Cui foloseste un stadion nou si o echipa de fotbal( galacticii de la Turnu) intr-un oras vai de el?!

07 Octombrie 2017, 09:36 | 8880 vizualizări | 28 comentarii
Car Universal
Stadion Turnu Magurele sursa: teresport.ro

Liviu Dragnea a dat ordin sa se construiasca o echipa galactica gata sa bata tot ce-i iese in cale.

Deocamdata echipa jupanului joaca la Saelele pana cand este gata arena din Turnu. Famiglia a ajuns la sume mari de bani de aceea isi permite sa arunce in fotbal. Sa nu spuna ca se face performanta intr-o zona aflata in proces de parasire. Interesul este doar al lui Dragnea, pentru ca, nu-i asa, nimic nu se face aici daca nu are legatura cu stapanirea. Se vrea pacalirea electoratului prin fenomenul sportiv. Numai Dragnea are ceva de castigat din acest proiect finantat din bani de la buget. 

Citeşte şi
Comentarii (28) Adaugă comentariu
Sile Pietroi pe 14 Octombrie 2017, 09:41
#28
Madaline, Madaline ...
Se strange latul Madaline! Pana sa-ti luam noi bilele in gura o sa-ti ducem noi pachete si vaselina. Ca o sa-ti trebuiasca acolo Madaline. Si tie si lui Daddy. O sa afli tu acolo la ce e buna vaselina. Hai ca mai e un pic. Sandramaua a inceput sa paraie, sobolanii au inceput sa caute sa scape din corabia pesedista.
Madalin pe 14 Octombrie 2017, 00:22
#27
saracilor
Sa mi luati bilele in gura si mie si lui daddy saraciilorrrr
Ilie de la Scularie pe 11 Octombrie 2017, 10:39
#26
@ Kiki Miki
Stimabile, pe cine crezi tu că duci cu preșul? Oricum a-i da-o, nu ai dreptate. Și știi de ce? Pentru că nu oamenii din oraș in corpore sunt vinovații pentru acest dezastru, ci doar asistații social. Ei sunt masa de manevră electorală a PSD. Poate și unii pensionari mai naivi care cred gogoșile lui Dragnea. Te dai deștept dar nu ești. Altfel ai fi știut adevărata cauză a acestui dezastru. Pentru informarea ta ți-o zic eu: LIPSA UNEI ALTERNATIVE VIABILE la PSD. Decât să te dai de înțelept mai bine ai fi înțelept. Și începe cu analiza prezenței la vot. Aia spune multe deșteptule. PSD are electoratul lui, așa numitul electorat captiv, care votează din instinct sau interes cu acest partid. Restul ... și aici e buba. Arată-mi tu alternativa la PSD. Numește un candidat viabil care poate combate cu succes mafia PSD-istă! Unul singur! Sunt sigur că ar fi, dar fie nu vor, dat fiind cloaca în care se zbate politichia de la noi, fie se tem de represalii.
eu pe 10 Octombrie 2017, 21:27
#25
pentru kiki miki
Nu este o rușine să fii turnean, iar să fii turnean nu este o condiţie in sine qua non a sărăciei, prostiei și lipsei de cultură. Nu este corect și nici principial să privim astfel de probleme intr-un mod atât de sec, etichetele arbitrare și limbajul suburban nu fac cinste nimănui, nici simpatizanţilor sau membrii celor mai diferite partide, după cum intre turnean și psd-ist nu puneţi semnul egal. Sper să nu

vă simţiţi deranjat și să duceţi replica in zona inghinală sau in coșul de lenjerie murdară. Nu este semn de politeţe sau de

