Pentru jegurile din Politie, Parchet si Primarie - Cand se face ordine in Piata Municipala Turnu Magurele?

27 Octombrie 2017, 00:19 | 6250 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Piata Municipala din Turnu Magurele.

Nu va lasam pana nu readuceti piata taranilor adevarati si turnenilor.

Industria a fost pusa pe butuci, investitori nu vreti sa aduceti, vreti sa distrugeti si Piata? Piata reprezinta motorul acestei zone. Este foarte importanta pentru producatorul adevarat din aceasta zona. Piata nu inseamna doar cladirile si mesele. Piata este mult mai complexa. Piata reprezinta mecanisme de piata. Sa va intre in cap, Piata este fundamentala pentru viata orasului. Pentru Piata nu va lasam. 

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
Teleorman pe 08 Noiembrie 2017, 18:00
#15
Analfabeti
Domanilor analfabeti care "scrieti" si voi,sa nu afle cineva de acest website,adica cineva din afara teleormanului.
. pe 03 Noiembrie 2017, 09:19
#14
.
Bai, manciurianule, nu e asa ca tu ai fi vrut ca omul acela din fruntea orasului sa fie cacaciosul de Cracea? Pai, naivule si dusule cu capul ce esti, când vreodata va iesi Cracea primar, bai,bolovanule? Din fericire, nu sunt multi ca tine in oras.
Cetatean pe 29 Octombrie 2017, 17:47
#13
pentru Sile Bolovan
Te-ai trezit dormind si ai scris fara sa pricepi nimic. Inc*rcasi borcanele rau de tot! Daca tot faci efortul sa citesti, incearca sa si intelegi. Dar, cum tu citesti pe litere, pana ajungi la capat uiti!

Apropos, daca ajungi la gara, te urci in tren?
Un cetatean. pe 29 Octombrie 2017, 12:37
#12
Lui sile GUNOI.
Din modul cum scrii rezulta ca habar nu ai unde-i piata! Daca vreti sa va spun eu care-s problemele serioase din piata, o voi face, dar astept sa vad DACA SE VOR GASI CATIVA CETATENI NORMALI SA LE SESIZEZE. Cand o voi face eu, veti vedea ca nu SUNT SLUGA NIMANUI!O intrebare pentru "florin" ; exista atatia zarzavagii in Turnu Magurele, incat sa satisfaca necesitatile turnenilor? Cei care vin de la Odaia, Lita, Izlaz, Ciuperceni, Flamanda, Izbiceni, Segarcea, sunt ti**ni???
Sile Pietroi pe 29 Octombrie 2017, 07:52
#11
Cetatene, cetanene ...
Cetatene, probabil ca tu stai la c*rte ori ai pe cineva la tara, si-ti aduce verdeata proaspata, de aia nu stii ce si cum. Eu nu cumpar branza de la ti**ni pentru simplul motiv ca nu produc ei asa ceva. Verdeata cumpar de la amicii mei, care vin la piata cu zarzavat si legume. Tiganii aia despre care balmajeste autorul sunt plasați mult mai strategic, în Piata Veche. Sfatul meu este ca in loc sa pui rahat pe ventilator, mai bine te-ai duce la gara, astepti sa vina trenu si ...pui capul pe sina. Desi mi-e teama ca deraiaza trenul.
H H H pe 28 Octombrie 2017, 15:39
#10
!!!!!!
JEGURILE DE MILITIENI este un cuv BLAND !! SUNT NISTE IPOCRITI SI PROSTI RAU NENE DAR RAU NENICA SI ingamfati si plini de iei, in shimb nu leaga 2 cuv sau fraze coerente. PS. JAVRE ORDINARE grin wink tongue rolleye
Manciurianul pe 28 Octombrie 2017, 14:09
#9
Daca aveam om la conducere capabil eram mai siguri in orasul nostru
Cone nu se ocupa cu piata el are zonele verzi parc*rile si echipa de muncitori ai primariei
Cetatean pe 28 Octombrie 2017, 12:20
#8
Pentru Marcela
Marcelo, daca tu ai nevoie sa iti spuna cineva CLAR ce se petrece in piata, in conditiile in care mergi acolo de doua ori pe saptamana..... doua sfaturi !

