Pablito - Liviu Dragnea, un mafiot adevarat.

20 Iulie 2017, 06:03 | 7191 vizualizări | 5 comentarii
Pablito - Liviu Dragnea, un mafiot adevarat.

Pana si consultantilor angajati cu bani grei sa-l scoata in lumea buna le-a sarit in ochi asemanarea cu narcotraficantul columbian. Au adulmecat rapid raul incarnat sub mustata de ins cumsecade, asa ca i-au spus Pablito. Un Escobar de dimensiuni mult mai mici, dar la fel de lacom si periculos pentru tara lui. 

Narcos, filmul difuzat de Netflix, ne prezinta un Pablo Escobar greu de prins. Pazit de o armata de sicarios, columbieni saraci lipiti dispusi sa moara pentru el, Pablo Emilio Escobar Gaviria a facut mereu raul cu mana altora. A lucrat prin interpusi, a mituit politisti la greu, a investit intr-o vasta retea de informatori iar atunci cand justitia s-a apropiat prea mult de el, a incendiat-o la propriu. 

Mai mult, aici >> hotnews.ro

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Itic. pe 21 Iulie 2017, 17:13
#5
Mai strul, mai!
'Tu-ti pe Rebeca-n intre craci, da prost mai esti. Tu cand zici derbedei te uiti in oglinda?Si-apoi hotaraste-te: esti si strul si adrian si manciurianul si niciolae?? Ai uitat ca in cartea ta de identitate scrie BOU??
Nicolae pe 21 Iulie 2017, 15:49
#4
A început numărătoarea inversă!
Lupiiii maaaa !!!!
manciuriamul pe 21 Iulie 2017, 12:05
#3
psd dusmanul de moarte al judetului
psd un produs mafoit care prin insalatorie si manipilare au distrus orasul si promisiuni desarte exp magutelea daca nu l la votat la lasat la pastele caiilor jumatate fara apa si canal ca in eviuedii
adrian pe 20 Iulie 2017, 16:29
#2
de fapt...
De fapt sunt niste prosti si lachei.
strul pe 20 Iulie 2017, 06:56
#1
sper ca e clar tuturor
Dragnea procedează că Escobar. Voi ăștia care l-ați votat, sunteți niște derbedei.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.