Rusine Primaria Turnu Magurele!! Sfidare sau incompetenta - ne scriu cititorii.

02 Iunie 2017, 05:19 | 10356 vizualizări | 22 comentarii
Car Universal
Rusine Primaria Turnu Magurele!! Sfidare sau incompetenta.

Rusine primaria Turnu Magurele,  este 1 iune Ziua copiilor si nu ati organizat nimic si pentru ei. RUSINEEEE Domnului Primar s-au strans copiii dimineata in parc dar pe cine sa gaseasca...

De 1 iunie, Ziua Copilului am fost în parc și surpriza niciun concurs nici un fel de distracție pt copiii noștri. Halal primărie halal primar!! Se taraie ca un milog numai înainte de alegeri mie scârbă de tot ce se întâmplă în oraș și de maimuțoii care cică conduc și administrează orașul pt spectacole ai bani numai de alegeri primar de doi bani.

Citeşte şi
Comentarii (22) Adaugă comentariu
.... pe 14 Iunie 2017, 08:02
#22
...
De doua zile se zguduie blocul cu noi,au vandut centrala termica unor ti**ni si taie tot ce este in ea si duc la fier vechi,avem copii si stam in zgomot infernal,tremura copilul de nu stim ce sa ii facem la ce zguduituri st...au ajuns ti**ni din galati sa ne cumpere...cine le-a vandut?nu primaria?se alege praful de orasul acesta!
Turneanul pe 08 Iunie 2017, 10:19
#21
Ziua copilului
Văd ca nimeni nu zice nimic de consilierii PNL care nu sunt interesați decât de încasarea indemnizațiilor de ședință, nici o inițiativă, nici o acțiune. Toți ăștia care îl înjură pe Cuclea de fapt vor sa fure exact ca el și ca Dragnea. Nici ei nu fac nimic pentru oraș. Ce câștiga turnenii că schimbă denumirea partidului la putere ? Absolut nimic, cu Paunescu, Neagu și Crăcea care sunt consilieri deja de 3 mandate și nu au făcut nimic până acum credeți ca va fi mai bine pe viitor? Are dreptate Turneanu, păcat ca nu-l asculta postacii .
TURNEANU. pe 07 Iunie 2017, 18:11
#20
Dezinformare crasa!
De Ziua copiilor turneni s-au desfasurat mai multe conc*rsuri, la mai multe discipline, cum ar fi:-cine provoaca cat mai multe distrugeri monumentelor;- cine rupe mai multe banci din parc*ri si de pe strazi;-cine distruge mai multe cosuri de gunoi;-cine se "cateleste" mai cu foc pe strazi;- cine chiuleste mai mult de la ore;-cine bea mai multe cafele;- cine este cel mai analfabet, etc. etc.Problema este ca nimeni nu revendica premiile!
.. pe 06 Iunie 2017, 09:30
#19
...
Da chiar, acest Ivan Victor, aceasta nulitate care e chiar mai prost ca Cone Cornel, nu se mai satura?
Madalina Voicu. pe 05 Iunie 2017, 19:05
#18
Halal cetateni!
Am lansat o provocare: NOMINALIZATI CATIVA INSI (nu 20, chiar mai putini, nu aceasta-i important!) care ne pot reprezenta CU CINSTE IN ORGANELE LOCALE, IN CARE SA AVEM INCREDEREA SI CARE MERITA SA FIE ALESI. VA SPUN EU, NU SUNTETI IN STARE!
Sile Pietroi pe 04 Iunie 2017, 13:39
#17
Pentru Punct
Să moară mă-ta că nu s-au făcut mânării cu fondurile europene pentru stadion? Se apropie termenul de recepție și lucrările sunt întârziate, De ce? Simplu, au fost furați banii europeni pentru stadion. Pe cine p***da mă-tii aburești tu bă lache?
. pe 04 Iunie 2017, 10:01
#16
.
Stelian, esti atat de bou incat iti raspund cu sila.

