluzionat si bolnav care este frica de umbra lui snake snake snake
Strul pe 30 Octombrie 2017, 20:46
#9
Pentru manciurianul redus
E clar! Esti si rau, pe cat esti de inteligent! Nefericita combinatie. Dar tot nu am inteles, sunt cu buna crestere sau fara buna crestere? Ca te cam contrazici! In orice caz, sper ca realizezi ca retardatul dintre noi doi poti fi doar tu smile)))) adica este foarte evident smile)))))
adrian pe 30 Octombrie 2017, 16:17
#8
ala micu'
Ala micu' al lui Dragnea cred ca baga-n el numai ceafa de la porci ca e cam "mult". Sa nu-l confunde dracu aia prin abator cu porcii ca devenim canibali.
manciurianul pe 30 Octombrie 2017, 12:12
#7
pt strul
prietene nu tia cerut nimeni parerea , si nu te a intrebat nimeni nimic da i dovada de proasta crestere si esti un retardat cu buna crestere si daca iau atitudine este ca ma doare si sa nu uite cei care conduc ca pot face ce vor tu esti un care ei bani ca multi alti degeaba prin primarie daca te doare du te de te spinzura
Strul pe 30 Octombrie 2017, 11:08
#6
Pt manciurianul
Inteleg ca esti nemultumit dar asta nu scuza faptul ca esti semianalfabet. Nu stii sa scrii si sa vorbesti dar ai pretentii de evolutie pentru societate.
manciurianul pe 30 Octombrie 2017, 08:52
#5
psd infrunte cu fanariorul si clika lui care conduce orasul la pieire
Sunt un cetatean care isi plateste datoriile, onest si vad cum orasul in frunte cu dteagnea si gasca lui care conduce orasul din 1996 la pieire si lumea i voteaza ei nu fac nimic exp cartierul magurele zoma doua se asteapta de 20 ani ca sa vina mintea la cap celor care conduc primaria sa baga apa si canal dar ei din rea credinta refuza sau inapoiere culrurala refuza dar vor veni ele alegeriile o sa i concediem si i trimetem la lada de gunoi a istorie
strul pe 30 Octombrie 2017, 07:55
#4
pierdui timpul
Să citesc comentariile unuia care are nevoie de oftalmolog. Cretin copil. Să-l las in plata Domnului, zic.
Ma dor ochii pe 30 Octombrie 2017, 00:07
#3
Insist, lasa-te de scris!
Tu sigur ai fost scapat in cap cand erai mic de judeci in halul asta. Ma intreb, oare cum ai reusit sa respiri pana la varsta asta? Pari atat de slab dotat la capsor incat nu stiu cum mergi, cum mananci, cum scapi de lucrurile elementare din viata asta. Tare greu trebuie sa iti fie! Molusco! Stiu ca e frustrant dar va trebui sa imi publici comentariul, altfel trimit printurile la stiri de turnu ca sa se vada cum selectati voi comentariile si comentatorii! Vor publica asta cu siguranta, oamenii vor prelua stirea si vor incepe si ei la randul lor sa se planga. Superb! 3-0 pt mine. Bumti Bumti smile)
Ma dor ochii pe 30 Octombrie 2017, 00:05
#2
Cel care a scris randurile astea ar trebui sa se lase de scris
Bai inteligentule, conform teoriei tale, toti cei care fac o facultate dar lucreaza in alt domeniu sunt niste prosti, nu? Teribil! Nu te supara, vrei sa ne spui si noua ce studii ai tu si ce functie ocupi? Aaaaa, pardon! Aici suntem pe turnu cu stiri unde aruncam cu rahat de dupa gard. Unde stam ascunsi ca nu cumva sa ne stie lumea sau sa ne traga cineva la raspundere pentru minciunile si mizeriile care se scriu aici! Corect! 1-0 pt mine. Inca ceva! Conform inca unei teorii emise de tine, oricine este in stare sa conduca bine o afacere daca i se da pe mana, nu-i asa? smile)))) de asta stim atatea cazuri celebre de copii idioti de bani gata din care bietii parinti chiar nu reusesc sa scoata nimic bun! Lepre care bat cluburile si arunca banii pe droguri, bauturi si orgii. 2-0 pt mine.
antrax pe 30 Octombrie 2017, 00:05
#1
oho
Baiatul lui Dragnea mananca cred mancarea porcilor de la Salcia ca prea e dizgratios de gras.., Dragnea nu uita o sa vina si ziua ta,,ca prea lacom mai esti
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.