Noroc cu CTP, ca profesorii stau ascunsi.

12 Iunie 2017, 07:10 | 8521 vizualizări | 19 comentarii
Car Universal
Colegiul National Unirea Turnu Magurele.

Avem profesori in Turnu Magurele? Daca avem, au aflat de parerea lui Tariceanu, ala de la ALDE? Il stiti voi, ala cu 5 neveste zis si “motocicleanu”. In orasul nostru, cine a facut munca de partid pentru asta? Numiti-i aici sa-i stim si noi! Ce, nu merita si ei o flegma?

Mai mult, aici >> digi24.ro

Citeşte şi
Comentarii (19) Adaugă comentariu
Pile Sietroi. pe 17 Iunie 2017, 12:05
#19
lui sile pietroi, cu capul plin cu puroi.
Pe vremuri, cand cristian tudor popescu mai era in toate mintile si era mare ziarist la Adevarul, a scris un articolas intitulat "Un dar pentru presedinte", cu referire la presedintele Ion Iliescu. Pentru a demonstra ca este un ziarist democrat si ca respecta libertatea de exprimare, pe doua pagini de ziar a publicat opiniile cititorilor. Asa cum era de asteptat, au fost exprimate o multime de opinii, si pro si contra celor scrise de el. Cea mai sc*rta si concisa a fost a unui cititor, care a scris: "TE BAG IN PIZDA MATII, SI DE ACOLO SA NU MAI IESI!" Subscriu si eu la aceasta si ti-o dedic cu toata "stima"!
Sile Pietroi pe 15 Iunie 2017, 12:44
#18
Pentu un oarecare ... idiot
Ba prostul p..lii, daca ma cobor la nivelul tau dau de fosile. Asa ca fa-ne tu un bine si du-te in p..zda ma-tii si incuie-te inauntru.
Nu conteaza pe 15 Iunie 2017, 10:40
#17
unu
DECI.

Trebuie sa intelegem ca invatamantul 1-12 nu este pentru PERFORMANTA. Este invatamant DE MASA. Profesorii nu sunt platiti sa faca performanta. Ei sunt platiti sa raspandeasca informatia pentru toti elevii dintr o clasa. NU pentru 2-3 carte sunt mai rasariti. Trebuie sa lucreze si cu cei PROSTI dar si cu cei DESTEPTI. Daca se vrea din partea celor 2-3 mai rasariti si pregatire suplimentara statul trebuie sa plateasca. Asta este. Si profesorii mananca si ei merg la WC si ei au nevoi- sunt oameni. Este adevarta ca sunt profesori mai buni si mai slab pregatiti. Dar asta este viata. ASA ESTE IN TOATE STATELE. Asa ca nu va mai ca-ati pe voi si aruncati cu noroi in toata lumea.
un oarecare. pe 15 Iunie 2017, 06:06
#16
lui sile pietroi.
nici una nici alta, drogatule! in capul tau, plin cu tarate, nu-i loc si pentru ganduri; un dovleac complect gol nu poate gandi.si mai du-te-n p***da matii!
Sile Pietroi pe 14 Iunie 2017, 18:35
#15
Pentru un oarecare
Ma nene tu esti idiot din nastere sau ai facut c*rsuri la seral in acest sens?
Dan Marinas. pe 14 Iunie 2017, 17:38
#14
Pun si eu o intrebare.
DAR DESPRE SALARIILE ENORME ALE CELOR CE LUCREAZA IN JUSTITIE, NU SPUNE NIMENI NIMIC? Ce zici nene TURNEANU?
un oarecare. pe 14 Iunie 2017, 12:03
#13
Pentru #9
Eu cred ca tu iei niste pastile numite droguri!
altu pe 14 Iunie 2017, 07:58
#12
salariu
Până când nu vor fi plătiți în funcție de performanțele lor, nu se va rezolva problema.
Alt Turnean. pe 14 Iunie 2017, 05:54
#11
Pentru "noi" si "profesori"
Vai de mama voastra de BOI, sunteti voi profesori cum sunt eu academician. ANALFABETILOR, MACAR PUNETI PE CINEVA SA VA SCRIE TAMPENIILE!
noi pe 13 Iunie 2017, 17:51
#10
Pt Turnean
Ia-ți băiete pastilele și calmeaza-te! Uite, îmi permit eu să spun, Tariceanu e un infractor neprins! Ești bine?
AXINTE pe 13 Iunie 2017, 12:32
#9
ZILE CONCEDIU
Nu ar fi normal ca toti bugetarii sa aiba acelasi numar de zile de concediu?
TURNEANU. pe 13 Iunie 2017, 11:59
#8
Cine mai, un Cretin,un Tampit,un Prost?
Si-n capitalism este valabil principiul: PLATA DUPA MUNCA SI PERFORMANTE si nu se admit egalitarisme intre prosti si destepti, intre chiulai si cei ce muncesc! Dai acelasi salariu unor caricaturi de profesori care la un examen de titularizare( sau alt examen) iau nota 1(unu) si altii care sunt adevarate somitati? La primii nici un elev nu ia BAC-ul, iar la ceilalti toti elevii reusesc la facultate! Nu mai spun ca cei incapabili nici nu-si fac orele. La fel cu medicii care au servici in spital si dorm in timpul garzilor, au cabinete particulare si farmacii si mai sunt si pensionari si nu mai sunt buni de nimic, nici macar sa-si tina basinile-n c*r, carora vrei sa le dai aceceasi salarii cu ADEVARATII SLUJITORI AI LUI HIPOCRATE. Si inca o remarca: in acest targ imputit si plin de mafioti, PUTINI SUNT CEI CARE POT SA-SI DEA CU PAREREA DESPRE CALIN POPESCU TARICEANU!( v-o spune unul care nu este liberal)
pROFESOR pe 13 Iunie 2017, 09:55
#7
aberatii ale publicatiei si cititorilor
Umblam doar cu BMW uri si ne imbracam doar de firme scumpe LOL.

