Bomba bombelor!! Iubire din prima secunda intre Florin Calinescu si Daniela Carmen Dan.

19 Iunie 2017, 13:37 | 10221 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Iubire din prima secunda intre Florin Calinescu si Daniela Carmen Dan.

Carmen Dan îl acuza pe Sorin Grindeanu ca a orchestrat o lovitură de stat prin forțarea publicării numirii lui Victor Ponta în Monitorul Oficial.

Afirmațiile sale nu au rămas netaxate în mediul online.
Ironiile au curs pe Facebook. Cea mai virulentă reacție a venit din partea lui Florin Călinescu.

“Doamne, Dumnezeule Mare...! Am vazut-o pe ministra da la interne. Carmen nu stiu cum... stiu, bre, dar poarta numele unui celebru capitan, de plai, care nu a apucat sa fie incadrat la interne.

O iubesc din prima secunda in care am adulmecat-o ca orice caine lup dupa maidanul militienesc.
Cum citea ia TOT dupa hartie si punctele si oftaturile si virgulele si dragnele intr-o vorbire total libera.

Daca mi-ar acepta prietenia si ar fi holteie, maine as cere-o de nevasta.

Ce mandru as fi: barbatul capitanului Dan!”, a comentat ironic Calinescu.

sursa: b1.ro

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
patriotul. pe 21 Iunie 2017, 10:18
#16
Pentru dom Ilie de la scularie .
De multe ori am analizat comenturile domniei voaste,si de foarte multe ori v am dat dreptate .Dar ce a fost Noaptea cutitelor lungi ?Nu cumva un raspuns pentru ceea ce au facut evreii din cele mai indepartate vremuri .Rascoala de la 1907 de ce oare a izbucnit ?Atatea tarii camatuite de cine oare ?Pe Isus cine oare la ucis ?Si tradarea de neam si tara cu ce oare se pedepseste,cu functii in sparlament.Si referitor la parchet,va referiti la parchetul de stejar din casuta mea de la tara ?Daca sunteti membru al psedeului de ce oare nu criticati apucaturile de tiran ale lui Dragnea ?
ce iti mai place carnea 12! pe 21 Iunie 2017, 09:34
#15
Adevarul doare rau muica!
Unii mai fac si greseli de gramatica,corect.Dar raman hotarati si drepti in fata unui partid de stanga care nu doreste decat sa si scape puscariabili .Asa ca lasati cetateanul sa se exprime liber .Are foarte mare dreptate .De esti profesor de gramatica dute la clasa si corecteaza temele elevilor

.Aici pot scrie toti si toate .Important este ca acest saite sa ramana ca un inorog impotriva nedreptatilor,abuzurilor de orice fel .Si ca inchiere,Bravo redactie,bravo comentatori,bravo Claudiu Cracea ptr efortul tau .Mergi inainte,si elimina complotistii din partid !
Ilie de la scularie pe 21 Iunie 2017, 08:23
#14
Turnatorul SIMION VASILE MARIUS nume conspirativ "MIHAITA"
Jegosul de turnator la secu alias Mihaita pe numele lui masa SIMION VASILE MARIUS are probleme mari . E grav bolnav. Vin blestemele din timpul cand turna de cand

muncea ca directoras la ITM. De ce sa faci vine vremea sa plateasca. Mai nasol de fam lui. Oricum sa osuga pt cele facute .

eu pe 20 Iunie 2017, 19:48
#13
oameni buni
Nu folosește la nimic să găndim că trebuie să condamnăm la moarte. Este nevoie de echilibru in toate. Acum insă mulţi se vor trezi. Nu trebuie nici să jignim, este suficient să avem atitudine și să ne apărăm ideile.
6789 pe 20 Iunie 2017, 19:46
#12
Agramat
Comentariile 6,7,8 si 9 sunt scrise dr același prost. Analizați, și observați aceleași greșeli ortografice, la toate.

Mergi înainte neică !

