Cum functioneaza mafia din Piata Municipala Turnu Magurele.

22 Octombrie 2017, 07:57 | 7190 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Piata Municipala din Turnu Magurele.

In curand pe turnucustiri detalii incendiare despre mafia care controleaza Piata Municipala din Turnu Magurele. Danut Cuclea si PSD Turnu Magurele sunt protectorii mafiotilor. Oamenii legii nu isi fac datoria pentru ca sunt corupti. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Marian pe 23 Octombrie 2018, 15:03
#4
De unde până unde a ajuns primar primărelul ?!
Tind să cred că și aici tactica lui Dragnea de a-și pune în funcții oameni insignifianți, servili, marionete, a lucrat la timpul respectiv. Aș avea rezerve în apreciere dacă aș fi aflat până acum de realizări cunoscute de cetățeni, fie ele și modeste. Dar, ce se constată în toți anii în care Dragnea a domnit în Teleorman, caracteristica principală a politicii lui Dragnea este tocmai ce am enunțat în prima frază. Curios e faptul că se menține încă un electorat mulțumit, sau cel puțin răbdător, în timp ce tendința politicii fals înțeleasă și numită ca social-democrată este în fapt una tipică de capitalism sălbatic, primitiv. Bunăoară, am informații că în firmele încăpute pe mâna feciorului nu există nicio limită pentru respectarea normelor legale. Inclusiv când e vorba de distracțiile sportive ale patronului. Sindicate ? Ioc !
Manciurianul pe 22 Octombrie 2017, 17:14
#3
Piață o rușine psd
Piata arata precum si conducerea orașului murdara si fiecare vinde unde vrea,con orașului delăsătoare si ce se tine își aduce aminte cînd vin alegeriile ca si pe măgurele zona a2 doua mai rău ca la sat si fara apa si canal rid saeleni de incompetenta primarului din Turnu magurele
pietar pe 22 Octombrie 2017, 16:17
#2
mizerie
e o buba mare acolo in piata!toti sefii se aprovizioneaza de a moaca de acolo!vin si pleaca cu sacosica plina! cum vreti sa fie piata cand acolo un grup de interese fac legea! cine sa ai controleze? cazangiu,adm pietei?revolutionar de profesie,om de incredere a lui cone?trup si suflet devotat si lingusitor psd-ului?
Cumpărător pe 22 Octombrie 2017, 10:07
#1
O MIZERIE DE PIAȚĂ
Dacă urmăriți,de exemplu sâmbăta,majoritatea celor ce vin să-și vândă produsele în piață,stau prin afara ei.Pe alei,pe trotuare,cu marfa expusă pe jos,amestecată cu vechiturile aduse de țigani.Dintr-o sută de vânzători,nu știu dacă sunt o mână de producători,restul sunt samsarii care iau marfa de la producători și ridică automat prețul produselor.Zona pieței este o zonă insalubră cu o administrație incapabilă de a face ordine,dar capabilă să ia șpăguțe.Certificatele de producător,la vedere,exact ca actele firmelor.Aștept să mă contraziceți.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.