superioritate.
Kiki Miki pe 10 Octombrie 2017, 11:47
#24
Dar tu,cine ești ”Ilie”,de-i cerți pe toți??
Întotdeauna te bagi ca chiloții-n c*r.Întotdeauna vrei să ai ultimul cuvânt și care să și pară a fi cel mai corect.Faaals!!Nu sunt plecat din oraș,dar am văzut multe loc*ri și trecut prin multe situații.Dacă îți place cum arată orașul azi,și cum e condus și de cine,atunci e explicabilă nervozitatea ta.Fii puțin mai reținut în declarații și sfaturi.Oricum ai da-o,prostia e în floare prin zona asta.De lene,pomanagii și figuranți,e lafel de plină.Și ca imaginea să fie completă,vedem în fiecare zi,dârele lăsate de cei ce ne-au purtat destinele și încă se încăpățânează să ne mai conducă.Da,un oraș trist,depop**at,cu lume prost îmbrăcată și cu obiceiuri fără prea multă educație și semne de a fi cetățeni europeni.
Caca maca pentru kiki miki pe 10 Octombrie 2017, 08:50
#23
Limbaj de comunist
Comunistule....
Ilie de la scularie pe 10 Octombrie 2017, 07:51
#22
@Kiki Miki
Limbajul tău cum este? Unul civilizat? Ei bine... nu! Crezi că ești mai altfel dacă ai plecat de aici? Fiule, află că nu! Degeaba te învârți într-un mediu mai select dacă zestrea cu care ai plecat de aici tinde către zero. Aici e buba. Și eu am plecat din oraș dar nu mi-am permis să dau lecții. Pur și simplu nu se face. A, că m-am contrat cu unii sau alții care se cred ca tine, miezul din nucă, asta este cu totul altceva. Problema este că avem valori locale, încă viabile, dar noi suntem atât de culți încât ne putem permite să luăm la mișto niște oameni ca Găgiulescu, Negru, Orbeșteanu, Munteanu sau Păun ori Țuțu Dragnea, Dumnezeu să-l odihnească. Tipic. Mentalitatea asta trebuie combătută dragule, modul în care tu și alții tragi linii, pui etichete. Cine ești tu până la urmă? Ai lăsat vreo dâră în urma ta ca să poți eticheta tu pe alții care au rămas aici în Turnu? Cum îți permiți să-i jignești pe turneni? Chiar, cine ești tu atât de îndrituit s-o faci?
turnean pe 09 Octombrie 2017, 08:05
#21
pentru primar
danut loc*ri de munca nu sunt promisiuni au fost multe orasul e mort te asteptam pe strada mihai viteazu cum faceai inainte de alegeri sa vezi cum traim cum arata strada si noi avem dreptul ca platim si noi impozit la stat acum a venit iarna te asteptam danut sa vezi realitateala fata locului rusine mare rusine
Adi pe 08 Octombrie 2017, 23:09
#20
Fotbal
Domnule care ai facut acest articol, vreau sa te informez ca lumea aici vine la stadion, in turnu exista o traditie fotbalistica in special prin chimia si turris dar probabil esti prea tanar sa stii asta, in plus iti dau si un exemplu recent cu sporting care a atras foarte multa lume la stadion, la meciul cu alexandria de exemplu au fost pe putin 600 de fani, sa nu mai spunem de meciul de baraj cu as milcov la care au fost opriti de paznici ca nu mai era absolut nici un loc, iar la meciul retur de la slatina au fost 4 autocare cu oameni din turnu asa ca mai gandeste-te. Nu totul are legatura cu Dragnea si politica.
Caca maca pentru kiki miki pe 08 Octombrie 2017, 14:15
#19
Retorica....
Era o aluzie la faptul ca toti comenteaza impotriva dar nimeni nu ia masuri nimeni nu se lupta.....se complac la aceasta situatie.....doar se vaita ....ma jignesti aiurea....
rosi pe 08 Octombrie 2017, 14:02
#18
stadion
