Femei umilite si maltratate la fabricuta lui Enculescu. Cancerul sa-i manance pe urmatorii si pe cei dragi lor: Enculescu, Cuclea, conducerea ITM, conducerea Prefecturii, oamenii legii care nu isi fac datoria.

21 Iulie 2017, 23:30 | 10182 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Femei umilite si maltratate la fabricuta lui Enculescu.

Ne scriu cititorii - Domnilor de la ITM mai veniti sa faceti controale prin aceste fabrici de conserve.  Isi bate joc de noi si suntem obligate sa stam peste program, 14-15 ore pe zi. Zbiara la noi, nu avem voie sa raspundem la telefon daca avem diferite cazuri in familie. Se incalca Constitutia Romaniei, se fac fel de fel de lucruri care nu-i frumos sa imparta necazurile lor cu noi. Suntem umilite, ba chiar si trase de par....rusine!!!

Incepem razboiul cu ITM, Primaria Turnu Magurele, Prefectura si toate institutiile statului cu atributii in respectarea tuturor legilor. Aplicati legile sau vreti sa va manance cancerul pe voi si pe familiile voastre? Rugam cititorii sa adauge blesteme la adresa celor care isi bat joc de suflete. 

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
Mary pe 09 August 2017, 15:36
#16
Sclavie
smile smileMergeti si depuneti plingere la ITM
Mery pe 09 August 2017, 08:22
#15
Enculescu are nevasta???
El este insurat ca am vazut ca se scrie multe pe aici despre el si ca se plimba noaptea cu masina prin oras stie paznici lui..cand pleaca si cand vine noaptea tarziu ...e treaba lui acum omul daca e singur face ce vrea nuu...merge la vreo gascutita...prin oras
fanica pe 03 August 2017, 08:10
#14
dragostea amagitoare...
Cum mai e cu dragostea pe acolo...mai e cea fost sau doar hotie inselatorie ..fete iubarete stie oare cine trebuie ce se intampla sau lasa ba ca merge asa ca am si eu pe cineva...
De la ITM pe 28 Iulie 2017, 13:08
#13
SIMION VASILE MARIUS TURNATOR IMPUTIT
Asa e Ilie. Sa scapam de astfel de sobolani. Tiganul je**s si libidinos pt cele facute sa se duca la intuneric. Bine ca a scapat saraci oameni de un asa prost si imputit. Da chiar puțea ca un sobolan cand lucra la ITM.
Mary pe 28 Iulie 2017, 08:57
#12
Fiti fete destepte
Cand se da la voi sefi si va ...umileste si asi bate joc de voi mergeti unde trebuie faceti reclamatie si poate ai inchideti si afacerea si ai mai cereti si despagubiri...faceti publice daca sunt agresiuni sau hartuire si ai saturati ...sa mai faca asa ceva
Eu pe 27 Iulie 2017, 08:12
#11
Pt anonimul si vecinul!
Sunteti niste tampiti! Poate trebuie imbracat copilul,trebuie platit c*rentul,cablul.... Unde se sa duca mai tampitilor,idiotilor? Cunoasteti voi situatia lor?
vecinu pe 27 Iulie 2017, 07:24
#10
Daca nu le placea nu mai mergeau acolo
Poate unora le si place sa mearga acolo la Enculescu si apoi se plang eeee sa stea acolo sa fie paruite .umilite ciupite sa mai si planga sa impresioneze colegele poate le place sa se dea sefu pe langa ele sa le mearga si lor mai bine.....atentie la neatentie ca.....e posibil sa ramaneti fara serviciu...
Ilie de la scularie pe 27 Iulie 2017, 00:30
#9
Turnatorul SIMION VASILE MARIUS nume conspirativ "MIHAITA"
Sunt convins ca numai un slinos imputit de turnator se poate comporta asa. Este adevarat ca trebuie sa scapam de astfel de sobolani care pt un cacat de functie o da si pe măsa la produs. Mare pacat de familia lui de sobolani! Turnatorul la brutarie ai loc langa penali dle SIMION VASILE MARIUS POMOHACI! Doamne ajuta!
Pile Sietroi. pe 25 Iulie 2017, 18:04
#8
Manciurianule.
Intrebare serioasa: Ca sa faci loc*ri de munca este neaparat necesar sa fii Primar? Dl Cracea a avut o asociatie, cu angajati si a vandut-o lui Ioan Nicolae. De ce n-a dezvoltat-o si sa diversifice productia si sa creeze si mai multe loc*ri de munca? Alta observatie: zic unii "sarmanele fete, unde sa se duca, in afara de confectii si conserve nu exista altceva!" Daca cineva ar spune " uite domnule, fete cu studii superioare, inginere, economiste, specialiste in electronica, informatica, energie atomica, etc. sunt nevoite sa presteze munci necalificate, sau cu calificare slaba, pentruca banditii de pesedisti nu vor sa construiasca nimic!" La "studiile" si (ne)calificarea ce-o au pot pretinde si altceva? Daca erau capabile sa fie menajere sau bone, se duceau in strainatate, nu acceptau sa fie sclave! Dl Cracea n-a fost capabil sa faca facultatea de constructii si si-a cumparat o diploma la particular, la ce-i foloseste in afara faptului ca este un vesnic candidat si un vesnic perdant?
manciurianul pe 25 Iulie 2017, 11:50
#7
asa am ales ioc loc*ri de munca
cind cracea striga ca din gura de sarpe loc*ri de munca lumea a votat psd adica loc*ri de munca mai putin aktuala adimistratie psd nu este. interesata de loc*ri de munca numai de persistents saraciei dau au ei restul dumnezeu cu. mila jumateatea maguereli fara apa canal numai votati psd acasa cu ei
Sile Pietroi pe 24 Iulie 2017, 23:45
#6
Pentru # 5
Justiția să-și facă un pic datoria, și vei vedea și loc*rile alea de muncă. Dar pentru un postac prostac, și votant PSD asta este SF. Bănuiești de ce?

