Viitorul premier va fi din Teleorman. Adrian Gadea, cele mai mari sanse sa ajunga in locul lui Grindeanu.

18 Iunie 2017, 23:19 | 8780 vizualizări | 21 comentarii
Car Universal
Adrian Gadea, cele mai mari sanse sa ajunga in locul lui Grindeanu.

Dupa cum se poate observa in fotografie, Adrian Gadea este maimutoiul perfect pentru functia de premier. Poti sa-l si f.ti pe asta,  nu iese din cuvantul jupanului. Liviu Dragnea este stapanul lui Gadea. PSD Teleorman este o pepiniera de asemenea specimene. Ce sa cauti prin toata tara si cand colo nu raspunde la comenzi. Un premier din Teleorman si treaba e sigura.

Citeşte şi
Comentarii (21) Adaugă comentariu
PSD ist pe 23 Iunie 2017, 12:24
#21
NU cu ..st
Doamne ajuta grin
Ilie de la scularie pe 22 Iunie 2017, 08:34
#20
@Impostorului
Mein Liebe Idioten Kamerad, tu ești precum puiul de cuc. Hai c*raj, spune identitatea mea! Ce te reține? Din motive de bășcălie zici? Posibil bășcălie, la asta nu se cere prea multe zbîrcituri pe creier (asta în caz că umflătura aia de pe umerii tăi ar conține și materie cerebrală în afara vidului). Tati, umorul este altceva. Atît de diferit de ceea ce știi încât dacă ar trebui să cobor la nivelul tău dau de fosile. În schimb la tine se vede ceea ce mă așteptam să văd: ca să,,te vezi din iarbă", te apuci să te iei de clasicii în viață pentru o oarecare notorietate. Tu pe cine dracu' crezi că păcălești amărâtule? Dacă te deghizezi în ceva, nu înseamnă că automat devii acel ceva. E complicat să-ți explic fenomenul. Pe sc*rt asta se numește personalitate liminară. Posibil exersezi în fața oglinzii tot felul de poze grotești în care ești leit Conu Leonida față în față cu Reacțiunea.
ilie de la scularie. pe 21 Iunie 2017, 06:35
#19
Lui "ilie de la scularie"-#15
Se vede ca TU ESTI IMPOSTORUL dupa felul cum scrii: zici BAND in loc de BRAND. Ca sa ma refer la poezia "Muma lui Stefan Cel Mare" zic si eu: " De esti tu ilie, nu-ti sunt tizul eu!" Ca esti prost, se vede de la o posta; esti arhicunoscut, dar din motive de bascalie nu ti se divulga identitatea; acest site si-ar pierde o parte din savoare; unde sa gaseasca alt prost ca tine?!(ADEVARATUL ILIE ESTE UN OM INTELIGENT, CIVILIZAT SI CU BUN SIMT)
franchestain pe 21 Iunie 2017, 00:50
#18
nici cu topoare si nici cu cutite, ascutite or tocite
ci cu tine, drag Ciobane, domn al sfintelor tapsane, si cu Miorita noastra dam cu furii pe fereastra. Voi ne sunteti Constiinta, voi ne-ati definit Fiiinta...voi puteti sa-i desteptati pe Românii înselati de penalii PSDisti, tradatori si anarhisti, ce distrug cu nonsalanta a Poporului Speranta. Îi târziu si te retin. Scuze, Frate si...Amin!
eu pe 20 Iunie 2017, 19:41
#17
?
In această ecuaţie nu a fost luat in calcul președintele. In bătălia psd versus psd, prin ceaţă, incep să se vadă anticipatele. Este o situaţie extrem de greu de controlat.
Ilie de la sculărie pe 20 Iunie 2017, 16:42
#16
@Herodot
În primul rând că nu eu ți-am spus asta. Oricine se poate da drept Ilie de la sculărie, dar numai cei care se pricep disting bandul de făcături. Nu știi nimic despre mine, dar vorbești ca parlamentarul român: mult, prost și fără rost. Tot ceea ce poți distinge tu din analfabetism este doar ceea ce te definește. ANAL-ul. Și cu asta, hai flit! Te-am băgat prea mult în seamă.
PENTRU TURNU CU STIRI pe 20 Iunie 2017, 15:30
#15
VAI DE CAPUL VOSTRU
BAI TARANE ASA SE FACE UN ANUNT SAU O STIRE SCRII LA MISTO LASATI PE ALTI SA JIGNEASCA NU VOI TARANUSILOR VOI NU TREBUIE SA SCRIETI TOT FELUL DE PROSTII CA NU-I FRUMOS ..VOI V-ATI CITIT POSTAREA ASA SE SCRIE UN SITE DE STIRI AR TREBUI SA EVITE ASEMENEA EXPRESII DAR VOI DATI STARTUL...RUSINE.
Ferodou (nu ferodot) pe 20 Iunie 2017, 06:32
#14
Lui SCULIE.
Vreau sa te intreb intr-un mod civilizat si respectuos: tu cand ii sfatuiesti pe unii sa intre-n p***da mamei lor, sa incuie lacatul si sa inghita cheia, vorbesti din propria experienta, asa procedezi tu? Sau, ma rog, crezi ca asa ar trebui procedat, numai ca tu nu inghiti cheia si, din cand in cand, descui lacatul, iesi afara si scrii tampenii la turnu cu stir. Eu zic (daca vrei, noi- majoritatea!) te sfatuim sa ne mai scutesti de brandul tau de cacat, s-a imputit atat de rau ca nici cainii nu-l mai mananca.Se zice ca in actele tale scrie " profesor" si probabil tu predai noua disciplina scolara "A(N)LFABETUL"
Ilie de la scularie pe 20 Iunie 2017, 00:31
#13
Pt HERODOT zis si FERODOT
Asa este si asta meritam psd . Ne conduc elitele. Ti se pare ca tu esti peste ei mai zambac. Ia o usurel si strangi o cu apropiatele si mai stai in p**a cu replicile acasa labagiu istoric. Ha ha..
ion pe 19 Iunie 2017, 17:30
#12
pentru 2
care Ionela ?consiliera primarului?
strul pe 19 Iunie 2017, 16:18
#11
Nu fiți rai!
Individul e prost, inteligența l-a ocolit, de ce va bateți joc de el? Mistrețul dragnea trebuie fugărit, ăla trebuie tras în țeapă și perpelit.
UN MAGUREAN pe 19 Iunie 2017, 14:07
#10
ce au votat au ales
țarisoara această a ajuns condusă de toți dobitoci si bandiți ne merităm soarta excaim
Un cioban pe 19 Iunie 2017, 13:33
#9
Gidea,inca un sobolan slugoiul lui Dragnea
Eu cred ca unica solutie e sa ne ascutim topoarele si coasele si sa mergem peste ei.In ce tara din lumea civilizata,infractorii si condamnatii fac legi si conduc popoare?
Caraiman Aga pe 19 Iunie 2017, 12:52
#8
Despre asta .
Daca papagalul asta sorecar ar ajunge in asemenea functie,atunci ministru de interne il punem pe Paulica !Ba fratilor,astia sunt normali ?