1. Daca nu ai fost la oftalmolog.....du-te !

2. Daca stai bine cu vederea, ai probleme de perceptie si analiza a ceeace se petrece in jurul tau!

PS. Lasa dracu antena 3 ..... dar n-ai sa poti!
Marcela pe 28 Octombrie 2017, 07:03
#7
Cetatene.
ESTI UN CRETIN!!

Cetatean pe 27 Octombrie 2017, 21:18
#6
Pentru Marcela
DECI, MARCELO, PENTRU TINE SPECIAL, FOARTE CLAR!

NU AI DE CE SA TE PAZESTI!

FERICITI CEI SARACI CU DUHUL, CACI A LOR VA FI IMPARATIA!
Marcela. pe 27 Octombrie 2017, 17:47
#5
Fiti, va rog, mai clari si concreti!
Eu merg la piata de doua ori pe saptamana- am fost si astazi- si fac cumparaturi de la mai multe tarabe si n-am observat nimic care sa-mi starneasca revolta; ti**nii fac negustorie mai ales cu obiecte de mana doua, Cei care vand marfuri alimentare sunt in marea majoritate romani si producatori. Ca se face evaziune fiscala si alte smecherii este de crezut, dar noi cumparatorii n-avem de unde sa stim. Ceva hazliu am vazut azi la o piranda care vindea chiloti.......mana doua!! Nu stiam ca in chiloti se poarta maini, ci cu totul altceva mult mai placut si util pentru ambele sexe!( depinde de obiectul ascuns in ei) . DECI, STIMATI COMENTATORI, FITI MAI CLARI, SA STIM DE CE SA NE PAZIM.
Guru. pe 27 Octombrie 2017, 17:08
#4
Samsarii.
ALO primarelecand faci c*rățenie la piață,?Toți gitanii,au meseni țăranul roman care vine de la 10,,15 kilometrii vinde pe jos .Ciorile profita și le iau marfa mai mult moca .Administratiamina pieței închide ochii doar sunt electoratul lor fidel .Țăranul roman își vinde marfa și pleacă acasă jumulit și oropsit.Ce masuri ei tu primarele?
jane pe 27 Octombrie 2017, 11:15
#3
rosiori
aveti la turnu un militian Zaharia Vasile,de j**ul asta de ce nu se ocupa sefii putin,ptr ca este sofer de comandant,el de ce are voie sa braconeze,la japca [unelte intepatoare agatatoare]si la plase monofilament[parasute]de ce nu se ia masuri inpotriva j**ului .vine cu ochelari de soare si sapca sa nu il cunoasca lumea si da la parasute,frontiera fac si ei abuz ptr ca nu ii face nimic,suntem foarte multi martori asteptam anchela,DGA Alexandria are grija de el

florin pe 27 Octombrie 2017, 05:53
#2
redati piata turnenilor
intrebati gasca din fruntea primariei!? trinomul cuclea-cristea-cone!doamne,cine a ajuns sa conduca orasul asta? aroganti,mandri dar nulitati din toate punctele de vedere!o sa vina vremea scadentei cand orasul va fi redat turnenilor!bai cone, parca tu te ocupi de piata?
SXS pe 27 Octombrie 2017, 05:30
#1
precizare
Nu totii din pol sunt j**uri.....se stie si care sunt si se cunosc de la o posta cum se comporta ca niste IDIOTI cu oamenii din societate ....ca de ia dat statu haina de politist mai pardon de PROST cu trese sa se poarte ca niste ANALFABETI, ca asa siu ei. TIGANII UMBLA CU MASINIILE BRAMBURA SI EI ....MILITIENII JEGOSI SE FAC CA NU II VAD cool hmm cool cheese gulp
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.