ilie de la scularie. pe 20 Iunie 2017, 17:22
#11
S.A.-ul lui Ernest Rohm.
Ceva intolerabil inseamna ceea ce face dragnea( NU PSD banditilor!) si cu totul ALTCEVA ceea ce preconizati voi! Indemnati la o noua Noapte A Cutitelor Lungi?! TU CE FACI ONORATE PARCHET???
avram iancu pe 20 Iunie 2017, 16:58
#10
in sfarsit!
Opa,sunt si pesedei patrioti !Bravo voua pasemne ca spiritele ardelenilormorti pentru Ardeal i au cam bantuir azi noapte si au ales solutia sa si retraga nemernicia si tradarea !
arhanghelul Mihail . pe 20 Iunie 2017, 12:25
#9
La lupta impotriva nkvedeului!
DRACNEA si ai lui tradatorii neamului!Faceti comentarii de Cuclea de Cracea de Manea,de cu**arul ala de Paunescu dar de pericolul actual nu .Comentati de inaintasi de realizarile si implinirile lor .Adevarata istorie a acestui popor este ascunsa publicului larg .Minciuna ,hotia parvenitismul ingropa o tara care candva era granarul Europei .Generatia care vine va fi mintita intentionat,istoria trunchiata,scopul final formarea unui guvern mondial .Iata ca dupa zeci de ani teoria conspiratiei mondiale se adevereste .Multe tari trec la nationalism si cati mai multu cetateni adera si sunt constienti de pericolul globalizarii .
horia,closca si crisan pe 20 Iunie 2017, 11:20
#8
Oare a disparut spiritul patriotic si dragostea de tara?
Azi inaintasii nostrii plang in morminte !Genogidul psd face tot posibilul sa scape de dosare .Pericolul este foarte mare .Asa ca mobilizare in partidele de dreapta si iesitul in strada este solutia momentului .Acum nu este vorba de Cuclea de.Cracea ci de continuarea vietii pe acest teritoriu liberi si neingraditi .Dracnea si ai lui sa mearga unde ii este locul !Romania trezestete!Comunistii mi au insuflat dragostea de neam si de tara !Politrucii scarba !
ptr punctulet. pe 20 Iunie 2017, 11:02
#7
Si tu ca majoritatea capilor din psdeul tradator veti platii ptr Tradare!
Da Cracea este necesar,un ghimpe in coasta penalilor,a hotilor si a tradatorilor de tara .Ce va doare pe voi ?Ca nu puteti sa l anihilati scarbelor .Si daca a pierdut a fost din cauza unor prosti de pensionari si a celor din primarie care sau mobilizat mintiti ca isi vor pierde loc*rile de munca .Punctulet am impresia ca esti un apropiat nemultumit de locul caldut care l ai primit tot din cauza de Cracea .Tradatorule !De 20 conduceti orasul asta si nu ati facut decat sa l decimati .Asa ca poporul asta se va ridica odata si odata .Astept clipa,si am speranta !
Craisorul muntilor! pe 20 Iunie 2017, 10:41
#6
Tradarea intereselor nationale se pedepseste cu moartea!
Si pentru inceput ii voi multumii lui Cracea Daniel ca exista si tine piept la holera rosie care la ora actuala duce tara spre pierzanie .Din cele mai indepartate timpuri au existat caractere tari si hotarate in slujba tarii si a acestui popor .Este timpul sa iesim masiv in strada,nu pentru noi ci pentru copii si generatile urmatoare .Apare un prost asa zisul punctulet care crede ca lucrurile vor ramane cum dicteaza DRACNEA IN tara asta.Nu vreau sa fac referire la vreun partid ci la spiritul national si tara .Capii tuturor partidelor care s au perindat la guvernare merita moartea pentru tradare .Ati vandut tot,pe zi ce trece umiliti un popor care sa mai oprit sa gandeasca normal,datorita minciunilor create de mas media care este in slujba unor patroni si politicieni care urmaresc distrugerea tarii .Asa ca punctulet nu ne sperie nici amenintarile,nici moartea Arhanghelu este cu tine frate Claudiu !
. pe 20 Iunie 2017, 07:49
#5
.
Site infect, instigate la moarte, la violenta de orice fel, promovati minciuna si mistoul ! Cracea, nu ti-a ajuns cat ai luat bataie, site-ul asta te ajuta pe tine cu ceva, iti aduce voturi? S-o crazi tu, incompetentule si imoralule, zici de altii ca tu esti vai de tine. Odata si odata vei plati pentru tot ce scrieti pe aici.
Un roman pe 20 Iunie 2017, 00:53
#4
Inconstienta de monstru
Oricat se va screme sa scape de inchisoare, nu va reusi, acolo-i este locul pentru niste ani buni..., sa-i cada dintii aia scarbosi si sa putrezeasca dupa gratii cu mustata cu tot. Nu-i pasa de tara, nu-i pasa de oameni, disperarea i-a luat mintile, nu conteaza decat interesul lui si nimic altceva. Imbecilul asta merita legat de primul tren care pleaca din Gara de Nord..., cu tot cu parasutele la fel de cretine ca si el.
Avram Iancu pe 19 Iunie 2017, 23:44
#3
Va venii si ziua cand vom ucide capii pesedistj .
Sunt scarbit,siderat dar in acelasi timp vreau razbunare pentru tara mea .Ardealul se va ridica si veti vedea urmarile !Agenturile vorba lui impuscata vor jubila.Scarba de Dragnea este spion al rusilor,ce p**a mea fac tradatorii astia de la servicile secrete ?
Dacul pe 19 Iunie 2017, 23:30
#2
Moarte lui Dragnea si celor care il apara !
Azi o zi trista pentru scumpa mea tara Jigodia de Dragnea arde tara si da Udmreului libertate de a pune mana pe Ardeal.Scarba asta duce tara in razboi civilpebtru a scapa de dosarele care vor venii .Cat va mai rabda cerul si pamantul psedisti nenorociti?Moarte voua tradatori de neam si tara !Si cine zicea ca legionarii nu au fost buni?Cred ca am fost mintiti referitorla istoria trecuta .
gelu pe 19 Iunie 2017, 22:01
#1
o bagaboanta.
Japita asta ca si olguta betivuta sunt c*rvele jupanului.Doua cate,dar am uitat mai este si a treia firuta de la capitala .Mare iti este gradina doamne !Curvele si penalii conduc Romania .Italia anilor 80 este micuta la capitolul mafie .Ar trebuii sa trecem la actiune sa infintam Brigazile rosii!Numai in felul asta vom scapa tara de mafioti .Cel de sus sa ocroteasca Romania!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.