Dedicatie speciala pentru Danut Cuclea si Ene Ion( cei mai tari manelisti din Turnu)

09 Septembrie 2017, 08:23 | 9435 vizualizări | 21 comentarii
Car Universal
Dedicatie speciala pentru Danut Cuclea si Ene Ion

Dedicatie speciala pentru Danut Cuclea si Ene Ion( cei mai tari manelisti din Turnu). Mai jos pentru video.

Citeşte şi
Comentarii (21) Adaugă comentariu
huideo pe 24 Septembrie 2017, 19:59
#21
stiristilor
haoleu mincatias, este sairtu nostru al ti**nilor cocalari de ve va bagati peste noi. te votam si pe tine craceo chiar daca stirea asta ne provoaca greata ca la rumincele bortoase, cacamas pa voi bre
Ilie de la sculărie pe 14 Septembrie 2017, 07:44
#20
@eu
Asta e domnul meu. Din păcate prea multe gâște încearcă să se dea drept lebede. Ipochimenului ăluia i-am vorbit în limba maternă, adică miștocăreala, nu pentru că mi-ar face plăcere să cobor nivelul, dar era singurul mod de-al aduce la locul lui. Probabil n-a citit o carte bună în viața lui. Altfel ar fi aflat ce-a pățit Icar dacă s-a crezut mai zmeu decât îl țineau brăcinarii.
eu pe 13 Septembrie 2017, 18:22
#19
???
Salutare maestre IDLS, văd că nu ţi-ai ieșit din mână. Despre nivelul postărilor, unele lasă de dorit, despre jigniri, caracterul oameni buni!
Mitica de la Liga pe 13 Septembrie 2017, 10:22
#18
Pentru Eu
Mai bine te duci tu în p***da ma-tii, te incui acolo si inghiti cheia. Daca ai loc, ia-l si pe idiotul de Toma acolo.
Ilie de la Scularie pe 13 Septembrie 2017, 10:18
#17
@Toma N.
După felul incoerent al logicii dumitale, eu sunt de părere că matale încerci să treci drept lebădă, asta deși ești o biată gâscă. Că tot pomeniși de turnători și comuniști ori sec*riști, eu cred vorbești de funie în casa spânzuratului. Stilul exprimării dovedește că disprețul afișat de matale la adresa celor de pe aici are o altă sorginte. Aia din vremurile nu demult apuse (oare?) în care tăiați și spânzurați, având puterea absolută asupra bietului țugulan. Știi vorba aia, un prost ca tine dacă nu e și fudul e prost pârât. Acum pe bune, te crezi mai deștept decât alții ironizându-i? Ei bine, îți dau o veste proastă. Matale confunzi ironia cu miștocăreala. La miștocăreală se pricepe și prostul satului, adică tu. Pentru ironie îți mai trebuie niște zbârcituri pe creier. De aia cu tine am făcut miștocăreală. Am coborât ștacheta la nivelul tău intelectual să poți pricepe. Când vei mai evolua, putem încerca și ironii, dar nu cred că așa c*rând. Mai durează ceva timp în cazul tău.
Toma N. pe 12 Septembrie 2017, 17:54
#16
Iote-te, ma!
Au aparut si telectuali culti la cap care dau lectii de limba romana. CRETINILOR!
jeg pe 11 Septembrie 2017, 19:18
#15
gros
\sa va iau familia in p**a, d-le administrator de sait pt aceasrta stire. |Acest sait este numai pt ti**ni
jiji pe 11 Septembrie 2017, 16:31
#14
Pentru toma,
Scrie cu rosu,
Pentru Eu pe 11 Septembrie 2017, 06:40
#13
Cretinatate
De oare trebuie sa jignești ca in evul mediu? Dacă te ar jigni de familie pe tine retardule, inevoluatule, neandertalianule ți ar conveni? Dar prostul dacă este băgat in seama începe sa creadă ca este deștept sa unui bou dacă ii dai importantă începe sa se creadă taur
Pentru Eu pe 10 Septembrie 2017, 15:25
#12
Cretinatate
De oare trebuie sa jignești ca in evul mediu? Dacă te ar jigni de familie pe tine retardule, inevoluatule, neandertalianule ți ar conveni? Dar prostul dacă este băgat in seama începe sa creadă ca este deștept sa unui bou dacă ii dai importantă începe sa se creadă taur