astia care conduc orasul nu au nici o treaba cu traditia si patriotismul local,pe ei ai intereseaza sa le mearga treaba, sa jongleze prin interpusi,pozand in aia cinstiti si onesti!au demolat stadionul bun,pe care nu au fost in stare nici sa il intretina si au facut stadion la turnu sa joace altii,echipa care stim cu toti a cui este!totul se leaga,totul este facut cu tact,cum cu tact a lasat si unitatea militara sa o devasteze ti**nii,uzina electrica si casa de cultura, sa vedem pe mainile cui va fi si aceasta de pe urma!nu vedeti ca nu zice nimeni nimic de teava de caldura?de terenul de la armata?
Kiki Miki pentru Caca Maca pe 08 Octombrie 2017, 12:15
#17
Un limbaj tipic de PSD-ist
Păi,măi prostălăule,oamenii vor veni pe stadion pentru că sunt dornici să vadă un spectacol sportiv,un meci de fotbal.Păi nu se plimbă destul pe centru și fac politica de rahat a PSD?Mă întreb,oare câți dintre ei au văzut un spectacol de teatru sau au intrat intr-o bibliotecă ori o librărie?Sunteți vai mama voastră,iar tu faci pe deșteptul.Când stai numai la Turnu Măgurele,nu ai cum să înțelegi lumea liberă și civilizată.Sau ești de la țară și ai fugit de foame?
Fotbalist pe stadion vechi pe 08 Octombrie 2017, 12:01
#16
Un stadion de prostie și ignoranță
Întradevăr,nu avem o bibliotecă,un cinematograf,o sală de spectacole(Casa de Cultură stă să cadă și e plină de câini),dar avem un stadion fără a avea sportivi.Turnu Măgurele este pustiu și în paragină,iar Caragiale este mai prezent ca oricând în viața orașului.Am ajuns de râsul întregii țări ”datorită” infractorului din fruntea PSD,înconjurat de interlopii hidoși și analfabeți.Este imaginea crudă și adevărată a întregii Românii.Săraci,proști,dar mândrii că suntem români.
Cristopf Daum. pe 08 Octombrie 2017, 06:21
#15
Va spun eu.
Am fost angajat sa formez si sa antrenez o echipa de fotbal feminin, cu care sa castig campionatul european si cel mondial ( nu stiu in care ani, dar tot il castig).Poate va veti mira dar voi lucra fara salariu si voi suporta toate cheltuielile aferente. Spectatorii vor plati numai biletele de intrare=iooo euro/ loc. Nu inteleg de ce sunt unii carcotasi care sunt contra acestui stadion; n-ar fi pacat ca, pe langa activitatea culturala infloritoare din aceasta metropola- teatru, opera, opereta, cinema 4D, table, sah, barbut si etc.-tocmai fotbalul sa lipseasca?!In campionatul masculin de fotbal amatori s-au inscris deja trei echipe: consilierii psd-consilierii pnl-reprezentatva romilor ursari. O sa vedeti voi ce este-n stare neamtul!
fost jucator pe 07 Octombrie 2017, 23:48
#14
umilinta
au distrus fotbalul si sportul in oras! cat despre Sporting,au facut tot posibilul sa al faca pe italian sa renunte punandu-i tut felul de piedici aparent minuscule, dar care l-au scarbit pe acesta! le era frica de faptul ca acesta avea priza la public!
Eu pe 07 Octombrie 2017, 19:29
#13
Sporting turnu
Unde este echipa Sporting Turnu?Poate ne lămurește cineva ce i-au fabricat italianului de a renunțat la echipa,niște nenorociți,sa le de-a Dumnezeu ce ne-au dat ei noua,Nenorociții.Promaria poate da 5%din bugetul local către fotbal,faceți calculul cat pot da.
Caca maca pe 07 Octombrie 2017, 18:28
#12
Sa va prind pe vreo unul ca intrati pe stadion
Astia care comentati nasol precis veniti si voi la meci...mi se rupe de stadionul vostru ...sanchi...
Vlqd pe 07 Octombrie 2017, 17:18
#11
Sa i trag lui doamna ma ta un gol in fleasca domule Dan
Cand esti prost de mic, cand te faci mare doar te joci.. Proasta p**a a fost la c*rul ma tii.
Dănuţ cuclea pe 07 Octombrie 2017, 17:07
#10
Zis Koyu
Beli-ne-ar pwla jupânul livache,de infractor dovedit, și condamnat și totuși cetățean de onoare al municipiului Turnu Măgurele!!! Râs și panaramă !!!