Boule, banii pentru stadion nu vin de la autoritatea locala sau judeteana, ci sunt bani europeni, Nu poti sa duci banii dintr-o parte in alta cum muti tu varza dintr-un sac in altul. Dar daca sunteti boi, ce sa va fac? va minte Cracea si voi, boilor, inghititi tot, ca broastele.Sictir !
Stelian pe 03 Iunie 2017, 15:57
#15
Nasol
Ce sa mai facă și pentru copii face stadioane. Câți bani se investesc in stadion de mai făcea 1000 de loc*ri de muncă.
Dorel de la ENEL pe 03 Iunie 2017, 10:49
#14
Mădălina fata,tu ai votat ?
Dacă stăm în case atunci când se votează,o sa-i aveți veșnic pe acești hoți.
VIORICA pe 03 Iunie 2017, 10:19
#13
Tr.Măgurele,un cătun plin de asistați social și pomanagi
După ce s-a distrus orașul,din cauza votului dat către PSD,ce așteptați să se întâmple pozitiv?!Votați în continuare PSD,iar o mână de hoți se vor îmbogăți și restul vor atinge maximul sărăciei.Va rămâne o zonă plină de analfabeți și de săraci cu mâna-ntinsă către cei ce ne-au furat și mințit atâta amar de ani.
anonim pe 02 Iunie 2017, 23:00
#12
de ce mai scoate-ti la conc*rs posturile de la spital domnule primar?
Se stie ca dumneata si domnul Ivan aveti deja oamenii.Un post de infirmiera deja l-ati dat doamnei Onita Zaraful sotia soferului lui Geanta.O sa facem cunoscut celor competenti ptr verificare in 14 iunie cind se va sustine examenul.Lasa-ti femeile cu capacitate sa ocupe posturile nu pe plocoane
un magurean pe 02 Iunie 2017, 22:45
#11
dupa primar potop**a
ma uitam cu deznadejde cum dintr- un park frumos a ajuns o ruina toti copii bat mingea si distrug tot si primaria nu ia nici o masura sunt deziteresati ce sa mai spum pe maguele fara apa sicanal in zona adoua risine primariului
alfa pe 02 Iunie 2017, 19:55
#10
Rusine!
Rusine d-le Primar si membrilor Consiliului Local Turnu Magurele! In toate orasele tarii mari si mici am vazut activitati simbolice pt copii. In urbea noastra nimic dar absolut nimic. Se putea organiza macar desene pe asfalt in parc, un cros, un conc*rs de bicilete s.a. activitati care nu presupuneau costuri deosebite. Si asa este gresia de la fantana din parc este degradata si arata jalnic. Cu banii economisiti pt ca nu ati organizat nimic pt copiii cumparati materiale trainice ca sunt si schimbati fata urata a fantanii arteziene.
Andreea pe 02 Iunie 2017, 18:05
#9
Rusinee
Rusineee. Sa veniti la milogeala de voturi
Madalina Voicu. pe 02 Iunie 2017, 17:35
#8
Pentru Ioana.
Ceea ce spui tu este apa de ploaie, adica "sa vorbeasca si nea Ion, ca de aia este om!" Asa, pentru stiinta celor multi si prosti, care merg la vot si, indiferent cum voteaza, tot prost iese, spune DACA POTI CITA 20 DE NUME DE CETATEWNI AI URBEI NOASTRE, CARE AR MERITA SA FIE UNUL PRIMAR SI 19 C0NSILIERI. ASA ESTE SIMPLU SA SPUNEM CA DINTRE CEI AFLATI AZI IN FUNCTIE, NICI UNUL NU ESTE BUN! HAI SA-TI SPUN EU PAREREA MEA, CARE-MI VA ATRAGE O MULTIME DE INJURATURI: AVEM REPREZENTANTI PE CARE-I MERITAM DUPA CHIPUL SI ASE MANAREA NOASTRA!. In incheiere, o intrebare simpla: DACA SE ORGANIZA ZIUA COPILULUI CU GRATARE, BERE SI MANELE ERA O.K.?
gigi N pe 02 Iunie 2017, 14:22
#7
Copii vor fi mancati de caini
Avem copii care merg sa faca pregatiri sa se antreneze pentru alergare si era sai faca praf caini care au iesit din c*rtea spitalului o haita de 7-8 caini Domnule IVAN de ce tineti caini in c*rtea spitalului .......sa veniti sa va mai votam
Elena pe 02 Iunie 2017, 14:17
#6
parc degradat
In jurul fantanei arteziene este facuta praf acea faianta am facut poze si le-am trimis la sora mea in italia si italieni au si remarcat ca nu este c*ratenie si administratie buna
ANA ma numesc si pe tn te urăsc(primarule) pe 02 Iunie 2017, 12:50
#5
Bani st pt voi
Nu începea doamne nicio spespeculatie mare cheltuiala nu era pt ziua copilului.mare cheltuiala este si va fii mereu la serbările dunării.iNTREBARE.Atunci de ce se face? De unde au Atitea bani? Rusine PORCILOR
Ioana pe 02 Iunie 2017, 09:47
#4
SI UNA,SI ALTA!
Si poate reusiti sa va dati seama,in sfarsit,pe cine si ce ati votat.Mergem cu regularitate prin parcul mare,dar si prin parcul din fata postei vechi si ne ferim sa nu calcam in rahatul cainilor cu si fara stapani.Astea sunt conditiile cu care ne intampina zilnic autoritatile locale.Aveti ceea ce ati votat!
manciurianu pe 02 Iunie 2017, 09:28
#3
un primar cu norma de jlugă
sluga nu a organizat nimic pt că nu a primit ordin de de bossul dreagnea ia să fi fost alegerii la-i văzut peste tot si el si toate slugile din primarie ACUMA ESTE LA MARE ORASUL MAI ASTEAPTĂ CEL INTERESEAZĂ CĂ A DEVENIT COMUNA TURNU MAGURELE snake
Total pe 02 Iunie 2017, 07:58
#2
Oare
Întrebare. Daca se organiza ceva cu ocazia acestei zile minunate, oare nu cumva incepeau speculațiile cum, de unde au fost bani, etc?
TURNEANU pe 02 Iunie 2017, 06:10
#1
Prea putine spuse, cetatenilor!
Dar de onor consiliei locali n-aveti nimic de zis? Avem cel mai slab Consiliu local din Romania! Am ales in acest organism pe cei mai incompetenti si indolenti oameni din oras! Folosind unele cuvinte mai murdare, i-am putea numi CEI MAI DOARE-N CURISTI DIN U.E.! Asa ne trebuie!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.