Senzational!! Pintoiu a musamalizat cazul lui Brinza. Danut Cuclea a fost tartorul.

06 August 2017, 10:13 | 10078 vizualizări | 22 comentarii
Car Universal
Nicu ii arata fiului de unde i se trage numele.

Accidentul produs de Jack Brinza este un caz scoala de cum se rezolva astfel de probleme in familia pesedista.

Vitezomanul Jack nu l-a lovit pe biciclist, un minor cu varsta de aproximativ 12 ani.  Puradelul lui Brinza a trecut cu viteza mare iar biciclistul s-a speriat si a cazut.  Nicu a dat bani tatalui minorului, familie destrabalata, pentru a-l lua din spital si a declara ce trebuie. Toate acestea s-au facut cu ajutorul lui Pintoiu. Ce cauta Jack cu masina pe strada? Noi zicem ca este pericol public.  Protectia Copilului ar trebui sa faca o ancheta si sa dispuna masurile legale. Totusi, trebuie sa se intocmeasca un dosar pentru acest caz. 

Citeşte şi
Comentarii (22) Adaugă comentariu
Turneanu pe 11 Martie 2018, 19:39
#22
Pintoiu
Mare șpăgar Pintoiu, dacă nu te duci cu ceva în plic să-i bagi în buzunar,nu poate formula o propoziție dar să te lămurească cu ceva.O să plătești cu farf și....
Gogu odaianu pe 16 August 2017, 12:21
#21
Pe Claudiu
Ei...este prea de tot chestor sau ministru, dar

unul din adjuncții la IPJ Teleorman poate îl

vedem cât le linge boasele fraților Codrea(se vorbește ca cei doi adjunti au ieșit la pensie)

Claudiu. pe 14 August 2017, 19:41
#20
"SENZATIONAL"!!!!
Dati-o dracului de literatura stirista: asta-i titlu de stire nemaipomenita? Chiar daca ar fi musamalizat Pintoiu cazul, care-i problema (vorba lui Gigi Becali), CE, ESTE PRIMUL (si nici ultimul!) pe care-l "rezolva" Pintoiu?! La limba romana pe care-o cunoaste el, numai Marin Cune poate sa-l intreaca! Si mai faceti ciocul mic, maine-poimaine il vedem, daca nu ministru, cel putin chestor!
Iliescu Larie. pe 14 August 2017, 18:38
#19
Stimati cititori si comentatori.
Pot sa spun ca sunt in cunostiinta de cauza despre modul cum lucreaza DGA.- Ti se acorda toata atentia si-ti raspund promt.- Ti se protejaza identitatea, pe care nu ti-o divulga celor reclamati.- Prin prevederile legii, puterile lor sunt ingradite si ei trimit sesizarea fie la Parchet, fie la Politia judeteana, fie la DIICOT, etc. si,de cele mai multe ori, acolo sunt ingropate, adica "nu se confirma, nu exista dovezi...." si daca, totusi, se iau niste masuri, acestea sunt niste gadilaturi. Sa ne inchipuim ca oameni ca Pintoiu sunt de capul lor si fac "ce vrea muschii lor"?PAREREA MEA ESTE CA ASTFEL DE ORGANISME, INCLUSIV DNA, SUNT NISTE APENDICE BUGETOFAGE, MENITE SA MIMEZE JUSTITIA DEMOCRATIA SI STATUL DE DREPT. CE, ACEST SITE NU FACE PARTE DIN SCENARIUL SI REGIA PINCIPIULUI ROMAN " SA-I DAM POPORULUI CIRC SI PAINE!" ?
Gogu Odăianu pe 09 August 2017, 09:14
#18
liniște.....
Stați liniștiți că d.l șef de la rutieră, Pinețoiu este protejatul fraților Codrea care,la rândul lor sunt sponsori principali la mai marii poliției județene,psd-ului,etc. Nu se v.a întâmpla nimic,o mână spală pe alta.
daaa pe 09 August 2017, 08:56
#17
va vine
Va vine randul si voua domnii pwlii,stati fara grija,e loc pentru toata lumea, dar pana atunci va dau eu bataie ca la hotii de cai...chit ca ma duc la puscarie ...aveti grija ca nu prea am frane! De cand ma uit...frate ii drigui putin cu masina sau ii mai las sa creasca!
Asu pe 08 August 2017, 19:28
#16
Fi cuminte
Mihăiță te știm dute și tu unde a fost tăticul tau, ești aproape,ai grija de tine...
Ilie de la sculărie pe 08 August 2017, 15:29
#15
@Claudiu
Ai văzut tu ceva activitate la DGA Teleorman? Eu nu știu să fi instrumentat vreun dosar de corupție de calibru, ci numai plevușcă.
aaa pe 08 August 2017, 14:53
#14
apropo
Jack spintecatorul marele fast furios are dosar penal pentru accident! Asa si trebuia! Irlandezii au plecat noaptea trecuta, noaptea ca hotii!!! Cica scapa Jack de dosar in Irlanda! Mai vedem...
eu! pe 08 August 2017, 03:40
#13
pt.Smechet!
Daca esti analfabet si te vorbeste lumea ai "valoare"? De ce nu va mutati in jungla "voi astia valorosi"??? Pai daca esti analfabet,......nu sti ca exista si legi !!!!!(adica esti obligat sa faci un lucru,care ti se impune!) Dar "valorosii" care se cred si "buricele pamantului", stiu doar sa se "laude" pe prostia (putrefactia) care zace in creierul lor!!!!!
adrian pe 07 August 2017, 12:55
#12
si Cuclea?
Si Cuclea unde e? In cutia de-o tineau aia in brate?