Va aberati pe aici cum bate vantul. II DATI LA SCOALA DOAR CA SA AVETI VOI TIMP LIBER. NE INJURA PE HOLURI IN FATA SI NE SCUIPA. Astea sunt progeniturile voastre mai dragi parinti. Si cand vine BAC ul stau ca mamaile in banca si nu zic nimic. Pentru voi toti care injurati profesori: sa stiti ca scoala nu inseamna sa l trimiti acolo si sa vina acasa. Inseamna sa stai cu ochii pe el 24/24 sa invete sa fie indrumat corect. DACA EL ACASA AUDE INJURATURI MANELE SI ALTE CHESTII CARE NU SUNT OK, CE ATI VREA SA IASA DIN EI? Sunt prosti si gata.
Dan Florescu pe 13 Iunie 2017, 08:57
#6
INVATAMANT FARA POLITICA !
Multi profesori canta si joaca dupa muzica de manele a PSD.Unii chiar striga-nhora,laudand cobzarul condamnat penal,fara a cunoaste pasii,si fredonand dupa ureche versurile fara nicio rima.Sa nu uitam cum mergeau tinandu-se de mana,spre urnele de votare,in asteptarea maririlor si a minunatului program de guvernare,doar de EL stiut.Va meritati soarta,ca si ceilalti creduli care inca mai credeti in gasca de hoti a PSD.
Tre pe 13 Iunie 2017, 00:47
#5
droguri în Turnu
Nu își educă odraslele ce pretenții să mai avem?Alexe e arestată pentru droguri de ce nu scrieți?
Cicero pe 12 Iunie 2017, 18:42
#4
subiect amplu
Salariile lor nu sunt mari, totuși putem spune că sunt uriașe pentru munca depusă de unii dintre ei. Tariceanu e un cretin, la fel și susținătorii lui.
fost elev pe 12 Iunie 2017, 13:22
#3
Au destul.
LA orele pe care le presteaza pe saptamana au chiar mult .Vacantele insumeaza patru luni pe an,trai pe vatrai nenica!Orele nu se fac,rezultate proaste,asa ca au destul .Medidatii,medidatii.
elev pe 12 Iunie 2017, 09:54
#2
au posturi călduțe
Nu au c*raj să se revolte.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.