Buzduganul cu trei peceti. pe 07 Octombrie 2017, 16:46
#9
Minunea lumii.
Voi vorbiti de stadion fara sa stiti ca pe acesta se va desfasura un meci de fotbal din cadrul campionatului mondial intercimitire. Aceasta-i explicatia faptului ca la intrarea in oras, imediat dupa intersectia cu soseaua de centura, pe ambele sensuri sunt parcate zeci de autoturisme. Cineva, demn de toata increderea zicea ca la Turnu Magurele oamenii nu mai mor definitiv, ci numai cateva ore pe zi, de aceea isi parcheaza masin, iar ziua se duc la Primarie sa-si primesca ajutoarele sociale si in parcul Tudorica sa joace table pe bani.
rosu pe 07 Octombrie 2017, 16:05
#8
pt Dan
lasa ca vine Cuclea cu saelele sa joace la turnu!domnule Dan,iti place in ce fel arata orasul?au pus stapanire si pe terenul de la armata! mai au pe sufletele noastre!
Dan pe 07 Octombrie 2017, 15:34
#7
Pro stadion
Băi,halitorilor de rahat,dar,când se faceau parc*ri în sate, pe vremea lui Băsescu,era bine?Ăia la Cluj,cu ajutorul lui Boc,au făcut Cluj Arena,deși aveau echipă în liga IV.Scrieți numai prostii!V-au spălat creirul,ăștia de la turnucukkt!Să nu se mai miște nimic, să vorbiți voi aiurea aici.Poate vine Crăcea,să joace fotbal cu angajații de la" zecile" de firme deschise în oraș,pt.bunăstarea turnenilor.
eu pe 07 Octombrie 2017, 14:25
#6
nimic
Pai numai pe Magurele; veniti la Odaia ca este jale;apa : canal:gaze;pe cind domnule primar? In 2020 cind vii sa-ti dam votul??nici sa nu vii la noi;;;
Sunt încă un jucător pe 07 Octombrie 2017, 11:57
#5
Păcălirea electoratului este un fenomen câștigat
Una peste alta,noul stadion este bine venit,numai că nu era o prioritate pentru acestă zonă.Întregul fenomen sportiv este O în Turnu Măgurele.Sportul nu există nici măcar la nivel de Daciadă,dar,una e să mănânci semințe pe stomacul gol,pe un stadion nou,și alta e să stai cu fundul pe ciment și să te bată ploaia.Oricum,este rușinos să joace o echipă din Com.Saelele pe un Stadion Municipal.Mi-e teamă că și spectatorii vor fi tot din Saelele,pentru că cei din Turnu au plecat spre loc*ri mai bune și mai civilizate.Am ajuns mai rău decât ne puteam închipui vreodată.Deschideți ochii,altfel ne vom trezi cu toții în ...Saelele.
Gogu pe 07 Octombrie 2017, 11:33
#4
Claudiu
Sia facut echipa de fotbal si plateste fotbalisti cu 5000 Sau6000 lei pe luna iar pe muncitori care ia umplut conturile cu milioane de euro le da 1200 de lei pe luna rusine Domnule Dragnea

ion pe 07 Octombrie 2017, 11:26
#3
fotbal
care echipa? pe cati din orasul asta reprezinta aceasta echipa? unde este traditia acestui oras? unde sunt Cetatea si Chimia?
Coae pe 07 Octombrie 2017, 10:59
#2
Prostimii
Paine si circ - sa stea pulimea linistita, la locul ei, iar hotii sa poata fura in siguranta
manciurianul pe 07 Octombrie 2017, 10:34
#1
un stadion renova bine/?
Avem stadion,baze soportive, dar suntem de rîs la capitolul apă,canal,pe magurele,zona doua mai rău ca evul mediu încă si cei de la lunca, pleasov, rîd de noi orăseni cu numele,că aktualul primarel ,nu face nimic asteaptă alegeriile ca să miste ceva pe magurele, mihai viteazul strada arată rău,numai vorbesc de anton pann care este jumate asfaltată,primarul îsi bate joc de alegaăori din magurele a doua zonă,te vom ejecta în 2020 te timetem la pensie si asa nu faci nimic astepți instrucțini de fanaroit către tine sluga fară demnitate umană

excaim
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.