Miercuri, 13 septembrie, Primaria Turnu Magurele si un investitor mare semneaza actele pentru inaugurarea unei fabrici.

11 Septembrie 2017, 00:24 | 10955 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Miercuri, 13 septembrie, ora 10:00, in sala de sedinte a Primariei Turnu Magurele, Liviu Dragnea si Danut Cuclea vor semna actele pentru demararea unei investitii intr-o fabrica cu peste 1000 de angajati. Investitorul este un fond de investitii din Germania. Cei care doresc pot participa la eveniment. 

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
t pe 20 Septembrie 2017, 11:37
#15
y
e vrajala face o pwula
Lucica pe 20 Septembrie 2017, 01:57
#14
Fratilor turneni
Sunt plecata din tara de 14 ani ai cunosc pe cei ce ne conduc judetul si orasul de la televizor dar nu cred ca unul e mai bun ca celalalt toti fug dupa ciolan si Dragnea nu o sa faca nimic pt. tr.mag. voi nu vedeti ca nu se face nimic ce a semnat la primarie ? ce fabrica vor sa faca ?unde ?de ce.(tricotaje, lana,zahar ? Ce fabrica ?eu nu sunt postaci de aceia vreau sami spuneti care stiti ce fabrica vor sa faca cu toate ca nu cred ca or sa.faca ceva.
Gogu odaianu pe 18 Septembrie 2017, 13:17
#13
Pt. Gelu #9
Dacă noi suntem proști și PSD ne-a luat tot, tu care ești deștept ia spune ce ne-a dat PDL-ul lui "Dumnezeu" Băsescu actual PNL - ul lui Orban?
Gogu. pe 16 Septembrie 2017, 12:03
#12
Ma mir.
Hai ca un investitor(o fiinta) poate semna, dar cum, mama dracului, sa semneze PRIMARIA, care este O CLADIRE SI O INSTITUTIE???!!
Gigi. pe 16 Septembrie 2017, 05:52
#11
Gelutule.
Te pomenesti ca tu faci parte din randul vrednicilor?! Personal ma indoiesc, dar de prostia ta sunt sigur! P(r)ostacule!
Florinel pe 16 Septembrie 2017, 00:15
#10
Si Pireli a fost la fel
Sa vedem si un lup mancat de oaie
Gelu pe 13 Septembrie 2017, 14:09
#9
Puturoșii din Turnu.
Mai postaci ! O fii știrea aiurea, dar nu vad dorința de a muncii din partea voastră. PSD v-a luat tot. Proștilor !!!!
Iliescu Larie. pe 13 Septembrie 2017, 12:17
#8
Constatare trista.
Datorita totalei lipse de profesionalism si inteligenta a redactorilor acestui site, prin amestecarea adevarului cu minciuna si cu ironia si gluma, cetatenii au ajuns SA NU MAI CREADA NIMIC DIN CEEA CE SCRIETI!
Ilie de la cazangerie. pe 12 Septembrie 2017, 17:48
#7
Asa Gica, ai dreptate.
Ca sa inaugurezi, trebuie in prealabil sa infiintezi ceva. Dar analfabetii lui cracea de la turnu cu prosti nu stiu asta. Daca este vorba de vreo fabrica de cacat, aceasta functioneaza de multi ani si este proprietatea vesnicului candidat-perdant claudiu cracea. Poate este vorba de-o aniversare.
Gogu odaianu pe 12 Septembrie 2017, 15:31
#6
Pt. Claudiu Cracea
Claudiule..., dacă vrei să ajungi primar de Turnu Măgurele te rog nu mai intoxica cetățenii orașului cu astfel de știri. Nu este frumos și nici etic din partea ta sau a celui care a scris articolul. O spune unul care te-a votat de fiecare data cu toate că eram convins că tot Cuclea va ieși primar, dar am avut încredere în tine.
TV MINUNE pe 12 Septembrie 2017, 07:38
#5
TAVOCU & SALY
Este o investitie interlopilor Tavocu si Saly, arece de poola ji capace de koor, aduc ajtia aici sa mooistele de la Depozitul SALY sa-i vlaguiasca pe turneni gaureni!!! grin
multa pe 11 Septembrie 2017, 19:20
#4
mie
dle administrator de sait, cracea, sati fie de cap ca nu ajungi in viata ta la primarie su stiridin astea, halal sati fie
. pe 11 Septembrie 2017, 16:35
#3
.
Vai de capul vostru, cu astfel de stiri si cu astfel de cititori care inghit tot rahatul de aici vreti sa luati puterea in Turnu Magurele: Pai, o sa stea Cuclea mult si bine la primarie cu asa opozitie, rasilor, nici aia de la gradinita nu mai pun boticul la prostiile scrise de voi.
Gică strungarul pe 11 Septembrie 2017, 11:01
#2
Glume pe seama proștilor
Din câte cunosc,inaugurare înseamnă deschidere a unei ceva,în cazul ăsta,o fabrică,o uzină,un așezământ cultural.Păi dacă tot se deschide,nu trebuie mai întâi construită?Să vedem ce se va construi,apoi se va inaugura.Nu cred până nu văd,s-a promis prea mult,s-au făcut studii de fezabilitate cu mulți bani cheltuiți pe parc industrial și hidrocentrale.Întrebarea e alta:cine sunt cei ce vor lucra acolo,pensionarii,copiii?
manciurianul pe 11 Septembrie 2017, 10:11
#1
baliverne de doi lei
cine crede ca cei care au distrus orasul isi asuma o atsfel de treaba psd dupa ei potopul ei nu au nevoie de loc*ri de mumca ci de cei care depind de wi angajati la primarie cei cu ajutor social si penaionari pe maguele im zona a doua va. face ceva promarul la sfintul asteapta face pt prieteni lui romi ca ooi de dincolo de scoala veche i d- am cu flit in2020 ha ha
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.