nu mai conteaza pe 24 Iulie 2017, 06:00
#5
pt anonim
Draga anonimule fa tu loc*ri de munca si nu se mai plang fetele de progranul de 14-15 ore treci si tu prin situatia de nu a avea ce pune copiiilor pe masa in Turnu Magurele nu ai unde sa te duci la confecti sau la "Enculescu" astea sunt loc*rile de munca!
Coleg de facultate HP pe 23 Iulie 2017, 13:11
#4
Turnatorul SIMION VASILE MARIUS nume conspirativ "MIHAITA"
Cum s a putut ca un turnator sa fie dr la ITM. Un Pomohaci slinos? Rusine! Mare deranj acasa la GAZAR. Astfel de je**si sa dispara din institutii. Atentie inca e activ GAZARUL SIMION VSSILE MARIUS ! Ca informator cat si ca Pomohaci!!!
HP Coleg cu GAZARUL SIMION VASILE pe 22 Iulie 2017, 19:54
#3
Mare director la ITM
Turnatorul e periculos. Si acum mai este activ. ATENTIE la SIMION TURNATORUL! Un Pomohaci....
De la ITM pe 22 Iulie 2017, 19:49
#2
Turnatorul SIMION VASILE MARIUS nume conspirativ "MIHAITA"
Aceste practici sunt din vremea turnatorului sec*rist SIMION VASILE MARIUS. Colegi de serviciu acum sunt linistiti fara slinosul GAZAR. Sa se duca in deal la racoare. Sa suga p**a cu cei apropiati. Doanme ajuta sa scapam de turnatori. In final multa MUIE dlui SIMION VASILE VASILE......
Anonim pe 22 Iulie 2017, 07:21
#1
Si voua va place.
Fa tarfelor de ce nu plecati de acolo si va vaietati ca va tine cate 14 15 ore? Si voua va place sa plecati de acasa si mai ales acolo in campul ala ca va vin futalaii sa va ia si sa va rupa p.....a in doua. Si la telefon stiti destul de bine cat cacat mancati si cate avansuri faceti altora. Stiti destul de bine ca va furati barnati de la una la alta. Credeti ca va mai suporta si Xonia mult pe acolo. Mars la produs ca asta vreti.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.