Bogatia familiei Dragnea - Vila din Busteni scoasa la lumina de ziaristii Hotnews.ro

09 Iulie 2017, 05:35 | 10038 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Bogatia familiei Dragnea - Vila din Busteni scoasa la lumina de ziaristii Hotnews.ro

Undeva pe un varf de munte se inalta pe trei nivele o vila cu 11 camere, teresa si balcoane de pe care se poate vedea excelent partia de schi din Busteni.

Este o casa de vacanta detinuta de o firma care are ca actionari oameni din anturajul Tel Drum si S&P Investment Management SRL, societate detinuta pana recent in proportie de 90% de Valentin Stefan Dragnea, fiul liderului PSD. Dupa ce am inceput investigatiile cu afacerile fiului, toate partile sociale din firma au fost transferate pe numele lui Liviu Ilie Dragne (fara “a” la sfarsit). Acesta are profilul unui interpus al familiei Dragnea, omniprezent in societatile la care Dragnea Jr. detine actiuni.
Nici reprezentatii firmei Interfrigo, nici fiul lui Liviu Dragnea n-au putut fi contactati pana la ora publicarii anchetei pentru un punct de vedere.

Mai mult, aici >> hotnews.ro

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
Dobroescu pe 30 Noiembrie 2017, 20:50
#15
Niste hoti
La puscarie DRAGNEA
BULA. pe 17 Iulie 2017, 11:47
#14
Dezinformare crasa!
Aceasta vila este a mea, nu a lui Dragnea! Asta cine mai e, n-am auzit de el?! Maine va prezint Actul de proprietate.
CETATEANUL X-ulescu. pe 14 Iulie 2017, 06:05
#13
De acord, domnule ENESCU!
Acest site a devenit o otrava=vitamina pentru mafie, n-o omoara, ci o hraneste si-o dezvolta. Iar noi=cetatenii suntem niste kleine idioten-vorba lui ilie de la scularie-ca pierdem timpul citind toate prostiile unora. ATI OBSERVAT CA SUNT UNII COMENTATORI CARE RIDICA PROBLEME SERIOASE, FARA SA ATACE SAU SA JIGNEASCA PE CINEVA SI NU LI SE DA NICI O ATENTIE?
Iliescu Larie. pe 13 Iulie 2017, 17:27
#12
Despre punct.
Notiunea de "punctul pe I" se foloseste atunci cand vrei sa scoti in evidenta ceva important. Ca sa fiu mai clar, cred ca unele comentarii ale mele ar trebui intitulate "punctul sub ? si !" Dau un exemplu: DE CE SE VORBESTE NUMAI DE DRAGNEA SI MODUL CUM SI-A DOBANDIT AVEREA SI NU POMENESTE NIMENI DE FRATII CODREA, ION CODREA, PALADUS, TANASA, CRACEA, TILEA, etc?!(si cati or mai fi)
TURNEANU. pe 12 Iulie 2017, 17:35
#11
Intrebare pentru dnii consilieri locali.
In cateva nopti un avion utilitar a imprastiat substante toxice- se zice contra tantarilor- care AU AFECTAT GRAV CULTURILE DE ZARZAVATURI SI DE VITA DE VIE, ATAT DIN CURTILE OAMENILOR, CAT SI DE PE CAMP. Domnule Primar si domnilor consilieri locali, CE NE PUTETI SPUNE?
Enescu din Turnu Magurele pe 12 Iulie 2017, 15:17
#10
Nu le mai aduceti critici ca va sterg comentariile
Nu va mai chinuiti oameni buni sa ii invatati pe astia ce inseamna moralitate, corectitudine sau jurnalism! Ca va executa imediat in stil Codruta Kovesi! Va reduc la tacere! Ei posteaza numai cer vor. Stiu cat sunt de urati de pop**atie si incearca sa afiseze alta imagine. RUSINE TURNU CU STIRI ! MODIFICATI NUMELE IN TURNU CU BARFE CA STIRI NU ATI POSTAT NICIODATA, NU NE-ATI INFORMAT NICIODATA! MAI BINE ZIS NE-ATI DEZINFORMAT!

