Blestemul textilistelor catre ITM Teleorman - Sa se aleaga praful de voi si sa ne lingeti transpiratia - ne scriu cititorii.

30 Iunie 2017, 06:51 | 10317 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Blestemul textilistelor catre ITM Teleorman

Pe aceste calduri insuportabile noi muncim in conditii inumane in timp ce voi stati in birouri cu aer conditionat. Pentru asta va blestemam sa se aleaga praful de voi nenorocitilor.

Sa ne lingeti transpiratia si spumele stiti voi de unde. Asa trebuie sa vorbim cu voi pentru ca voi nu stiti de frica. Haideti sa distribuim pe internet acest blestem pentru ca asa se poate lega de aceste javre si tot asa sa vada cat mai multa lume. Daca blesteama o singura persoana sunt sanse mai mici sa se lege. Daca ii blestemam mii de textiliste sunt sanse mai mari. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Lute pe 11 Iulie 2017, 19:01
#9
Articol de kk
Este a 3 lea articol pe care îl citesc despre acest despre chinul acestor femei. Mă întreb. Ce a făcut Turnu cu știri în acest caz!? S-a rezumat la a lăsa fetele să-și descarce frustrarea? Pa bai Crăcea, tu crezi că așa de câștiga alegerile? Stan cu mana pe oua? Pune mana și da de pământ cu cei de la ITM! La următoarele alegeri iar va văietări că "vai nu ne-am a votat lumea". Vreți voturi? Faceți ceva!
ADRIANA pe 07 Iulie 2017, 19:35
#8
CINE RASPUNDE
INSTITUTIA CARE RASPUNDE DE CONDITIILE - PRINTRE ALTELE- DE MUNCA ALE SALARIATILOR, ESTE ITM TELEORMAN . CONDUSA DE 10 ANI DE CATRE NUMITII CIOBANU O. SI VIOREL I. EA S-A TRANSFORMAT IN APARATOAREA INTERESELOR PATRONILOR SI I-A TRADAT PE SALARIATI ! SURORILE MELE, FACETI DENUNTURI , PROTESTATI , FACETI UN SINDICAT PUTERNIC, NU MAI STATI CU MIINILE IN SIN - ALTFEL STAPINII VA DISTRUG SI COMPLICII LOR ! AVETI LEGEA DE PARTEA VOASTRA .
Leonidas pe 06 Iulie 2017, 22:17
#7
Ce limbaj ti**nesc...
Rusine bah Craceo pt. limbajul ti**nesc frecvent de pe siteu asta ! observ ca te caracterizeaza..!
Iliescu Larie. pe 04 Iulie 2017, 18:06
#6
Vedeti-va de treaba.
Daca tot nu le ajutati cu nimic, de ce mai consumati timpul cititorilor cu baliverne?! Acest site este al anonimelor si anonimele nu se iau in seama. CINE II OPRESTE PE DOMNII CONSILIERI AL CAROR PARTID FINANTEAZA ACEST SITE SA SESIZEZE ORGANELE IN DREPT??
. pe 03 Iulie 2017, 10:13
#5
.
Vai, ce limbaj jurnalistic desavarsit, cata deontologie profesionala, ce stil academic ! Site de 10 bani, pervers si decazut, rusine Cracea, ratatule !
Maricica Gogonea. pe 02 Iulie 2017, 18:05
#4
Dezamagire.
Nu stim ce s-a intamplat cu <>, de cand a disparut el, acest site nu mai are nici un chichirez! Ce astea-s stiri?
Ioana pe 30 Iunie 2017, 14:05
#3
O viata de sclave !
Dar cine sa se implice imbuibatii de la psdeu.Au fost lapte si miere pana i am votat .Normal ar fi fost sa facem un sindicat puternic si unit sau sa i zgariem pe coaie pe scarbele astea de italieni si greci .Dar cele mai rele si ale dracului sunt maistrele .Niste catele dornice de afirmare,taranci cu par la c*r .
De la ITM pe 30 Iunie 2017, 14:01
#2
Practici COMUNISTE
Voi chiar la ti uitat pe mucalitul de director turnator la secu d ul SIMION VASILE MARIUS. Sunt practici din vremea lui cand toti il stiiau de frica. Textilistele ii fac cadou cate un ob din piz..le incinse.Si multa m**e.
Dana pe 30 Iunie 2017, 11:09
#1
E canicula si in creierile unora
Nesimtirea si incompetenta au atins cote maxime si de neimaginat la nivelul unor institutii din TELEORMAN.Conducerea institutiilor statului,atat din judet cat si din ROMANIA,a ajuns pe mana unor incapabili,obedienti si lingai numiti politic de catre PSD.Aveti ceea ce ati votat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.