Violeta a venit sa ne rezolve. Frumusetea a declarat ca vrea sa ne satisfaca toate dorintele.

06 Mai 2017, 12:35 | 7379 vizualizări | 2 comentarii
Violeta a venit sa ne rezolve. Frumusetea a declarat ca vrea sa ne satisfaca toate dorintele.

Radut Violeta, deputata in locul lui Gadea, a promis ca ii rezolva pe turneni. Ca sa poata rezolva toti turnenii doamna deputat o sa vina saptamanal. Dupa ce Catalina a reusit sa ne satisfaca pana si cele mai indraznete fantezii, iata ca Dragnea nu ne lasa fara o frumusete care sa ne bucure privirile.

Trebuie sa recunoastem ca doamna deputat este dotata de mama-natura cu multe calitati. Violeta are cu ce, nu degeaba se mandresc liderii PSD cu ea.  

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
dkfkfn pe 06 Mai 2017, 13:30
#2
Asta a promovat PSD ??
Cu astfel de parapante o să ne ia ăla cu coarne pe toți.Sunt atâția tineri bine pregătiți,și cu o oarecare experință,dar nu pot oferi momente orgasmice,șefilor lor,ca aceste gonflabile.Când dai țara pe mâna acestor plante agățătoare,lipitori,transformăm politica într-un mega bordel.Nu degeaba este numită așa cum este percepută dintotdeauna.Mocirla din PSD continuuă să existe și să se extindă sub privirile îngăduitoare ale electoratului spălat pe creieri.
laviniu pe 06 Mai 2017, 12:57
#1
da violeta
Carmen dumitrescu a vazut-o ? Acum sa vedem ce scrie despre ea ca la cat de frustrata este, in mod sigur isi va da cu parerea. Ca doar e mama omida de teleorman. E detinatoarea adevarului absolut iar noi trebuie s-o adulam ca doar ne lumineaza mintile.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.