strul pe 10 Septembrie 2017, 14:44
#11
Pentru Toma
Ești psd-ist măgarule, ia-ți oile și mâna mai încolo! Du-te la muistul ăla de saly interlopu! Ăla e votantul vostru.
24 din 24 pe 10 Septembrie 2017, 13:11
#10
Dacă ar durea prostia,te auzeai de pe lună!
După ce vei depăși faza cu conjugările verbelor și acordurile dintre subiect și predicat,pentru că intuiesc la ce te-ai referit atât de neghiob,putem vorbi și de politică.Dar dacă faci politică așa cum face PSD,mai bine lipsă.Hai,pa și fugi la școală!
Toma N. pe 10 Septembrie 2017, 12:38
#9
Lui #8.
Din experienta mea cu oameni de diverse caractere si pregatiri profesionale, si aducandu-mi aminte de o vorba intelepta, care spune CINE ZICE, ACELA E! si de faptul ca dupa REVOLUTIE cei mai multi "anticomunisti" si "revolutionari" proveneau din randul fostilor TURNATORI BENEVOLI la Sec*ritate si P.C.R.( nu zic colaboratori cu angajamente si pseudonume, care aveau alt statut), AM FERMA CONVINGERE CA SI TU ESTI TOT O ASEMENEA CANALIE!
24 din 24 pe 10 Septembrie 2017, 11:17
#8
PSD=HOȚIE,MINCIUNĂ,SĂRĂCIE
Oare cel de la #5,judecă atunci când scrie?Cum poți fi invidios pe proști,pe leneși,pe pomanagi,pe oameni prost îmbrăcați și fără educație și o minimă conștiință față de ceea ce se-ntâmplă cu viața lor?Cum poți fi invidios pe niște oameni limitați și care nu se gândesc la viitorul copiilor și nepoților lor.Aaaa,tu poate te gândești la gașca de hoți și incompetenți care ne conduce și care s-au îmbuibat pe spinarea amărâților care au crezut în minciunile unor infractori.Da,dar nici măcar pe aceia nu trebuie să fim invidioși.Revoltați,scârbiți,mâhniți și intrigați de faptele lor,poate.Dar în stadiul în care a ajuns pop**ația din TR,ce mai e de spus??
Ghici pe 10 Septembrie 2017, 09:04
#7
Boule
Învață să scri.
Preduna pe 10 Septembrie 2017, 07:43
#6
SALY INTERLOP
Cel mai tare INTERLOP din TR este Sorinel SALY, bani si koorwe la greunceanu, combinatii de combinatii, oameni si conecxiuni pana la puterea statului, il superi, iti da sa zaci, iti da fatala!!!!!Traiasca SALY si bombardierii lui! cool smile cool smile cool smile
PSD pe 09 Septembrie 2017, 22:12
#5
Forta
Invidia, invidia va roade pe voi da da
Toma N. pe 09 Septembrie 2017, 17:19
#4
Rusine sa va fie!.
Vrem si noi sa mai aflam cate ceva deosebit despre urbea noastra, ceva care nu observam cand trecem pe strazi si n-avem timp sa ascultam "radio santul" de pe Strada Mare (Independentei) si cand colo voi ne serviti numai imbecilitati, iar peste 90% din comentarii sunt numai idiotenii scrise de analfabeti care se cred destepti de cand si-au cumparat calulatore scumpe si s-au racordat la internet. Bai Craceo, nu stiu daca tu finantezi acest site imputit, dar numai pentru faptul ca nu intreprinzi nimic pentru a fi cu adevarat ceea ce se pretinde, multi te socotesc ca fiind un BOU INCALTAT!
Mita pe 09 Septembrie 2017, 14:59
#3
NU, MAI DEGRABA, SCARBA !
Unii dintre voi,nu vă veți trezi nici atunci când vă veți vedea desculți și în pielea goală.In cap,ce sa vă mai spun,va bate vântul.
Eu pe 09 Septembrie 2017, 13:21
#2
nu ba total
Nu știrea ne provoacă greață, ci indolenta autorităților. Ne provoacă greață faptul că suportam o mulțime de mizerii votate de cretini ca tine. Știi ce? Ia du-te tu în p***da ma-tii!
Total pe 09 Septembrie 2017, 11:52
#1
??
Senzație de știre.nu va provoacă greață?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.