Oricum penibila poza. Numai in Teleorman iti faci poza cu Jack Daniels in brate. De-aia sunteti praf bai.
mai pe 07 August 2017, 06:00
#11
jos
Aveti un exemplu clar de analfabet...unul pupinc*rist care il lauda pe Nicu ... Fratioare ai invatat limba romana cu femeia de serviciu? Mai treceti si voi pe la scoala macar asa in vizita ...cat despre valoarea lui Nicu e de cacat, la fel si caracterul, vine din Irlanda si coboara tacticos din masina, incetisor ca il doare coloana, si se pupa cu lumea, cica lumeail iubeste rauuu de tot, un exemplu de psd ist tampit, cica daca e mare cat fantana andronei nu poate nimeni sa i bage carne in gura!
Smecher pe 07 August 2017, 03:46
#10
Bai papitoilor
Nu va mai ajunge rahatu de il mancati. Il mancati de c*r pe nicu dar daca ati fii in fata lui nu ati mai comenta niciunu. Inainte sa ne uitam in c*rtea altuia ar fii mai bine sa va vedeti gunoaile voastre din ochi . Ma uimi.ti cat haz de necaz faceti . Vaide anunturile voastre si siteurile voastre daia romania a ajuns in halul asta cu oameni retardati ca voi care nu stie ce sa faca cu viata lor. Niste sc*rsuri.. daca v.ar vedea hitler v.ar da foc . Asa ca nicule au valoare stii vb aia daca nu te vorbeste lumea nu existi .
adi pe 06 August 2017, 21:04
#9
off
Ce atata nicu? Arata ca un mar copt, si inauntru e un vierme ce la mancat, e bolnav, mai lasa ti l in pace ca e vai mama lui! Un maslau, unde e lume vine si nicu, toti il injura...se baga in seama cica noi am uitat ca a fost la balamuc si la dezalcolizare...sufera de fudulie ca magarul de ciulini...aoloo si la puscarie a fost si poate se mai duce!
Claudiu. pe 06 August 2017, 18:04
#8
Hai sa fim seriosi!
Habar nu am cine este individul si daca asa s-a intamplat. Ce vreau eu sa spun?: Chiar daca asa stau lucrurile, TREBUIE SA CREDEM CA SE DUCE PRIMARUL PERSONAL LA POLITIE SI LE DADEA ORDIN SA MUSAMALIZEZE CAZUL??!!VOI NE CREDETI NAIVI? EU STIU DIN SURSA SIGURA (POLITIST) CA POLITIEI PUTIN II PASA DE CELELALTE AUTORITATI ALE STATULUI. VA DAU EU O SUGESTIE: DACA SUNTETI CAT DE PUTIN SIGURI DE CEEA CE AFIRMATI, SESIZATI,NEICUSORILOR, DIRECTIA GENERALA ANTICORUPTIE ALEXANDRIA SI IN MOD SIGUR VOR DEMARA O ANCHETA. STIU, VA ESTE FRICA SA SEMNATI DAR VA GARANTEZ CA VA PROTEJAZA IDENTITATEA SI NU VETI PATI NIMIC.
Mata pe 06 August 2017, 17:56
#7
Josnic anunt
Vaide capu vostru cu postarile voastre . Parca zici ca e vreun neam de ti**ni sa va exprimati asa. Rusine
ioio pe 06 August 2017, 16:49
#6
maaaa
Tipic brosoiului, injura ca la usa cortului...ba nicule stai potol ca nu nimeresti numai familii destrabalate ca a ta, nimeresti tu unul cu sange in instalatie si vezi tu ce inseamna relatiile tale... Si numai plimba piticul ala lingusitor cu tine...ala de spala wc urile pe la piata
usoor pe 06 August 2017, 16:44
#5
numai injura
Nicusoor numai injuta tata ca asta e doar inceputul, o sa ai multe de tras cu destrabalatul ala, lipsa crasa de educatie o sa l bage numai in necazuri, cuclea si pintoiu nu vor fi o vesnicie la conducere...o sa l vezi numai la vorbitor, stai relax ca in puscarie sunt loc*ri destule...
Vsz pe 06 August 2017, 16:00
#4
Jegosule
Bă muistule pupinc*ristule alegeasar praful și pulberea de scirba care ești...puteai fi tu in locul acelei familii de-a Dumnezeu să îți moară toată familia...
Xhzvs pe 06 August 2017, 12:38
#3
Muie Turnu cu știri
Crezi pe morții mati și răniții lu tacto tu, toate astea, pisamas pe morții tai cu protecția copilului tău, te doare pe tine ca merge băiatu cu mașina, pisamas pe mă-ta și pe tactu, dute dracu de fraieru dracu
Vlad Țepeș pe 06 August 2017, 11:39
#2
V
Perfect adevărat ce scrieți! Acest individ se plimba nestingherit pe străzi cu o mașină, cred neinmatriculta,un adevărat pericol public.
saracie pe 06 August 2017, 10:20
#1
ciuma rosie
stati linistiti ca nu a fost minorul la volan!fantastic!!! in ce oras traim?!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.