Video Un fluviu de prostie si hotie - Portul Turnu Magurele - Aici sunt banii dumneavoastra! Danut Cuclea arunca cu euroi de parca ar fi frunze.

22 Septembrie 2017, 08:14 | 9317 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Portul Turnu Magurele.

Portul Turnu Măgurele arată că decorul unui film apocaliptic. Aici, de 30 de ani nu s-a investitit nimic. Iar colosul industrial care funcţia lângă port şi care aparţine omului de afaceri Ioan Nicolae s-a închis. Portul este administrat de primăria din Turnu Măgurele. În biroul primarului tronează chipul liderului PSD care este şi cetăţean de onoare al oraşului. Primarul Dănuţ Culea ridică din umeri după ce a dat 500 de mii de euro pe un studiu de fezabilitate în port. Dar bani pentru port nu s-au găsit.

Studii de fezabilitate se pot face pentru orice avem in cap. De ce se dau bani daca stim ca nu avem o finalitate?! Bineinteles, euroii au fost dati cu dedicatie catre o anumita firma. Ce nu se putea face cu acei bani. Noi credem ca trebuie sa dezvoltam zona Turnu dupa aceea investim in Port. De ce facem portul daca pe uscat e saracie. Primaria Turnu Magurele a pus carul inaintea boilor. Un fluviu de prostie poati fi numit si un fluviu de hotie. Priviti ce gesturi si tunsoare are Cuclea.  Asta nu e primar: scoate limba, baga mina in nas si are putina creasta. Danut Cuclea apare in video de la minutul 4:25. 

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
Gogu pe 24 Septembrie 2017, 07:48
#15
D
Madalin Ionita administrează terenu de la armata.?..ghici al cui aparine
noi pe 24 Septembrie 2017, 07:39
#14
alegeri
Voi nu ați văzut ce angajări a făcut primăria? Doar incompetenți și obedienți, cine ați vrea să se ocupe de treburile orașului? Sperăm că la viitoarele alegeri locale nu vom mai vedea PSD în primărie.
un turnean pe 23 Septembrie 2017, 00:12
#13
e clar
si terenul de la armata probabil este tot al unui interpus pt ca echipa Cetatea este alungata pe la Lita! asta e..s-a ales praful de tot!
Je pe 22 Septembrie 2017, 21:50
#12
Daca...
E vai de noi! Daca plecam toti in final oare ei ce mai fac? Cam asa o sa se intample! Orasul este imbatranit,sa vedem ce o sa fie peste 5-10 ani!
Nila pe 22 Septembrie 2017, 20:40
#11
Teren armata
Cica a dat ordin Cineva de la Alexandria sa nu mai intre nici catelul pe teren! Intelegi cine l-a luat!
eu pe 22 Septembrie 2017, 20:01
#10
e pe aici vreunul dintre votanții PSD?
Dacă da, îl bag in ..... de prost.
Nicolae pe 22 Septembrie 2017, 18:05
#9
Culegeti ce ați semanat
Cea mai buna dovada este faptul că Primarul Cuclea a recunoscut plata pentru studiul de fezabilitate.Ba mai mult,suma este mult mai mare.
fane pe 22 Septembrie 2017, 16:24
#8
teren armata
al cui este terenul de fotbal de la armata?
Dănuţ cuclea pe 22 Septembrie 2017, 15:25
#7
Zis Koyu
Cum nu s-ar investit in port? Ferry -boat, briza lui Mădălin (sanchi), Brothers CODREA cu " terminalul" lor ... Ce tot vorbiți prostii ? Cel mai oraș dezvoltat, mânca-ți-aș!
turnean supărat pe 22 Septembrie 2017, 14:43
#6
???
Cred că e o greșeală, voi vreți să spuneți că primăria a cheltuit 500 000 euro pe un studiu de fezabilitate? Ori e o minciună, ori e cel mai mare furt din Turnu Măgurele. Rog toate persoanele care au informații despre acest aspect să le facă publice. Domnule Crăcea, din poziția de consilier, aveți dreptul să cereți accesul la acel studiu de fezabilitate, după care vă așteptăm cu o declarație. Altfel, în veci nu veți mai avea dreptul să ne cereți votul.

Dacă s-au plătit 500 mii euro pentru un studiu al unui proiect nefinalizat, atunci votanții PSD sunt cei mai dobitoci oameni.
sandu pe 22 Septembrie 2017, 14:02
#5
ciuma rosie si realizarile
de cand este cuclea primar, s-a inchis combinatul,nu a venit nici un investitor,s-a umplut orasul de caini si pisici,gunoaie,cei tineri au plecat din oras si se duc vazand cu ochii,posturile sunt ocupate de informatorii si lingaii personali ai lui.asta e orasul actual distrus de astia!
TRIST dar ADEVARAT pe 22 Septembrie 2017, 12:14
#4
HOTII MARCA PSD
BANI MULTI ARUNCATI PE STUDII DE FEZABILITATE(VEZI PARCUL INDUSTRIAL,ZONA DINTRE OLTURI SI ALTE INVENTII ALE LUI DRAGNEA).UITANDU-MA LA CUCLEA,VAD UNUL DINTRE NEPOTII LUI BERETE ORI DOREL,ACCEPTAND CU SENINATATE CHELTUIREA A 8 MILIOANE DE EURO,PLATITE DE NOI,PENTRU IDEILE UTOPICE ALE UNUI CONDAMNAT PENAL.O PARTE DIN PARANDARATUL VENIT DE LA ”FIRMA CASTIGATOARE”SE VEDE PE LA MANA PRIMARULUI,PRIN TINUTELE,VACANTELE SI,PROBABIL,UNELE CONTURI DE NIMENI STIUTE.IN CONCLUZIE,INTREAGA ZONA ESTE IN PARAGINA,DEPOPULATA SI UMILITA ZI DE ZI PRIN MASURILE ”GENIALE” ALE LIDERILOR PSD.
relu pe 22 Septembrie 2017, 11:37
#3
interesul
o cloaca de oameni care urmaresc interesele lor,care habar nu au pe ce lume sunt! cuclea este cel mai slab primar din toate timpurile.are tunsoare de smecher, ca de este primar!au paralizat orasul,au divizat lumea in doua,au promovat nonvaloarea si nepotismul,au promovat tot ce e mai rau!cladirea unde era uzina electrica a cui este?sa va fie rusine pentru ce ati facut cu acest oras ajuns de rasul c*rcilor!
danut pe 22 Septembrie 2017, 11:24
#2
t
am trecut prin port acum 2 saptamani,o haita de 15 caini te mananca de viu aviz vizitatorilor
manciurianul pe 22 Septembrie 2017, 11:05
#1
oameni alesi singura lor problema incompetenta profesionala
Comuna turnul magureke oglinda vie a imposturi si incompetentei aktualei echipei manageriale al orasului primar si viceprimar care nu sunt intersati de situatia actuala a oraslui falimentar pecare il reprezinta,ororasul care moare pe zi ce trece fara loc*ri de munca si altele dezastrul din magurele fara aps si canal si mizeria la ea acasa ce daca centrul este maturat magurelea mizeria laea acasa zona doua fara apa si canal se apropie alegerile uita ca le trebuiesc voturiile pe care nu o sa le mai ia
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.