Complexul Salcia se inchide? Comisia Europeana nu a aprobat ajutoarele de stat pentru fermele de porci.

18 Iunie 2017, 11:17 | 8563 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Complexul Salcia se inchide?

Comisia Europeana a recomandat autoritatilor romane sa foloseasca alte mijloace de a ajuta fermele romanesti de porci, intrucat programul de ajutoare de stat notificat de Ministerul Agriculturii la Bruxelles ar incalca legislatia europeana, au declarat, vineri, pentru HotNews, surse din Comisie.

"Comisia s-a aflat in legatura cu autoritatile romane, privind propunerea de ajutor de stat. Cand ne-a fost notificata, am aratat ca ar incalca reglementarile europene in domeniul ajutorului de stat si Politica Agricola Comuna a UE. Comisia a prezentat autoritatilor romane alte optiuni pe care sa le ia in considerare, care ar putea sa ofere sprijin similar sectorului in discutie. Pasii urmatori depind de autoritatile romane" - au declarat surse din Comisia Europena, pentru HotNews.

Mai mult, aici >> hotnews.ro

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
ilie de la scularie pe 21 Iunie 2017, 08:09
#18
@Nică Pulică
E simplu Mein Idioten Kamerad. În această ecuație este doar un singur imbecil, adică tu, care sub diferite pseudonime își pune aceeași întrebare existențială. Restul e .... can-can.
Nica Pulica. pe 20 Iunie 2017, 17:28
#17
Imposibil!!!!
Eu unul ma indoiesc ca ilie de la scularie! Cum oare ar putea rabda familia jignirile si bataia de joc a cititorilor la adresa sa, pentru imbecilitatile ce le scrie?????
Ilie de la sculărie pe 20 Iunie 2017, 16:44
#16
@Nică Pulică
Din toată onomatopeea scremută de tine nu se poate distinge decât un idiot congenital care încearcă limbajul articulat. În rest.... chiar ești Pulică!
Ilie de la sculărie pe 20 Iunie 2017, 07:32
#15
@Amic
Pen'ce să mă oftic fraiere coclit? Mai bine ai fi atent la casa ta care seamănă cu Gara de Nord. Unii pleacă, alții vin.
Nica Pulica. pe 20 Iunie 2017, 06:39
#14
Stire pe surse.
Complexul de la Salcia nu se va inchide, ci se va reprofila si se va moderniza cu bani europeni. El va deveni sediul redactiei turnului cu stir si va fi pop**at cu specimene gen ilie de scularie.
Amic pe 19 Iunie 2017, 23:37
#13
Pentru PUȚĂ de la scularie.. ilie gamalie
Te oftici puță mica. Mai bine ai face si tu ceva bun pentru fam ta. Dau o la produs si incet incet o sa renunti la caca gamalie. Hai mars!
Ilie de la scularie pe 19 Iunie 2017, 18:02
#12
@Amic
Chiar dacă aș vrea tot nu pot din cauza ta. Îl papi tu pe tot. Scatofagia este ceva natural la tine. Mai bine ai grijă de c*rvetul tău din casă, că atunci când pleci, la tine acasă e ....trafic greu. De ce mi-oi pierde timpul cu tine labă tristă, nu știu.
Amic pe 19 Iunie 2017, 16:29
#11
Ilie gamalie de la scularie
Nu ti ar place gamalie sa l iei mai bine in gura? Iti e mai usor asa ca tot iti pute gura a caca. Daca nu faci fata ca e mare ia ti si c*rvelw din casa....
Ilie de la sculărie pe 19 Iunie 2017, 10:33
#10
@Amic
Avea dreptate cineva când spunea: mai bine ocolești un căcat decât să fii nevoit să te speli de căcat. Prefer prima variantă, așa că te las să puți în continuare până prinzi coajă.
Sile Pietroi pe 18 Iunie 2017, 20:59
#9
Umbrei
Sa moara ma-ta ca asa o sa fie?
Amic pe 18 Iunie 2017, 20:47
#8
Ilie gamalie de la scularie p**a mica
Ai inviat puță mică? Nu vrei sa o sugi ușor la toata coalitia psd+ alde măta, nevasta, fetița si tot neamu! Si incă odata labagiu je**s

Umbra pe 18 Iunie 2017, 20:18
#7
Pentru Soare
Bă anagramatule.Esti un labagiu care vorbesti cu c*ru.Mai iesti si pa lîngă subiect. Să io sugi lu Livache care va cădea în picere.
Ilie de la sculărie pe 18 Iunie 2017, 18:09
#6
@Ion
Ioane, ai mâncat ceva stricat fătul meu?
Soare pe 18 Iunie 2017, 14:58
#5
LIBERI IN TELEORMAN
Zilele astea sau in peroada imediat urmatoare,Teleormanul va scapa de cea mai oribila si nedreapta dictatura.Un monstru cu chip de om va merge acolo unde-i este locul.Pacat ca nu i se pot confisca si roadele furtului.Deocamdata.Impotriva a tot ce spera ori viseaza unii dintre noi,cu privire la puterea si invincibilitatea,deja condamnatului penal,mamliga romaneasca va exploda.Oricare dintre variantele existente in PSD,rezultatul va fi unul benefic pentru romani.
ion si gheorghe pe 18 Iunie 2017, 13:20
#4
cuuummmm?
Nea dragnea si fiul pe isi mai iau inghetata? Ca banii de la ferma de porci(ce sunt) cica nu le ajungea nici de o inghetata!dar chiria din 13 septembrie (buc)cu ce o s-o plateasca?Oare sa facem cheta cei cu magazine,asa ca la alegeri?
Alex-Teleorman pe 18 Iunie 2017, 12:44
#3
ce aveti ma cu teleormanenii?
Ce aveti ma cu Teleormanenii? De unde ati scos- o ca sunt puturosi? Din partea noastra Dragnea si ai lui poate sa se spanzure toti in semn de protest.
Ion. pe 18 Iunie 2017, 12:17
#2
Cutremur? Posibil, dar cum....?
Este posibil ca motiunea de cenzura sa pice si-n acest caz VA PICA SI DOBITOCUL VOSTRU DE DRAGNEA, TELEORMANENI HOTI, LENESI SI PROSTI, IAR PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT SE VA INTARI SI MAI MULT. In orice caz, peneleutul altui mafiot de orban, va ramanani fara fulgi.
Nelu pe 18 Iunie 2017, 11:55
#1
SAU SA-L VANDA CU CAT L-AU LUAT(450 RON)
Mierc*ri dupa amiaza prevad un cutremur de peste 8 grade pe scara Rihter.Acesta se va resimti mai mult in judetul TELEORMAN,si nu numai la Complexul Salcia,ci si pe la TelDrum SA si pe la primariile din judet.Si chiar daca va iesi asa cum isi doreste DRAGNEA,lucru putin probabil,cutremurul va avea aceeasi intensitate,pentru ca epicentru care va genera unda de soc nu va veni din Vrancea,ci de la COTROCENI.Ha,ha,ha,ce distractie va fi!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.