Pentru toti papagalii care simpatizeaza PSD - Singurul producator din aceasta zona a ajuns bataia de joc a javrelor pesediste.

28 Iunie 2017, 16:41 | 8035 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Abator.

Taranul, singurul producator din aceasta zona, a fost adus intr-o situatie foarte grea. Pesedistii conduc aceasta zona din anul 1996. In loc sa construiasca ei s-au pus pe daramat si furat.

De ce nu se face nimic?! Simplu. Fura tot banul public si nu au nevoie de afaceri sanatoase intr-un mediu economic normal. Daca nu ar fura s-ar gandi sa dezvolte zona. Taranii au nevoie urgent de un abator unde sa poata sa isi vanda animalele.

Cine sa faca un abator cand pesedistii stau cu gandul numai si numai la furat. O fabrica de prelucrare a laptelui si o fabrica de conserve sunt esentiale pentru dezvoltare. Nenorocitii din fruntea zonei traiesc in lux si ii doare in cur de tot ce se intampla cu marea majoritate. Numai o rascoala ne salveaza de m.istii astia. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
N. Dumiritu. pe 01 Iulie 2017, 17:12
#4
Daca aveti dreptate in ceea ce scrieti....
....ca in acest oras nu s-a construit nimic, ci doar s-a daramat de catre pesedisti, rezulta ca toti suntem pesedisti???. Uite ca eu mi-am construit o privata noua si nu mai am nevoie de sira de paie si de coceni sa ma sterg la c*r si NU SUNT P.S.D. -ist! (dar nici penelistopedelistosec*rist)
Mefisto . pe 28 Iunie 2017, 21:12
#3
Ptr Revolutionar.
Daca erai revolutionar te ridicai impotriva celui care duce psdeul la pieire .Dar esti un linge blide psediste.Si referitor la U.Eei dau m**e unde tine .Aici unde guvernele sunt si au fost corupte Unde gasesc tradatori,lasi si pupinc*risti ca tine .Pupa la nesfarsit c*ruri ca o faci bine !Ce va mai place prostia,inselatoria,slugarnicia .
. pe 28 Iunie 2017, 19:23
#2
.
Da, sunt papagal, colorat mai mult in rosu. Tu insa eati porc, alb si murdar de la rat pana la copite. Mars in cocina, porc nesimtit !
Revolutionarul. pe 28 Iunie 2017, 17:08
#1
Bravos, natiune!.
Chiar mi s-a facut chef de-o rascoala. Numai ca nu stiu cine o va conduce. Desigur, tot o javra trebuie sa fie si musai de la PNL. Auzi, bai pulica al lui cracica, tu inca n-ai aflat ca singurul producator din aceasta zona, ba chiar din toata tara, se numeste UE, care ne da la toti m**e!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.