Senzational!! Cainii vagabonzi din Turnu petrec noptile cu muzica la maxim - comentariul zilei.

21 August 2017, 12:13 | 6522 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Cainii vagabonzi din Turnu petrec noptile cu muzica la maxim
Cetățean plătitor de taxe și impozite
 
Autoritățile locale mai lucrează sau sunt în vacanță?
 
Astă noapte, pe la orele 2.50, răsunau zgomotele ieșite din boxele unor primate analfabete, acompaniate de lătrăturile câinilor vagabonzi. Dacă patrupedelor nu pot fi administrate amenzi pentru deranjarea ordinii publice, pe animalele care ascultă muzică nopțile, la maxim, îi băgați tot în categoria *FĂRĂ STĂPÂN*.
Nu trebuie sa ne mire faptul ca patrupedele asculta muzica. Dupa cum stiti sunt caini care merg la wc sau stiu sa circule la semafor. 
Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
,,, pe 09 Septembrie 2017, 17:53
#8
,,,


CAND ERATI COPII LA TARA, NU AVEATI CAINI?? DORMEATI PE BATATURA,PE ROGOJINA,SUB CERUL LIBER, SI TOTI CAINII DIN SAT LATRAU, PASARILE CANTAU, ANIMALELE DIN GOSPODARII BEHAIAU,GUITAU, RAGEAU... AU UITAT DE UNDE AU VENIT..
.. pe 09 Septembrie 2017, 17:49
#7
..
FIECARE IN CURTEA SI IN CASA LUI FACE CE VREA...

SI VOI DERANJATI CAND TRAGETI APA LA WC, CAND SPALATI, CAND TIPATI LA NEVESTE SAU COPII, CAND ASCULTATI CE MUZICA VRETI

Iulian Bratu. pe 24 August 2017, 06:30
#6
Onorata Politie.
Degeaba ne plangem autoritatilor si le cerem ajutorul! Toata noaptea si la aceasta ora la Tavocu in c*rte cainii fac o harmalie cumplita incat se aude si de la hotel. Cine il protejaza pe acest mafiot criminal caruia nu-i este frica de nimeni, iar de lege putin ii pasa?!
Iulian Bratu. pe 22 August 2017, 17:31
#5
Tavocu- taticul cainilor.
Sunt unul dintre chinuitii vecini ai lui Tavocu, care are o proprietate pe strada Oituz unde creste un mare numar de caini, uneori chiar 60 cu care face comert neautorizat. Zi si noapte urla si se bat si ca sa-i linisteasca le pune muzica 24 de ore pe zi. Nimeni nu-l deranjeaza cu nimic.De unde are bani pentru mancarea pe care o cumpara de la Penny in cantitati mari??
Iliescu Larie. pe 22 August 2017, 06:34
#4
Alta stire.
Intr-una din noptile trecute (nu spun cand, sunt c*rios daca Politia stie), un camion cu numar de Olt ( nici acestuia nu-i spun numarul) a descarcat la intersectia drumului de centura cu soseaua Portului din dreptul ELECTROTURRIS cca 40 de caini.Curios, imediat a venit un autoturism rosu, cu numaul IF13ENY condus de Tavocu care a inceput sa-i ademeneasca cu granule spre oras pana in dreptul Spitalului. La un moment dat i-a sunat telefonul si s-a intors repede la masina si a plecat spre Port.Probabil a fost avertizat.
România pe 21 August 2017, 20:44
#3
Țara lui Papură
O sa fie liniste publica cand o sa avem niste legi cum trebuie,facute de niste oameni responsabili...cand cetateanului de etnie rroma o sa-i pese de amenzile primite că altfel isi pierde casa sau libertatea...cand legiuitorul aduce in completare unei legi masuri de constrangere ca individul sa-si plateasca amenzile...pana atunci halal țara! Interesati-va ( desi nu este posibil decat personal) cate amenzi au personajele astea de achitat....sute de milioane (lei vechi)...asa ca nu mai bateti campii...nu face politia,nu drege politia...mai uitativa si inspre aia care i-ati votat pe o sticla de ulei si nu au propus nici macar o lege in firea ei!
Animus Mundi pe 21 August 2017, 15:37
#2
Tot cainii vagabonzi
Si tot un caine vagabond trecea noaptea trecuta, pe la 1, pe Independentei, cu 150 la ora... Sau mai bine zis facea liniute singur, ca nu se intrecea decat cu prostia lui. UNDE ERA POLITIA excaim question
# 9149 pe 21 August 2017, 14:15
#1
Nu cred că este un subiect de glumă
Dacă dumneavoastră vă treziți odihniți,la orice oră,nu același lucru se întâmplă și altor cetățeni.Am făcut un apel,oarecum disperat,tuturor responsabililor din instituțiilor statului,asupra gălăgiei făcute noaptea,atât de către animalele fără stăpân,cât și de unii așaziși oameni.Dacă dumneavoastră vi se pare amuzant și luați în derâdere astfel de acțiuni care încalcă flagrant legea Nr.96/07.02.2014,republicată,atunci v-ați mai pierdut un cititor.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.