Ultima ora: In aceasta toamna, un investitor american vine in Teleorman?

30 August 2017, 05:10 | 8154 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Investitor american vine in Teleorman?

In aceasta toamna va veni la Bucuresti cea mai mare misiune economica din istoria relatiilor romano-americane, subliniaza George Maior, ambasadorul roman in SUA, atragand atentia totodata asupra importantei pe care o capata in acest context existenta unui cadru fiscal si juridic stabil si predictibil in Romania.

Teleormanul are cu totul alte prioritati: politica este principala ocupatie a sefilor judetului. Din politica vin resursele, nu din afaceri. 

Mai mult, aici>> ziare.com

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
... pe 09 Septembrie 2017, 17:44
#11
...
DE CE ESTE NEVOIE DE INVESTITORI?? NOI NU MAI STIM CE AVEM DE FACUT??? CE MAI AU DE CUMPARAT DE LA NOI ??

VOR CA ROMANIA SA DISPARA DE PE HARTA??? TINERII AU FOST OBIGATI SA SE CHINUIE PRIN ALTE PARTI DEPARTE DE FAMILIE...

DE CE NU INVESTESC ACOLO LA EI ???
Radio EREVAN. pe 01 Septembrie 2017, 17:36
#10
Asa este, numai ca....
...investitorul nu este american, ci ti**n si nu vine sa investeasca, ci sa ciordeasca! Haordeo mo?
Vasile Buzdugan. pe 01 Septembrie 2017, 17:32
#9
Cateva precizari.
- Nu sunt teleormanean, dar am cativa prieteni si cunostinte din Turnu Magurele pe care-i stimez

.-Nu sunt P.S.D.-ist si nu am votat acest partid pentru ca am alte simpatii si ale optiuni politice; nu sunt de acord cu multe din aprecierile negative care se fac despre acest PARTID, dar sunt de acord cu ele daca se refera la UNII MEMBRI ai acestuia- lucru valabil pentru TOATE PARTIDELE.-
Buzdugan. pe 01 Septembrie 2017, 06:24
#8
Pentru Bostan ( nu Baston!)
Probabil in bostanul tau se gasesc bolovani; creier in nici un caz.Te scremi sa folosesti un limbaj mai elevat, dar prostia nu ti-o poti ascunde sub pres.Aici nu-i vorba de P.S.D. sau cat de "citit" sunt eu si cu ce partid simpatizez, CI DE FAPTUL CA TU INSULTI SUTE DE MII DE OAMENI, CARE, ASA CUM ARATA CIFRELE DE LA ULTIMELE ALEGERI, NU-S TOTI P.S.D.-isti (vorbesc de cifrele absolute). DIN CONTRA, EI SUNT O MINORITATE, DAR O MINORITATE MAI MARE DECAT CEILALTI. IN ALTA ORDINE DE IDEI, PENTRU CA CINEVA SA FIE SPALAT PE CREIER, ESTE IMPERIOS NECESAR SA POSEDE ASA CEVA, PE CAND LA CEI CARE NU-L AU-CUM ESTI TU- CE SA SPELI? BOLOVANII DIN DOVLEAC?
? pe 31 August 2017, 12:49
#7
Pentru Buzdugan ori Bolovan
Dacă ești unul din ăia care compun majoritatea celor spălați pe creier,nu mă miră remarca.Întotdeauna când ești conștinent de realitatea care te înconjoară,și reacționezi în vreun fel,înseamnă că ești treaz,vigilent și total împotriva prostiei și hoției.Și da,cam asta primești atunci când faci parte dintr-o comunitate reprezentată de oameni ca tine.Dacă am avut ceva de punctat,asta nu înseamnă că fac parte din mulțimea din care faci tu parte,și pe care încerci,voalat,să o aperi și să o susți.Iar dacă nu ai înțeles sau te prefaci,prin tot ceea ce am vrut să spun,atunci rămâi în sucul tău de PSD-ist,și aplaudă în continuare.
Balalaica pe 31 August 2017, 12:31
#6
HAZ DE NECAZ
De atâta timp cu PSD,să nu ne trezim că vin rușii!Angajări numai la stat cu infulență din partea PSD,pomeni și înmulțirea asistaților social,loc*ri de muncă ioc și promisiuni doar în campaniile electorale.Să nu trezim că se stinge lumina în oraș și județ.Vom plăti cu vârf și îndesat,toată această ignoranță și nepăsare pentru viitorul copiilor și nepoților noștri.
Buzdugan. pe 31 August 2017, 12:02
#5
Bastoane!
1-Demna de apreciat si aplaudat remarca ta autocritica! Felicitari!

2-Stimate si iubite "turn cu stiri", cand ai de gand s-o termini cu glumele de prost gust si sa reinviezi rubrica "bancul zilei"? Zau ca era mult mai interesanta!
Baston pe 30 August 2017, 17:49
#4
TR,un județ de spălați pe creieri !
Nici dacă transforma orașul în lagăr de concentrare nu ne trezim.





N
manciurianul pe 30 August 2017, 13:02
#3
saracia perpetuantă made psd
vise,iluzii optice,politica psd saracia incompetența si prostirea votanților, si ținerea în sah a tuturor bugetul prietenul lor pe magurele primarul adormit uita sa mai facă ceva în zona doua su îi vom da cu flit sick
Costel Ifrim. pe 30 August 2017, 11:50
#2
Stire incompleta.
-Nu vine, ci vin, caci vor fi mai multi.- Nu vin sa investeasca, ci sa vaneze.-Nu vor demara nici o investitie din lipsa de cadre de inalta calificare.
adrian pe 30 August 2017, 10:20
#1
investitor
Vine, dar nu american, ci brazilian si este Daddy !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.