Ultima ora: Primaria Turnu Magurele ofera fiecarui pensionar bauturi racoritoare, fructe si cate o inghetata.

27 Iunie 2017, 00:44 | 8923 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

In zilele caniculare, Primaria Turnu Magurele ofera fiecarui pensionar o sticla de 2 litri de apa minerala, suc sau bere fara alcool, 2 kg de fructe si cate 1 inghetata.

Apa minerala, sucul, berea si fructele se pot lua de la Casuta din Catanga, Profi Piata si Centru. Inghetata se ofera de la toate aparatele din oras. Toti pensionarii sunt asteptati la Primaria Turnu Magurele pentru a ridica cartelele cu ajutorul carora isi vor lua cele oferite de primarul Danut Cuclea. Cartelele sunt valabile pe toata perioada verii. 

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
Legiunea pe 27 Iunie 2017, 22:16
#15
JENEL
Esti facut din laba si sperama sa alterat si ai capul atrofiat !Gandesti ca un retardat de pesedraci indrumat,asa.ca mars la cacat !



Yup pe 27 Iunie 2017, 21:57
#14
PSD este de domeniul trecutului.
Aveți mare grijă,să nu vă pună ceva în daruri.Nu mai puneți botu la pomana PSD.
Guru pe 27 Iunie 2017, 21:22
#13
Ptr Jenel cel frumusel !
Mai,slugo nu mai manca raha ca puti de la distanta !Esti unul care suge poala lui piticusau a lui jupan de sclavi ca voi astia de comentati impotriva lui Cracea .Ast om a dovedit ca se poate realiza fara ajutorul vostru .Asa ca mars.la cacat !Slugoilor!
Bibi pe 27 Iunie 2017, 18:48
#12
Ptr Jean .
Dute si te impusca cu arma din dotare,bai sluga lui Cuclea,Dragnea si etc psedraci !Sa mi faci un belis pe furis !
titirez pe 27 Iunie 2017, 17:43
#11
pentru nr. 8
Poate să vină și Manea Tudor, că el era anul trecut reprezentantul lui Băsescu în Turnu Măgurele. Acum este limba de pantofi a lui Cuclea. Cred că Ionela face un masaj mai bun. (Părerea mea).

plagiatorul guvernant pe 27 Iunie 2017, 17:36
#10
săracă țărișoară
Avem din nou ocazia să observăm continuarea tradiției PSD-iste, de a numi ca prim ministru, un plagiator. După plagiatorul Ponta, a venit rândul plagiatorului Tudose. Dar, la ce să ne mai așteptăm din partea ciumei roșii, atâta vreme căt Senatul este condus de repetentul Tăriceanu, iar Camera deputaților, de repetentul și condamnatul Dragnea? Săracă Românie, pe ale cui mâini ai apucat........

Jean. pe 27 Iunie 2017, 17:29
#9
Lui ionel cel tembel.
Du-te-n p***da matii de j*****e! Tu esti facut din flori, parintii tai nu au ajuns pensionari, sau au murit de durere si rusine cand si-au dat seama ca au facut un cacat?!Cine se-nsoteste cu cracea, tot ti**n se cheama.
. pe 27 Iunie 2017, 15:56
#8
.
PNL-PD-Basescu Turnu Magurele pfera masaje gratuite facute de Steluta Mohora si consultatii psihiatrice marca Baciu. Doritorii sa se prezinte la salonul de masaj de pe strada Cuza Voda, in spatele CEC.
X pe 27 Iunie 2017, 15:50
#7
Pt 4
Buc*rați-vă că aveți pensie și unde sta.Dar PSD a compromis loc*rile de muncă în oraș și județ ale tinerilor și celor in putere.Nu-si bate nimeni joc de pensionari,dar din comentariul tău se deduce că ești paranoic,senil, care-și târâie bășinile pe centru pe orice anotimp și în plus în afară de telecomandă cu două butoane-RTV și A3 nu ai nimic in tiugă.Ciocu mic,moșule .
Ionel pe 27 Iunie 2017, 13:26
#6
Adevar sau provocare?
Pensionarii au distrus viitorul copiilor si nepotilor asa ca ciocul mic si joc de glezne!Va buc*rati de sarbatori de 8 Martie,de revelioane de serbari ale Dunarii,de o burta de bere si doi mici cotoharlelor !
ion pe 27 Iunie 2017, 12:59
#5
,
si o casoleta de mici de salcia se da
pentru dreptate pe 27 Iunie 2017, 12:32
#4
adevar sau minciuna
mai nesimțiților de la PNL cum va permiteți sa va bateți joc de pensionarii din Turnu Măgurele ????
adita pe 27 Iunie 2017, 10:24
#3
cuclea
Insusi Cuclea, inarmat cu o frunza de palmier, va va face vant sa va racoreasca.
Canicula. pe 27 Iunie 2017, 07:28
#2
Nu ai sa vezi !
Ca in fiecare an pe perioada de vara se vor organiza corturi prin tot orasul unde cetateanul psedist va beneficia de atentia primariei .Se va oferii pensionarului votant,apa,paie si bataie !Asistentele spitalului vor face masaj prin zonele inghinale si respiratie gura la gura .Fantanile de ciocolata vor c*rge neincetat,insotite de cele de apa minerala!Asa viata rar gasesti !Multumim din inima partidului!
boală pe 27 Iunie 2017, 05:35
#1
omida
ai să fak spume
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.