Adevarata fata a lui dragnea si oamenii din spatele lui. Rise Project: Dragnea - partidul nevazut.

03 Iunie 2017, 22:45 | 8428 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Adevarata fata a lui dragnea si oamenii din spatele lui.

Dupa ce veti citi dezvaluirile facute de Rise Project, veti putea intelege adevarata fata a lui dragnea. Veti putea intelege ca acest om este de-o ipocrizie uriasa. De fapt, multi dintre dumneavoastra stiau asta, doar ca a mai existat o tabara, a celor ce l-au votat mereu.

Hai sa analizam cine il voteaza pe derbedeu sau partidul lui, psd.

Sunt neinformati sau manipulati. Acestia sunt oamenii care nu au acces la stiri corecte sau nu au timp sa caute adevarul, sunt persoanele care, asaltate de minciuni, ajung sa creada ca dragnea e un erou, salvator al natiunii. In general, acestia sunt de varsta a treia.

Persoanele oportuniste. Acestea sunt cele mai marsave fiinte. Au primit sau urmeaza sa primeasca niste avantaje materiale (contracte, slujbe, etc.) in urma sustinerii psd. De-o moralitate indoielnica, acesti indivizi dovedesc un comportament abject: mint pe Facebook, fac prozelitism pentru partid, doneaza o parte din bani (furati in trecut sau viitor) pentru campaniile psd, etc. Ii puteti recunoaste usor, cei mai multi sunt angajati in sistemul bugetar de catre psd. Nu faceti confuzii, nu toti bugetarii sunt asa!

Acestia din urma sunt cei mai inofensivi, prostii. Da, prostii voteaza in masa psd, ei sunt asa de cretini, incat sunt tratati ca atare si dusi de mana la votare. In cabina pun stampila pe desenul prezentat. Lor le poti arata toate dovezile ca dragnea e un infractor, le poti spune cat vrei ca psd ii fura, ei nu inteleg nimic. Un mic test, daca citesti articolele care demonstreaza clar ca dragnea e un hot nedovedit inca, te afli in aceasta categorie. Din fericire, cititorii nostri nu sunt asa, dar tu, cel care votezi psd fara sa iti pui intrebari, tu esti descris aici.

Rise Project: Dragnea - partidul nevazut.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
PSD ist pe 07 Iunie 2017, 14:46
#9
Cum mintiti
Cum ar zice razatoarea:GHINION. Am castigat alegerile si guvernam noi. Fara neamt fara Buboi far Ralucuta. Asta este, daca nu aveti noroc LOL LOL . Si ne rugam la Dumnezeu sa ramana tot Cra ea candidat ul dreptei la primarie(vesnicul pierzator) LOL LOL . Si acum la scris ca aveti mult timp LOL LOL LOL LOL
Ilie de la sculărie pe 06 Iunie 2017, 15:45
#8
@Insidevision
Deși noi ne-am contrat de multe ori, aici îți dau dreptate. Boului coarnele și prostului fuduluia povară nu le sunt.
insideversion pe 06 Iunie 2017, 12:23
#7
Gogulului prostului...
Ca Gogu sunt destui, multi si imbecili..., injurati mereu ca au votat asemenea napasta...si dupa ce ca sunt prosti, mai sunt si ofuscati ca sunt jigniti desi merita cu prisosinta..., ca prostul daca nu e si fudul..., nu e prost destul..., vai de capul tau!
MADALIN IONITA pe 05 Iunie 2017, 23:55
#6
BOSUL
ASTA TRAGE SFORILE, ASTA E SEFUL PESTE AFACERILE LUI DRAGNEA IN TURNU SI ALEXANDRIA VORBESTE LUMEA CA E ANALFABET
noi pe 04 Iunie 2017, 15:25
#5
ați văzut?
Gogu e cititorul lor, ajuns aici de c*riozitate. Gogu e votant PSD, prost de moare și agresiv. Gogu a primit o slujbă la primărie anul ăsta.
Sile Pietroi pe 04 Iunie 2017, 13:35
#4
Pentru Gogu
Dami-ai o frunte în buric je**sul pulii!
Gogu pe 04 Iunie 2017, 10:18
#3
Cracea
Mincamiai p ..a cu projectu tau noi care votam Psd sintem prosti futete dracu in git pe tine

M.F.D. pe 04 Iunie 2017, 09:39
#2
DRAGNEA ESTE GHINIONUL NOSTRU
Iar adevarata lui fata este in oglinda adevarata fata a TELEORMANULUI si a tot ce se vede si traieste in acest judet.Fara acest personaj,TELEORMANUL ramanea macar la nivelul anilor 90.Din pacate,multi dintre cetatenii judetului nostru l-au ajutat prin votul dat PSD,sa distruga si sa faca de ras in fata intregii tari,acest judet.
gogu pe 04 Iunie 2017, 09:30
#1
pt redactie
Adevar graiti dragii mei. Dar la momentul actual sant doar doua posibilitati : 1 o revolutie adevarata cu intrare peste ei in sparlament si 2 justitia. . Altfel aia prosti dar multi ne vor hotara soarta.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.