IRINA pe 19 Iunie 2017, 10:53
#7
HAZ DE NECAZ
SI TOTUSI,AU SI GLUMELE O LIMITA.MAI BAIETI,HAI SA NE TREZIM,LIVIU DRAGNEA,INCA DE ACUM CATEVA ZILE,DE LA INCEPUTUL CIRCULUI CARE O SA NE COSTE PE TOTI,E ISTORIE.CINE NU CREDE,SA MAI ASTEPTE CATEVA ZILE.
Ilie de la sculărie pe 19 Iunie 2017, 10:36
#6
@Ardeleanului
Fă-ne un bine și du-te fix în p***da mă-tii, închide-te acolo și înghite cheia. La cît ești de idiot poți contamina și pe alții.
Herodot pe 19 Iunie 2017, 07:44
#5
Ionel MARINECI
Ionel MARINECI alaturi de Floarea ALESU ar fi un cuplu ideal pentru guvernare, la fel ca orelinul Florin SAVU-PIPER, milogul si sluga perfecta!!!1
Ardeleanul. pe 19 Iunie 2017, 05:40
#4
Orisicat.
Este logic, normal si potrivit la tanc si la gaura, cei mai prosti, lenesi si hoti dintre romani sunt din Teleorman, si dintre acestia cei mai p.l.h. sunt din Turnu Magurele, iar dintre ei cei mai p.l.h. sunt redactori la turnu cu stir, avandu-l drept brand pe ilie de la scularie.
Un porumbel pe 18 Iunie 2017, 23:58
#3
Mă cutremur la asemenea variante
Mă așteptam să-l numească PM, pe Mădălin Ioniță(șoferul).Da,și pe Bombonica,Minstrul Justiției.Doamne,ce oameni bolnavi,câtă bătaie de joc!Este ca și cum Gigi Becali i-ar lua locul Prefericitului Patriarh Daniel.Sau o comparație cu personaje locale:Ionela să treacă pe fotoliul de primar.Sau pe Țăpurică în locul lui Ciulei.
Mihaela pe 18 Iunie 2017, 23:27
#2
Asta da....
Ha, ha, ha.....
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.