VOI FILMA CUM POSTEZ ACEST COMENTARIU CA SA MA ASIGUR CA IL PUBLICATI!
Iliescu Larie. pe 12 Iulie 2017, 12:05
#9
Dlui Aurel Prisacaru.
Sunt de parere sa nu intram in polemica. In afara de ceea ce se spune in massmedia, NU CUNOSC NIMIC ALTCEVA DESPRE AVERILE Dlor Iohannis si Dragnea. Ceea ce stiu si din alte surse bine informate si demne de crezare (atentie, nu ma socoti cine stie ce "ins sub acoperire"!), este faptul CA AMANDOI LE-AU DOBANDIT, IN CEA MAI MARE PARTE, PE CAI NECINSTITE SI CA DACA AM TRAI INTR-UN STAT DE DREPT CUM CREZI Dta SI AM AVEA JUSTITIE, DIFERENTA DINTRE EI AR TREBUI SA CONSTE IN NUMARUL DE ANI DE PUSCARIE PE CARE SA-I PRIMEASCA FIECARE! Acum, fie vorba intre noi, daca dta ai fi avut ocazia, n-ai fi facut la fel?! {ha.ha.ha. zise nea Traian la un pahar de zaibar cu Decebal)
Un cetatean. pe 11 Iulie 2017, 16:53
#8
Intrebare.
Axi, in jurul orei 13, s-a auzit ca, din cauza unei avarii serioase, este posibil sa fie oprita apa potabila pentru mai multe zile. Verificand la cei in drept s-a spus ca AR FI POSIBILA oprirea (in functie de anumite conditii), dar nu este inca O CERTITUDINE SI CA NU ESTE RAU SA FACEM CEVA REZERVE. Ce vreau eu sa spun pentru dl. Primar, pentru APASERV si pentru Turnu cu stiri? CAND SE IVESC ASEMENEA SITUATII UN MIJOC RAPID DE PREVENIT POPULATIA ESTE SA FIE ANUNTAT EVENIMENTUL PE ACEST SITE SA POATA OAMENII SA-SI FACA REZERVE. DACA INTRE TIMP SE GASESC SOLUTII FARA SA SE MAI FACA OPRIREA, CU ATAT MAI BINE, NU NE SUPARAM! DACA INSA SUNTEM LUATI PE NEPREGATITE, NU NE INCALZESC CU NIMIC CRITICILE SAU MISTO-ul " post mortem"!Sper ca am fost clar!
Prisacaru Aurel pe 11 Iulie 2017, 12:10
#7
Punctul pe I e pus greșit
Citește postarea nr.2 și nu mai face comparații care nu au legătură cu felul in care si-a făcut Dragnea imensa avere.Palatul din Alexandria depășește cu mult averea Președintelui Iohannis și al oricărui președinte dintr-o țară normală,europeană.
TURNEANU. pe 11 Iulie 2017, 11:44
#6
De acord I.L. (#5)
Asa se pune problema, altfel un organ massmedia care se pretinde de stiri, este un perete imputit de W.C. public pe care scriu toti imbecilii! De acord si sustin scoaterea lui Dragnea din viata politica a tarii, dar prin "metode a la turnu cu stiri" nu numai ca nu va iesi, ci, mai de graba, isi va consolida pozitia. Omul obisnuit, rational, normal, judeca astfel: DACA JUSTITIA NU-I FACE NIMIC. INSEAMNA CA OMUL ESTE CINSTIT, IAR CEI CARE-L ACUZA SE DOVEDESC A FI NISTE INVIDIOSI CARE VOR SA-I INHATE OMULUI CEEA CE A AGONISIT PRIN MUNCA CINSTITA!
Iliescu Larie. pe 11 Iulie 2017, 06:14
#5
Punctul pe "I".
Nu ma refer in mod special la Dragnea, oentru care manifest un dispret total, ci la TEMEIUL LEGAL in baza caruia i se aduc acuzatiile. Faptul ca el, sau fiul sau, sau TELDRUM detin o vila la BUSTENI (cum detine si dl. presedinte Iohannis in SUA), sau oricare dintre noi, NU CONSTITUIE O INFRACTIUNE. Infractiune ar fi daca se dovedeste ca A FOST OBTINUTA PRIN MIJLOACE ILEGALE. Daca dvs sau oricare ziarist, politist sau proc*ror pot dovedi asta JOS PALARIA, dar daca acestea sunt simple calomnii ale unor frustati, NU NE MAI RAPITI TIMPUL! DACA SE VA DOVEDI IN FINAL CA DRAGNEA A OBTINUT BANII DIN MEDITATII SAU DIN INVENTII IN DOMENIUL AVIATIEI- DE EXEMPLU ZMEIE PENTRU COPII?!
TURNEANU. pe 09 Iulie 2017, 17:47
#4
Ai dreptate, manciule.
Daca depo-p**a-rea si saracirea orasului va contiunua in acelasi ritm, peste putini ani nu se va mai putea circula din cauza masinilor cu numere straine. Bag seama ca romanii au plecat si-n oras s-au mutat bulgari, spanioli si englezi.
Codrin pe 09 Iulie 2017, 14:55
#3
Respect pentru toti jurnalistii c*rajosi
Eu zic sa urmam lozinca PSD.*DREPTATE PANA LA CAPAT!* Mama voastra de tarani milionari,pe spatele si cu mana in buzunarele prostilor!
Nicu păduraru pe 09 Iulie 2017, 13:45
#2
AUUU,au,au,au,începe să usture?
Păi mă,frați români,asta nu e căsoia aia unde își făceau fotografii fi-sa lui Dragnea și cu guristul ăla din Rep.Moldova???Hai să privim mai atent,sunt cu siguranță niște probe.Că nu or fi ajuns acolo cu școala,în exc*rsie.Cine are ochi să vadă și creieri să judece,își dă ușor seama de fapul că sunt no familie de hoți care își ascund averile furate din bani publici.Hai treziți-vă,că ei au început deja să tremure.
maciurianul pe 09 Iulie 2017, 11:13
#1
avere facuta pe spatele votatilor psd
inculpatul dady dreagnea abonat frevent la bugetul tari nu l intereseaza de votanti psd din teleorman dovada saracia si depop**area orasului ca sa nu mai vorbim de lipsa de interes al aktualui primar psd pentru zona a2 magurele care nu are apa si canal si este constient ca va da piept cu lumea care il va flitui ca nu face nimic, pt zona 2 a oraslui avind. doi cosilieri psd dugheanu si gizea lipsiti de interes pt magureni
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.