Galerie foto Liviu Dragnea si-a scos gagica la o nunta.

05 Septembrie 2017, 00:23 | 4132 vizualizări | 4 comentarii
Liviu Dragnea si-a scos gagica la o nunta.

Dragnea și-a scos familia tradițională, adică țiitoarea, în lume. În acest week-end, președintele PSD a fost invitat de onoare la nunta deputatului Silviu Vexler, care este reprezentant al Federatiei comunitatilor evreiesti. Vexler s-a casatorit cu actrita Geni Breda, nunta avand loc la Clubul Diplomatilor, o locatie exclusivista din Capitala. Dragnea a venit în familia tradițională PSD, cu țiitoarea mai tânără cu 30 de ani, Alexandra Tănase.

Mai mult, aici >> comisarul.ro

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
ertyutb pe 19 Septembrie 2017, 15:41
#4
ascultati
cretin esti tu cu mata daca crezi ca aujuta la ceva replica din fata unui calculator dobitocule. ai o optiune eu alta alti alte asta e asta au dorit in 89 cretine analfabeti ca tine . mai trebuie ceva timp pana un cretin sa priceapa politica

... pe 09 Septembrie 2017, 16:46
#3
...
Nu e singurul barbat care are amanta....Toti au aventuri extraconjugale, dar nu toti au c*raj sa se afiseze in public... FELICITARI CELOR CARE SUNT BARBATI ADEVARATI....

NU TE TINE O HARTIE...
. pe 05 Septembrie 2017, 17:06
#2
.
Si Cracea o duce pe Doinita in Dubai, si Paunescu cel care miroase urat si-a trimis fosta nevasta in America, asta este.
turnean supărat pe 05 Septembrie 2017, 11:35
#1
știți ceva
Baga-ne-am sula și în gagica lui și sub mustața lui! Al dracu nenorocit ne-a adus la sapă de lemn. El și cu cretinii care au votat psd ciuma roșie.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.