Procurorii DNA au luat cu fulgi cu tot CJ Teleorman.

12 Octombrie 2017, 00:35 | 7317 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
CJ Teleorman.

UPDATE 19.45 Procurorii DNA continuă ridicarea de documente de la Consiliul Județean Teleorman. Angajații Direcției Naționale Anticorupție au descins la sediul CJ Teleorman în jurul orei 9.00 dimineața și au început ridicarea de documente, în baza unei ordonanţe emise de procurori. Operațiunea continuă și la această ore și este foarte posibil să dureze până joi.

Mai mult, aici>>teleorman24.ro

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
adrian pe 16 Octombrie 2017, 14:38
#10
a
Pentru ca Daddy ii vrea prosti
Ilie de la scularie pe 16 Octombrie 2017, 08:33
#9
@Iliescu Larie
D-le Iliescu, eu v-am sugerat dvs să-i spuneți dvs d-lui Munteanu să facă asta. Aici .... ține de de colectivul de redacție. Despre d-l Găgiulescu, este opțiunea d-lui. Tonul dvs nu mi-a plăcut. De ce să ne fie rușine? În fine. Problema s-ar fi rezolvat simplu dacă s-ar fi vrut cultură în acest oraț. Un cenaclu literar ar fi fost minunat pentru amatorii de beletristică și poezie. Aică avem tot felul de comitete și comiții pompos denumite în fel și chip care cică apără cultura, dar un loc în care să se strângă creatorii de cultură nu se poate. În schimb pensionarii au la dispoziție foaierul teatrului pentru jocul de table și rummy. Acel edificiu de cultură numai pentru cultură nu este folosit. A fost ba depozit de alimente pentru asistații social, ba depozit de materiale. Numai pentru ce trebuie nu. Trăiesc acum într-un mic oraș din Bihor, și pot să vă spun că are tot ceea ce lipsește la noi: teatru, cinematograf, bibliotecă, muzeu. La ei de ce se poate și la noi nu?
Iliescu Larie. pe 15 Octombrie 2017, 17:21
#8
Domnule ilie de la scularie.
Nu cred ca am spus ceva necuvenit si ne la locul lui! Sugestia cu necrologul a fost adresata dlui dr.Valentin Munteanu si se refera la VIITORUL numar al revistei. Cat despre ALTII, de ce nu scrieti dvs cateva randuri pe acest site? Eu i-am citit cateva carti, ne-am cunoscut destul de putin si nu pot s-o fac. Ca sa cer relatii de la altii, ar insemna ca articolul nu mi-ar apartine. Voi incheia cu ceva precis: domnule Valerica Gagiulescu, de ce nu scrieti dvs., doar ati fost buni prieteni???!!
Ilie de la scularie pe 14 Octombrie 2017, 09:34
#7
@Iliescu Larie
D-le Iliescu, nu ar fi mai nimerit să-i sugerați dumneavoastră personal acest lucru d-lui doctor Munteanu? De ce puneți rahat pe ventilator degeaba, acuzând în stânga și-n dreapta de ceva de care nu știți că s-a făcut? Probabil că oamenii care l-au cunoscut și apreciat au participat la funeraliile lui. Eu zic întâi să vă lămuriți ce și cum, și apoi să acuzați. A, dacă vă referiți la acest site, da, de acord cu dvs. Trebuia amintit cine a fost cel dispărut. Trebuia un necrolog. Dar de aici până a acuza la grămadă pe toți nu e corect.
Tudor a pe 13 Octombrie 2017, 11:08
#6
Hoția din Teleorman
Tel drum.e luat de Dragnea dar în acte e acoperit de altcineva.Noi cei demolati nu avem dreptul la ajutor.În schimb toți romi (țigani )care sunt în strainatate plecați iauajutoare sociale si sînt scutiți de taxe si inpozite.Dragnea sa folosit si de drepturile copiilor din leagănul de unde lucra soția lui. Copiii mor de foame iar ei furau alimentele si le ducea la magazinele lor Dunărea.
Luluța pe 13 Octombrie 2017, 10:57
#5
Pedepsirea tuturor vinovaților
După războiul din interiorul PSD vor ieși la iveală toate minciunile și *realizările* acestui partid mincinos,plin de penali și incompetenți.Distracția de-abia deacum începe.Mulți dintre cei ce i-au stat alături infractorului de Teleorman,vor face potecă pe la DNA,după care se vor odihni pentru o perioadă pe la Rahova,Jilava,Giurgiu.
adrian pe 13 Octombrie 2017, 09:37
#4
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
A fost un profesor extraordinar.
Iliescu Larie. pe 13 Octombrie 2017, 06:39
#3
Rusine sa va fie!.
A murit, dupa o crunta suferinta, de o boala care nu iarta, DOMNUL PROFESOR MIRCEA (TUTU) DRAGNEA, AUTOR AL MAI MULTOR ROMANE, MEMBRU AL UNIUNII SCRIITORILOR si nimeni dintre cei care l-au cunoscut si l-au periat nu s-a invrednicit sa scrie cateva randuri de regret pentru prematura lui disparitie si despre scrierile sale. DESI INTRE EL SI DL DR. VALENTIN MUNTEANU MULT TIMP RELATIILE AU FOST INCORDATE, SAU AU FOST COMPLET INTRERUPTE, STIIND CA IMPREUNA AU PUS BAZELE REVISTEI ECOURI DUNARENE, AR FI O DOVADA DE INALTA MORALITATE DIN PARTEA DLUI DOCTOR CA IN VIITORUL NUMAR AL REVISTEI SA -I DEDICE CATEVA PAGINI PENTRU EVOCAREA SA SI CRESTINEASCA POMENIRE. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!
adrian pe 12 Octombrie 2017, 13:20
#2
????
Inca nu ati aflat cine v-a furat si umilit si mintit?

E unul cu mustata.
Noi cei umiliți pe 12 Octombrie 2017, 09:06
#1
HOȚII AJUNȘI ”BOIERI”
Era și timpul.Trebuie să aflăm odată și-odată,cine ne-a mințit,cine ne-a furat și cine e vinovat pentru toate jafurile și distrugerile petrecute în Teleorman timp de 27 de ani.Tot vașnicul PSD a lansat o lozincă în campania electorală trecută,”DREPTATE PÂNĂ LA CAPĂT”!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.