Liviu Dragnea isi lauda odrasla - Fiul meu are talent la munca.

26 Iunie 2017, 09:31 | 7994 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Stefan Valentin Dragnea.

 Liviu Dragnea - ”20 milioane de euro profit? Cred că v-ați încurcat în cifre. Nu există așa ceva! Am vorbit și eu cu el după ce am văzut prostiile astea scrise. Nu există așa ceva. Fiul meu se chinuie, ca mulți oameni de afaceri, să se păstreze pe linia de plutire și sper să reușească. Are talent la muncă. La muncă, da. N-are talent la scris prostii, la spus minciuni, la manipulări, dar la muncă are talent. M-a moștenit pe mine” - sursa: liberinteleorman.ro

Noi credem ca printisorul este politalentat pentru ca are afaceri in multe domenii. In judetul Teleorman, talentul la munca este inventat de familia Dragnea. Pana sa se nasca Stefan Valentin nu am auzit asa ceva. Tinand cont de avere, credem ca munceste de la gradinita. Cei care nu traiesc in lux sunt puturosi. Il rugam pe printisor sa spuna si teleormanenilor cum e cu munca, nu de alta, dar sa nu murim prosti. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Muie Dragnea pe 18 Februarie 2018, 02:21
#3
Minciuni si batjoc*ra
Se vede dupa moaca pe care o poarta ca e incapabil si retardat ca sa nu mai vorbim de talentul lui de pomanagiu pe furaciunea lu'al batran.
izzy pe 27 Iunie 2017, 20:28
#2
fiul muncitor
A studiat peste hotare sa creasca porci?m-as baga si eu sa iau o ferma la " pret redus" si s-o duc pe culmile gloriei cu bani europeni. Cine stie ce bani se mai spala cu porcaria lor.
Didi pe 26 Iunie 2017, 11:17
#1
DOAMNEEE,OMUL ASTA NU ARE MASURA !
Auzi,”nu stie sa minta si sa manipuleze,ca si mine”.E clar,omul asta a inebunit.Pai daca nu fura taticu,si nu lua afaceri moca sau pe 450 de lei,de unde mai avea printisorul bani sa se dezvolte in asemenea ritm??Hotul asta chiar ne crede prosti pe toti.Partea proasta e ca s-au prins si cei din afara tarii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.