Desteptii PSD-ului sunt numiti in functii de conducere la nivel judetean. Cine stie cum se numeste presedintele CJ Teleorman?

30 Aprilie 2017, 10:49 | 7010 vizualizări | 4 comentarii
Desteptii PSD-ului sunt numiti in functii de conducere la nivel judetean.

Inca un prost este numit de PSD intr-o functie. Din cate se stie pesedistii nu suporta concursurile.

Florin Savu Piper a fost numit de partid vicepreşedinte al CJ Teleorman, cu 23 de voturi „pentru” şi 9 „împotrivă”, în şedinţa din 27 aprilie. 

Noul vicepreşedinte este profesor de educaţie fizică şi sport, are 38 de ani, o fetiţă în clasa a-VI-a şi este căsătorit cu Cristina Savu Piper, actualul viceprimar al municipiului Roşiorii de Vede.

Este absolvent IEFS şi al Facultăţii de Management din cadrul Universităţii Valahia, cu un master în administraţie publică europeană. În anul 1998, a devenit membru al PSD.

Pentru turnucustiri, cei care sunt numiti in posturi sunt prosti sau slugi. Un baiat destept castiga un concurs,  dezvolta o afacere fara sprijin de la partid, etc. Din cate se vede in foto nici nu are coloana vertebrala, trebuie sustinut sa se descurce. Astia sunt cei care ne sug pe noi, teleormanenii. Capuselor, sa ne sugeti bine!

Daca suntem la CJ Teleorman, cati cunosc cine este presedintele acestei institutii importante. Majoritatea teleormanenilor stiu ca e Liviu Dragnea

sursa: stirideturnu.ro

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Buca pe 01 Mai 2017, 22:27
#4
PIPER=BASHINOSUL
PIPER SAVU este un GUNOI de la casa de orfelini, nevasta-sa a fost fufa lui Marineci, sodomizatorul judetului, HUIDEO!Mah BOSCHETULE!!
MISTRETII pe 01 Mai 2017, 14:13
#3
SACALII
-PROFESORII DE SPORT SI POPII SUNT NUMITI IN FINCTII DE CONDUCERE IN TOT JUDETUL TELEORMAN....PENTRU A FI MANEVRATI POLITIC....

-PANA CAND VOM SUPORTA ACEASTA BATAIE DE JOC ???
PLANTATIILE DE LAMAI pe 01 Mai 2017, 14:06
#2
LIMONADA FARA MIERE
PROFESORUL DE SPORT,CARE A STAT 20ANI PRIMAR,A FOST EL INSUSI CONDUCATOR P.C.R. SI TUNDEA ELEVII LA ZERO, DACA AUZEA CA AU FOST LA BISERICA...SI-A ADUS LANGA EL TOTI FOSTII ELEVI, CARE ERAU MEMBRI U.T.C.,SI TOTI PROFESORII CARE ERAU MEMBRI P.C.R....

AU ASISTAT LA GOLIREA FRIGIDERELOR DIN PRIMARIE SI CANTINA,SI AU FOST NUMITI "REVOLUTIONARI",PRIMIND FARA RUSINE,CATE 2000LEI/LUNA,TERENURI,SCUTIRI DE TAXE SI IMPOZITE,...
Călimara cu cerneală pe 30 Aprilie 2017, 11:26
#1
Specialiștii din educația fizică
S-a văzut bine către ce ne-a dus experiența unui profesor de sport dirijat de un condamnat penal,timp de aproape 20 de ani.Nu au reușit să-și arate competența și să aducă plusvaloare în propria meserie sau zonă unde și-au desfășurat activitatea,dar au pretenția de a sta în fruntea a zeci și sute de mii de oameni,mințindu-i și furându-i în fiecare zi.În c*rând vom vedea în fruntea urbei un asistat social sau un ȚI.Prietenii știu ce vreu să spun.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.